Калиакра - Левски | 23.04.2012 | 20:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Калиакра - Левски | 23.04.2012 | 20:00
Morgause написа:Пичове, ако знаете точно на мен колко ми е еня за вашия отбор... гледайте в неделя да не идете на разлика, само това ще ви кажа. Стойчо вече не прощава на никой, ако той не ви качи на ралзика няма кой да го направи.
Остави ги, не се вързвай. Те живеят в някакъв собствен свят, дето няма нищо общо с реалността.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- фифи перото
Morgause написа:THE G.A.M.E написа:turbogena написа:Нали все пак е по-важно Левски да не бие ,отколкото червените да са на върха?
Точно това ще ги остави завинаги в сянката на Левски.![]()
Колкото и да са добре и добри, те винаги ще гледат Левски какво прави ...
Просто немогат да се успокоят и да се почувстват най-големите и добрите, докато Левски съществува.
Пичове, ако знаете точно на мен колко ми е еня за вашия отбор... гледайте в неделя да не идете на разлика, само това ще ви кажа. Стойчо вече не прощава на никой, ако той не ви качи на ралзика няма кой да го направи.
Да бе да.Затова само клечите в нашият форум
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Morgause написа:THE G.A.M.E написа:turbogena написа:Нали все пак е по-важно Левски да не бие ,отколкото червените да са на върха?
Просто немогат да се успокоят и да се почувстват най-големите и добрите, докато Левски съществува.
Пичове, ако знаете точно на мен колко ми е еня за вашия отбор... гледайте в неделя да не идете на разлика, само това ще ви кажа. Стойчо вече не прощава на никой, ако той не ви качи на ралзика няма кой да го направи.
Като не те е еня, започни от това да спреш да четеш в темата за Левски, а после и да не пишеш
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Колко много работа го чака Илиан Илиев не е истина.
Дано да се справи.
Дано да се справи.
-
PFK_Levski
- Контакти:
Като ви чета простотиите се досетих ,че 3/4 от левскарите явно наистина нямат какво да правят и са решили да си изливат мъката не където трябва ..... като не можете да търпите неуспехите има специалисти ..... които да се справят с вашата психика ... не му е тук мястото да ви чета ревливите коментари ! Като не ви отърва подкрепяйте Лудогорец или Черноморец ...!
Теб ако не те беше еня нямаше да си тук сега
blue avalanche написа:Защо играе Йовов вместо Цветков?
За да се вдигне коефициентът за двойката
сини шампиони написа:ех сега защо не можем да направим около 8 смени
дори и да можем и 8-те ще са грешни
- Обичам Левски
- Контакти:
PFK_Levski написа:Като ви чета простотиите се досетих ,че 3/4 от левскарите явно наистина нямат какво да правят и са решили да си изливат мъката не където трябва ..... като не можете да търпите неуспехите има специалисти ..... които да се справят с вашата психика ... не му е тук мястото да ви чета ревливите коментари ! Като не ви отърва подкрепяйте Лудогорец или Черноморец ...!
заминавай си тогава