Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 15:36

deladog написа:Имам следното предложение към дежурния модератор:
Ако лидиращият до този момент Станимир Стоилов не събере пълно мнозинство, да се направи балотаж с най-близкия му конкурент, за да се види към кого все пак клони гласът на народа.
И не е коректно към Херо и към бургазлии да бъде включван в списъка. Поне не и докато е треньор на "Черноморец".

Няма прблем, ако Мъри не стигне 51% , утре сутринта пускаманкета между него и вторият

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 мар 2012 15:36

THE G.A.M.E написа:Първо няколко вметки ...

Костов сам е напуснал, никой не го е гонил.
Вижте му интервюто и ще разберете доста неща ...

Принципно, веднага можем да се сетим, какво е станало.
Достатъчно е да си припомним, какво каза Костов при представянето си за треньор ...
То беше нещо от сорта - "Ако усетя, че има нещо нередно и ми се месят, ще си тръгна веднага" !
Толкова по-този въпрос ...

Иначе спасението на този етап е Мъри.
Със селектираните от Костов играчи, и тренираният от него стил, в България има само един треньор, който би могъл към момента да води успешно Левски, и това е Стоилов.

Абе ти на Костов интервютата може и да не ги четеш. Според него нямало начин футболисти да бойкотират треньори :lol: . Той си живее в собствен свят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 26 мар 2012 15:37

Няма значение кой е треньора важното е стимулът "нов треньор" да помогне на играчите да бият в Ловеч и да запазим шансове за титлата

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 мар 2012 15:39

Hellkeeper написа:Ревльовците, а дано да сте доволни сега :evil:
Поредната малоумна постъпка от страна на ръководството, казвам ръководството, защото не вярвам Костов сам да е напуснал (ако не е заради вмешателство от страна на Гонзо, Тонев или Батков, а ако това е така мога само да му стисна ръката).

Наистина трябва да играе дървото и мърдите Йовов, Гаджев и Тасевски да го гризнат, ама здравата.

Гонзо го търпяхме ТРИ години, през които минаха разни пълни кретени, а Костов след ЕДНА загуба в първенството и почнахте да ревете.

А до ГОНГ - ЖАЛКИ СТЕ! Станахте бетер жълта медия!

Костов това му е вината,ако беше мъж щеше да излезе и да каже пред всички: Ей тия тримата ме бойкотират и за това ги вадя от отбора...а не да се прави ,че не знае за какво става дума на пресконференцията като го питаха дали някой бойкотира!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 15:39

mistreated написа:
allez_les_blues написа:нормално е-ЦСКА си върна Стойчо, ние трябва да си върнем Наско. Между другото спомняте ли си последната ни титла от 2009 година? Припомням: 5-ти пролетен кръг-сензационна загуба на ЛЕВСКИ насред "ГЕРЕНА" с 0:3 от Локо(СФ) (Хеттрик на Камбуров)-ЦСКА ни дръпва с 4 точки аванс,предстои гостуване в Ловеч още в следващия кръг,и всички ни отписват за титлата-НОООО!- бихме Литекс с 2:1,отборът се вдигна, после бихме и ЦСКА, Черно Море ги довърши във Варна, и триумфирахме.Мисълта ми е че бием ли някак си в Ловеч...шансовете ни се връщат...не бием ли-играем за Разград до края.Т'ва е! :twisted:

Помним, помним, ама тогава начело на Литекс май не беше върл ЦСКА-р :)

Иначе по темата - Мъри няма да се върне без Сираков, това и на малките деца е ясно. Сираков пък няма как да се върне, докато Тонев и Гонзо са в отбора, защото ще иска цялата власт.
Аз виждам нещата така - от утре новия треньор на Левски се казва Ясен Петров. Ще го използвате за изтривалка до края на шампионата и после пак ще го махнете.

Ясен е свикнал да бъде ползван така от приятеля му.
Сираков преди лятото е невъзможно, той е прекрасно отношения с Тонев

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 15:40

Станимир Стоилов е поставил три условия, за да поеме отново “Левски”, научи БЛИЦ. Първото е Мъри да си получи най-после парите, които “сините” му дължат от доста време. Не ставало обаче за тиражираните 100 000 лева, а за по-малка сума.

Второто условие на Стоилов е да подпише тригодишен договор, като в него да има клауза, която да гласи, че при какъвто и да е развой на събитията на “Герена” през първата година той да не бъде уволняват. Казано накратко – Мъри настоява да започне проект, подобен на този от 2004 година. Тогава Стоилов започна кошмарно с “Левски” – пълен провал в евротурнирите и първенството. Само след година обаче – сезон 2005/2006 той изведе тима до титлата и до четвъртфинал за Купата на УЕФА. През есента на 2006-а пък Стоилов извърши най-големия подвиг, вкарвайки “сините” в груповата фаза на Шампионската лига.

Третото условие на Стоилов е заедно с него в “Левски” да се завърне Наско Сираков, който да заеме мястото на Гонзо.

Както казах - забравете за Стоилов. Няма как Борат да изпълни тези му условия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 15:41

Pichichi написа:Ясен Петров или някой друг минал през Локо Сф -> Окука ако е свободен примерно !!!

Ето някой който мисли като мен

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 мар 2012 15:42

Бардон или ИЛ.Илиев
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 26 мар 2012 15:42

ГОНЗО ВЪН
ИЛИЕВ ВЪТРЕ!
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 мар 2012 15:43

Red Warrior написа:
tiamat написа:
Red Warrior написа:Като гледам резултата май левскарите си харесвате и бивши треньори на ЦСКА :lol:

Христов, ей за това казах, че няма смисъл от анкетата, щото тия пичове сигурно масово гласуват за Радуканов, Вуцов или който си мислят, че е най-зле за нас, и анкетата няма смисъл като резултати.

Аз гласувах за Гонзалес. Според мен 90% от гласовете за Радуканов са си на левскари.

Аз лично симпатизирам на Радуканов, не го крия. Все пак не гласувах за него

Върни се в “Архив”