Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
levski_shampion
- Контакти:
Re: Арш-новият Гошо Христов!!
Съветвам ви по-често да стоите на сянка и да не се показвате на Слънце голяма част от пишещите!
-
nikit0o_ndn
- Контакти:
Може да съм малък,но осъзнавам на къде вървят всички! Към самоунищожаване! Щом сте толкова гадни към мен... а аз нищо на вас лично не съм казал,значи да си дадем сметка на къде отиваме!!!
- cska - maina
nikit0o_ndn написа:Може да съм малък,но осъзнавам на къде вървят всички! Към самоунищожаване! Щом сте толкова гадни към мен... а аз нищо на вас лично не съм казал,значи да си дадем сметка на къде отиваме!!!
Аз лично-към леглото
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Пич, ти да не си от Ливърпул от чуждите отбори?nikit0o_ndn написа:Може да съм малък,но осъзнавам на къде вървят всички! Към самоунищожаване! Щом сте толкова гадни към мен... а аз нищо на вас лично не съм казал,значи да си дадем сметка на къде отиваме!!!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Той Гарата беше вкарал 1 гол в контролите миналата година , ама после .... 
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!
Cesc Fabregas написа:Пич, ти да не си от Ливърпул от чуждите отбори?nikit0o_ndn написа:Може да съм малък,но осъзнавам на къде вървят всички! Към самоунищожаване! Щом сте толкова гадни към мен... а аз нищо на вас лично не съм казал,значи да си дадем сметка на къде отиваме!!!![]()
Да!!!! Той се е завърнал
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Това българското фен е гоуема гад, ей, угодия няма... цесекар съм, но при нас ги има същите слаботърпеливи досадници, и то много повече! Вариантите пред нов играч са точно два: или е Бог, или е най-тъпото, некадърно и позорно менте-попълнение на всички времена. Така беше с Платини - дебют с гол в Европа, иху-аху, ударихме кьоравото, тоя е най-добрия в тая част на света... после изведнъж стана последен некадърник, пиявица, дето само му се плаща и нищо не играе, дебел бил, бавен бил, глупав, непохватен, четеш/слушаш и се чудиш тоя човек как успява да говори и да ходи в права линия едновременно. Гониха го, връщаха го, глобяваха го, тренира с юношите, само кенефите дето не ми (или поне не се е чуло). После дойде мача на Герена и айдее... същия тоя дебел тъп некадърен грозен тромав и неприятно миришещ наемник стана най-великия, играл някога на български терен, поне 3 класи над Дембеле и всякакви подобни аматьори, с най-убийствения голов нюх и техника, възможни за постигане в тая игра. Само дето не идват лично Фъргюсън и Гуардиола да му целуват краката и да му се молят за трансфер. Ето сега, вече 2 контроли не е вкарвал, гроба вече с копае, а до него се вдига куфраж за пиедестала на следващата "легенда", била тя Зику или Мораеш... що така бе хора, никога за нищо няма средно положение в тая държава? Що толкова ни е страх от умерени мнения, та всичко трябва задължително да е крайно?
ех болни мозъци,3 мача игра за нас и на някой веднага им заприлича на Жоро Христов
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
dafquezz написа:Това българското фен е гоуема гад, ей, угодия няма... цесекар съм, но при нас ги има същите слаботърпеливи досадници, и то много повече! Вариантите пред нов играч са точно два: или е Бог, или е най-тъпото, некадърно и позорно менте-попълнение на всички времена. Така беше с Платини - дебют с гол в Европа, иху-аху, ударихме кьоравото, тоя е най-добрия в тая част на света... после изведнъж стана последен некадърник, пиявица, дето само му се плаща и нищо не играе, дебел бил, бавен бил, глупав, непохватен, четеш/слушаш и се чудиш тоя човек как успява да говори и да ходи в права линия едновременно. Гониха го, връщаха го, глобяваха го, тренира с юношите, само кенефите дето не ми (или поне не се е чуло). После дойде мача на Герена и айдее... същия тоя дебел тъп некадърен грозен тромав и неприятно миришещ наемник стана най-великия, играл някога на български терен, поне 3 класи над Дембеле и всякакви подобни аматьори, с най-убийствения голов нюх и техника, възможни за постигане в тая игра. Само дето не идват лично Фъргюсън и Гуардиола да му целуват краката и да му се молят за трансфер. Ето сега, вече 2 контроли не е вкарвал, гроба вече с копае, а до него се вдига куфраж за пиедестала на следващата "легенда", била тя Зику или Мораеш... що така бе хора, никога за нищо няма средно положение в тая държава? Що толкова ни е страх от умерени мнения, та всичко трябва задължително да е крайно?
Перфектно казано!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!