Съвет относно избор на телефон..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Съвет относно избор на телефон..

Мнениеот fcb_bg » 08 яну 2012 10:54

Ще ги използваш ли повечето функции на тези телефони?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 08 яну 2012 11:00

Всичко без тея боклуци Нокиа.Взимай това което е на Андроид.Аз бих избрал S+.Aко си малко по на "ти" с андроид ще можеш да overclock-неш процесора на това телефонче от 1,4 гхц до 1,9 гхц.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 08 яну 2012 11:05

Използвам от година вече Експерия Х10 на Сони-Ериксон и съм много доволен.Операционната с-ма андроид е приказка.Преди това бях с Нокия 5800 и още някаква-няма такива бъгави телефони и толкова смахната с-ма като симбиана.Самсунг такъв тип телефони не съм ползвал.
Ако питаш мен просто изключи нокията от класацията и почвай да си избираш м/у другите два.С тоя симбиан ще ти разте двоино по-бързо брадата. :lol: .Но да знаеш Сони Ериксона прави уникални снимки и ХД клипове на дневна светлина.Гледам че на Арката камерата му е същата като на моя.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 08 яну 2012 11:17

batbozho написа:Използвам от година вече Експерия Х10 на Сони-Ериксон и съм много доволен.Операционната с-ма андроид е приказка.Преди това бях с Нокия 5800 и още някаква-няма такива бъгави телефони и толкова смахната с-ма като симбиана.Самсунг такъв тип телефони не съм ползвал.
Ако питаш мен просто изключи нокията от класацията и почвай да си избираш м/у другите два.С тоя симбиан ще ти разте двоино по-бързо брадата. :lol: .Но да знаеш Сони Ериксона прави уникални снимки и ХД клипове на дневна светлина.Гледам че на Арката камерата му е същата като на моя.

Процесор -434 MHz Nokia 5800 - TFT resistive touchscreen

Процесор -1GHz Sony x10 - TFT capacitive touchscreen

Няма как да ги сравниш д ва телефона който са от различно поколение :)

Но СОНИТО X10 1/3 от телефоните на пазара имат един БЪГ като го натовариш ( играеш игра , ползваш GPS..... ) изключва :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 яну 2012 11:19

flo написа:Всичко без тея боклуци Нокиа.Взимай това което е на Андроид.Аз бих избрал S+.Aко си малко по на "ти" с андроид ще можеш да overclock-неш процесора на това телефонче от 1,4 гхц до 1,9 гхц.

на там съм се насочил.мисля,че за парите си е супер телефон :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 яну 2012 11:37

Васе, в момента чувам, че Самсунг са най-добрите, но както някой ти писа, взимай си скъп телефон само ако ще му ползваш функцийте, ако не...най-обикновена нокиа за 60-70 лв. и нямаш грешка :)
Изображение

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 08 яну 2012 11:39

POPCORN написа:Хора здравейте!Първо ЧНГ на всички !Сега да си дойдем на думата...Тия дни мисля да си взимам ново телефонче.Спрял съм се на няколко модела.Като цяло погледнах характеристиките, но реших и да се посъветвам с вас!Все пак някой от вас може да го има тоя телефон и да даде някакви отзиви относно него!Значи спрял съм се на Nokia N8 , Samsung Galaxy S Plus и Sony Ericsson Xperia Ars S .. Пуснал съм и в други форуми , но колкото повече мнения толкова по-добре :)

Опитай с HTC Desire HD или Desire S просто уникални телефони и препоръчвам Андроид :) аз имам такъв и просто мога да кажа, че се родих с него :)
Със симбиана ще полудееш по-голяма скапня няма :lol: Предлаагам ти да си избереш между Сони Ериксон ,Самсунг Галакси и htc това са в момента ;)
Сони Ериксон ако сте фотогенични и обичате да снимате, пътувате и т. н. за снимки е. Галакси не съм го гледал много, но между тези 3 модела най-малко бих ти препоръчал Самсунга :) htc е перфектен има си маркет за безплатни и платени неща има си огледало GPS можеш да видиш какво дават по вестниците, може да следиш борсите и т. н. и всичко това в самия телефон ;)
Последна промяна от becks32milan на 08 яну 2012 11:44, променено общо 1 път.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 яну 2012 11:39

Аз съм с Xperia Ray и съм много доволен ;) Androida e къде-къде по-добре от SYmbiana... :)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 яну 2012 11:49

Аз съм с галакси и телефончето е супер за мен.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 08 яну 2012 12:02

POPCORN написа:Хора здравейте!Първо ЧНГ на всички !Сега да си дойдем на думата...Тия дни мисля да си взимам ново телефонче.Спрял съм се на няколко модела.Като цяло погледнах характеристиките, но реших и да се посъветвам с вас!Все пак някой от вас може да го има тоя телефон и да даде някакви отзиви относно него!Значи спрял съм се на Nokia N8 , Samsung Galaxy S Plus и Sony Ericsson Xperia Ars S .. Пуснал съм и в други форуми , но колкото повече мнения толкова по-добре :)

По добре оригинала (iphone) от колкото неговите копия..........
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Върни се в “Архив”