Съвет относно избор на телефон..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съвет относно избор на телефон..
Ще ги използваш ли повечето функции на тези телефони?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Всичко без тея боклуци Нокиа.Взимай това което е на Андроид.Аз бих избрал S+.Aко си малко по на "ти" с андроид ще можеш да overclock-неш процесора на това телефонче от 1,4 гхц до 1,9 гхц.
Използвам от година вече Експерия Х10 на Сони-Ериксон и съм много доволен.Операционната с-ма андроид е приказка.Преди това бях с Нокия 5800 и още някаква-няма такива бъгави телефони и толкова смахната с-ма като симбиана.Самсунг такъв тип телефони не съм ползвал.
Ако питаш мен просто изключи нокията от класацията и почвай да си избираш м/у другите два.С тоя симбиан ще ти разте двоино по-бързо брадата.
.Но да знаеш Сони Ериксона прави уникални снимки и ХД клипове на дневна светлина.Гледам че на Арката камерата му е същата като на моя.
Ако питаш мен просто изключи нокията от класацията и почвай да си избираш м/у другите два.С тоя симбиан ще ти разте двоино по-бързо брадата.

"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
batbozho написа:Използвам от година вече Експерия Х10 на Сони-Ериксон и съм много доволен.Операционната с-ма андроид е приказка.Преди това бях с Нокия 5800 и още някаква-няма такива бъгави телефони и толкова смахната с-ма като симбиана.Самсунг такъв тип телефони не съм ползвал.
Ако питаш мен просто изключи нокията от класацията и почвай да си избираш м/у другите два.С тоя симбиан ще ти разте двоино по-бързо брадата..Но да знаеш Сони Ериксона прави уникални снимки и ХД клипове на дневна светлина.Гледам че на Арката камерата му е същата като на моя.
Процесор -434 MHz Nokia 5800 - TFT resistive touchscreen
Процесор -1GHz Sony x10 - TFT capacitive touchscreen
Няма как да ги сравниш д ва телефона който са от различно поколение

Но СОНИТО X10 1/3 от телефоните на пазара имат един БЪГ като го натовариш ( играеш игра , ползваш GPS..... ) изключва

Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- POPCORN
- Контакти:
flo написа:Всичко без тея боклуци Нокиа.Взимай това което е на Андроид.Аз бих избрал S+.Aко си малко по на "ти" с андроид ще можеш да overclock-неш процесора на това телефонче от 1,4 гхц до 1,9 гхц.
на там съм се насочил.мисля,че за парите си е супер телефон

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Васе, в момента чувам, че Самсунг са най-добрите, но както някой ти писа, взимай си скъп телефон само ако ще му ползваш функцийте, ако не...най-обикновена нокиа за 60-70 лв. и нямаш грешка 

- becks32milan
- Контакти:
POPCORN написа:Хора здравейте!Първо ЧНГ на всички !Сега да си дойдем на думата...Тия дни мисля да си взимам ново телефонче.Спрял съм се на няколко модела.Като цяло погледнах характеристиките, но реших и да се посъветвам с вас!Все пак някой от вас може да го има тоя телефон и да даде някакви отзиви относно него!Значи спрял съм се на Nokia N8 , Samsung Galaxy S Plus и Sony Ericsson Xperia Ars S .. Пуснал съм и в други форуми , но колкото повече мнения толкова по-добре
Опитай с HTC Desire HD или Desire S просто уникални телефони и препоръчвам Андроид

Със симбиана ще полудееш по-голяма скапня няма

Сони Ериксон ако сте фотогенични и обичате да снимате, пътувате и т. н. за снимки е. Галакси не съм го гледал много, но между тези 3 модела най-малко бих ти препоръчал Самсунга

Последна промяна от becks32milan на 08 яну 2012 11:44, променено общо 1 път.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Аз съм с Xperia Ray и съм много доволен
Androida e къде-къде по-добре от SYmbiana... 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Аз съм с галакси и телефончето е супер за мен.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
POPCORN написа:Хора здравейте!Първо ЧНГ на всички !Сега да си дойдем на думата...Тия дни мисля да си взимам ново телефонче.Спрял съм се на няколко модела.Като цяло погледнах характеристиките, но реших и да се посъветвам с вас!Все пак някой от вас може да го има тоя телефон и да даде някакви отзиви относно него!Значи спрял съм се на Nokia N8 , Samsung Galaxy S Plus и Sony Ericsson Xperia Ars S .. Пуснал съм и в други форуми , но колкото повече мнения толкова по-добре
По добре оригинала (iphone) от колкото неговите копия..........
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?