Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PR_CSKA
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Мнениеот PR_CSKA » 04 яну 2012 12:01

Мораеш остава, Платини не знам какви са намеренията за него, струва ми се че трудно ще намерим отбор за него, може и ад го преодстъпиме някъде, Зику си заминава със сигурност. Утре или други ден ще почват да изкачат новите имена. Очаквам интересни имена. 8-)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2012 12:23

Ако Платини бъде махнат, ще бъде едно от най-големите безумия в последните сезони. При сигурната продажба на Зику и евентуалната на Нелсън, както и при възможната окончателна продажба на Шеридън, ще бъде много добре, ако Мишел остане. В края на сезона не се представяше много добре, но е доказал, че може да бъде много ключов, стига треньорите да не се опитват да го съсипят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 яну 2012 13:18

Зику е подписал вече официално :) скоро се почват трансферите в ЦСКА,
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=244957
Платини е много добър футболист ама много е непостоянен, сърди се не играе на 100 % и това ме дразни

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 яну 2012 16:01

От тази подготовка ще си проличи става ли Дуци за треньор или не! Той много внимателно трябва да подбере новите играчи за да не се сгромоляса отбора през пролетта. Зику, Нелсън, вероятно и Платини са аут, допингираните също и в състава ни се отваря сериозна дупка. Сърбина тръби, че ЦСКА ще е по-силен напролет, но аз не виждам как след, като нови няма. Задължително е да намерят централни защитници, дефанзивни халфове и поне един нападател. Тунчев и В.Илиев явно са далеч от трансфер при нас, затова ще се търсят други играчи. Не знам, какъв е случаят с Шеридън, но по-скоро Титан ще го продаде за да избият парите от огромната му заплата. Това момче нямаше много поле за изява, заради феноменалната форма на Платини и може да се пробва пак. Шотландците го искат, но дали ще извадят пари за откопуване не се знае. Много ми е мъчно за Тошко Янчев, защото кариерата му не заслужава, такъв ужасен край. ЦСКА може да играе без футболиста Янчев, но човека и капитана трудно ще бъде заместен. Подготовката наближава, а Пената не знае, кой ще се привлича. Имам му доверие, че ще налага младите, но само с тях не става. Тук е голямата отговорност на Дуци, за селекция, физ.подготовка и тактика. Справи ли се значи е достоен да води най-големия отбор във България. Все още му нямам доверие, но се надявам да ме опровергае. Май месец титлата трябва да е на Армията, всичко друго е провал. Надявам се играчите също да го разбират!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 04 яну 2012 17:02

Титлата отива при Лудогорец или Левски. Литекс са много далече, иначе и те можеха да се спорят за нея....

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 яну 2012 17:49

1Neutralen написа:Титлата отива при Лудогорец или Левски. Литекс са много далече, иначе и те можеха да се спорят за нея....

И Светкавица можеха да се включат,но и те като Литекс изостанаха. :cry:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2012 18:02

1Neutralen написа:Титлата отива при Лудогорец или Левски. Литекс са много далече, иначе и те можеха да се спорят за нея....

[offtopic]А защо отписваш Черноморец?[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 яну 2012 16:51

Аман от псевдофенове, дето като кажеш нещо лошо за ЦСКА и те изкарват теб за идиот и т.н. Вземете се събудете малко измислени, смешни фенчета. Мислете си, че така се доказвате като големи фенове на цСКА като се опитвате да замаскирате проблемите на тима в съзнанието си и охулвате всеки червен фен, който има очи и доблест да каже, че нещата в тива не вървят въобще и е пълна анархия в ЦСКА. Или просто така ви е по-лесно. Да си седите на топло вкъщи, да гледате Ман Юн или Барселона, пък сега вие какво може да направите, че ЦСКА се ръководи по този смешен начин. В крайна сметка си има собственици и те дават парите, а вие нищо не може да направите. Смешни сте! Да, точно вие сте най-смешни, които въпреки цялата простотия и идиотщина в клуба през последните години и конкретно сега при Титан скачате на всеки, който има съвест да каже, че сме пълна трагедия в момента. Томно вие не сте никакви фенове, а не хора като мен и други въф форума, които си признават, че нищо в клуба не е наред. Но майната ви, спете си и се правете на луди. Хич не ми дреме за вас и вашите тъпи коментари!

П.П. Текстът се отнася за някои лица, не за всички разбира се. Те си знаят кои са.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 09 яну 2012 17:14

danko_sot написа:Аман от псевдофенове, дето като кажеш нещо лошо за ЦСКА и те изкарват теб за идиот и т.н. Вземете се събудете малко измислени, смешни фенчета. Мислете си, че така се доказвате като големи фенове на цСКА като се опитвате да замаскирате проблемите на тима в съзнанието си и охулвате всеки червен фен, който има очи и доблест да каже, че нещата в тива не вървят въобще и е пълна анархия в ЦСКА. Или просто така ви е по-лесно. Да си седите на топло вкъщи, да гледате Ман Юн или Барселона, пък сега вие какво може да направите, че ЦСКА се ръководи по този смешен начин. В крайна сметка си има собственици и те дават парите, а вие нищо не може да направите. Смешни сте! Да, точно вие сте най-смешни, които въпреки цялата простотия и идиотщина в клуба през последните години и конкретно сега при Титан скачате на всеки, който има съвест да каже, че сме пълна трагедия в момента. Томно вие не сте никакви фенове, а не хора като мен и други въф форума, които си признават, че нищо в клуба не е наред. Но майната ви, спете си и се правете на луди. Хич не ми дреме за вас и вашите тъпи коментари!

П.П. Текстът се отнася за някои лица, не за всички разбира се. Те си знаят кои са.

danko_sot никой не е против да изказваш мнение,но когато го повториш 33 пъти за един ден то става досадно.В друга тема те попитах какъв е проблема за да го обсъдим,защото постовете ти са постоянно отрицание.Ти всъщност си фен на ЦСКА или на мечтите си ? И аз искам моето старо Ауди да прилича на нов Мерцедес ама не става,но въпреки това си го поддържам. :)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 09 яну 2012 17:29

е днес радио левски просто се наакаха деа ............ тия са на една крачка от тва да псуват открито по ЦСКА .......... и да възхваляват отбора на всички власти ......... ах как искам да има истинско спортно радио .........

И ТОМЕ ....... КАТО СЕ КАЖЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ТВА ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА .......... И ФЕНОВЕТЕ ЩЕ СИ БЪБРЯТ С КОЦЕ КАТО СЕ НАСРОЧИ ОФИЦИАЛНА ДАТА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРА .......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “Архив”