Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
raZorblade

Re: Чистката в Ботев започна

Мнениеот raZorblade » 07 дек 2011 15:11

Иключително странен толеранс към Николай Манчев !? Мислех,че ще е първия освободен.
Асенов и Гуджев просто не получиха шанс, не играха, съответно аз лично нямам ясна представа дали биха оправдали доверието и в кава форма са ?
За разлика от тях, Манчев колкото и шанса за игра да получи, все беше меко казано трагичен. Оставям настрана всеизвестния факт,че е абсолютен непрофесионалист, пуши и пие като смок, рита по селата, защото фланелката на Ботев очевидно му тежи.

Наистина съм озадачен от този избор .....който дали е е едноличен на Радуканов или на спортно-техническия директор Бакалов, за мен лично съвсем не е много ясно !
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Чистката в Ботев започна

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 дек 2011 15:51

raZorblade написа:Наистина съм озадачен от този избор .....който дали е е едноличен на Радуканов или на спортно-техническия директор Бакалов, за мен лично съвсем не е много ясно !

Защо пак трябва да има "намеци"... Радуканов няколко пъти каза, че сам взема решенията, пича си пие кафето с Василев, откъде.накъде ще остави Бакалов да му "маха" играчите???

Факт е, че при трима треньори Васето Гуджев не можа да се наложи в титулярния състав (казвам трима, защото между Хубчев и Радуканов Видолов водеше отбора, а Коцето е 100% наясно какво може Гуджев). Явно има нещо, което ние не знаем, и което е довело до това решение...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот Abbiati » 07 дек 2011 16:10

Мен лично много ме е яд за Васко Гуджев, но - има си треньор, прави си селекцията и тва е! успех на момчетата в новите им отбори!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 07 дек 2011 17:25

Това, че освобождаваме трима би трябвало да значи, че сме подписали с вратар и двама други полеви играчи според изказването на Радуканов, че първо ще привличаме. Значи можем да очакваме тези дни първите трансфери.
Иначе успех на момчетата! Определено имат качества и един ден дай боже пак да играят за нас.

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 07 дек 2011 17:37

Исках много Гуджев да остане, но замислете се, той играе на един пост основно дефанзивен халф. Дефанзивни халфове при нас има доста Манчев, Рахов, Петров, Дънди, Христов също може да играе там. Дори и да остане или ще търка пейката или пенсиите от западната трибуна, ще го псуват при първата грешка ако се появи да играе. Най-добре ще е да се говори с ръководството да се преотстъпи на друг отбор и там да си е титуляр.
Иначе това момче заслужава да се развива, има много хъс, без значение в кой отбор ;)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 07 дек 2011 20:15

Освен да пожелаем успех на момчетата, друго не виждам какво! Дадоха каквото можаха на отбора, кой повече, кой по-малко! Много харесвах Асенов и мислех, че ще се развие, много е бърз, но не успя за съжаление......

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 07 дек 2011 20:20

вярвам, че ръководството на отбора взема правилни решения. Повече ми е интересно кои ще са новите попълнения.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 дек 2011 20:29

Ботев уреди окончателно втория си лагер

Ботев уреди окончателно втория си зимен лагер, който ще се проведе в турския курорт Анталия. Жълто-черните ще бъдат в турския курорт в продължение на две седмици – от 5 до 19 февруари.

Следващите няколко дни се очаква да има яснота около контролите на Ботев в Анталия. За първия лагер ръководството се двоуми между Сандански и Македония.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 дек 2011 20:58

Днес треньора на Лудогорец Ивайло Петев кажа че има голяма вероятност някой от играчите който са резерви в Лудогорец да бъдат преотстъпени в други клубове и е имало голям интерес към техни играчи.Това ме води на мисълта че Димо Атанасов който желае Радуканов има голям шанс да отиде под наем в Ботев Пловдив.Просто няма шанс да се наложи момчето в тази убийствена конкуренция в Лудогорец.Един Тодор Колев също би помогнал много на Ботев.Миналата година стана голмайстор на Източната Б група с Лудогорец и е един от играчите които се очертава да напуснат Разград.
Дюлгеров няма как да дойде тъй като Лудогорец в момента има само 3 дефанзивни халфа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 08 дек 2011 08:16

Пармалат,БПФК 1912 НЕ убиграва чужди играчи. ;) ;) ;)

Върни се в “Архив”