1. Танко е твърд титуляр в Локо Сф, когато е здрав.
2. Родният тим на Танко е Берое, не Черно море.
3. Формата му след грандиозния трансфер в Локомотив е трагична.
4. Трябва ни още един централен защитник, но според мен не такъв като Танко.
5. Имаше финансови претенции, затова ни напусна. Надали си струва да плащаме висока заплата за резерва на Росен Колев.
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
yavorescu написа:1. Танко е твърд титуляр в Локо Сф, когато е здрав.
5. Имаше финансови претенции, затова ни напусна. Надали си струва да плащаме висока заплата за резерва на Росен Колев.
Напълно съм съгласен с твоето мнение!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:yavorescu написа:1. Танко е твърд титуляр в Локо Сф, когато е здрав.
Напълно съм съгласен с твоето мнение!
+1 заради начина по който си замина нулев толеранс, твърда резерва на Роската и Сашко, виж може и да го ползваме за десен бек ако Сашо не спре през мач да си вади ЧК това му е 3то наказание за 15 мача...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Танко може да се върне,но само ако го пробваме за центр.нападател-тип таран.Да излезе Божилов,и Танко да застане най-отпред и с физиката и ръста си да сваля изсипаните напред топки на бързия около него Паломино 

За вас моряци ний живеем...
Ермес Паломино поема към Украйна или Турция (видео+снимки)
http://www.novsport.com/news169268_1003.html
http://www.novsport.com/news169268_1003.html
Дано сделката за Ермес се разсъхне,че да остане някой за гледане.Има реален интерес и голяма вероятност да бъде продаден и Сашо Шерифа.Формата на Танка е спаднала значително,но ако се прибере ще се вдигне.
-
- Контакти:
Изобщо не съм на това мнение.Сашо Шерифа е сълба в защитата,до него Танка беше спокоен и стабилен.Росен Колев също израстна покрай Сашко.Не съм убеден,че Танка без Сашко ще е стария Танк и Росен без Сашко ще е сегашния учудващо стабилен,спокоен и уверен 20 годишен защитник....Да не настане хаос отзад?Само 7 гола сме допуснали,защитата е единственото ни звено на шампионско ниво,защо да я бараме?А за Ермес - добър е,много,но е и много трошлив.Трябва ни постоянство,човек-машина,това е,трябва ни нов Дарко Спалевич.Хубавото е,че Хермеса е на върха,понадут от медиите,дано го изтъргуват добре и се докара точния човек за нас(човек-гол),пък ако ще да е дървар 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Изобщо не съм убеден, че някой ще поиска да вземе Паломино. Освен в мача с Левски не видях да покаже нещо кой знае какво. Ето и днес - като изключим гола и още едно положение - нищо запомнящо се. Оставаме с 10, после с 9 човека, а нашата звезда се разхожда по терена вместо да изрови игрището и да принуди поне 3-4 от футболистите на противника да го пазят. Смятам, че много по-добре щеше да стои на терена, говоря за второто полувреме, например един Румен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Изобщо не съм убеден, че някой ще поиска да вземе Паломино. Освен в мача с Левски не видях да покаже нещо кой знае какво. Ето и днес - като изключим гола и още едно положение - нищо запомнящо се. Оставаме с 10, после с 9 човека, а нашата звезда се разхожда по терена вместо да изрови игрището и да принуди поне 3-4 от футболистите на противника да го пазят. Смятам, че много по-добре щеше да стои на терена, говоря за второто полувреме, например един Румен.
Наборе,Ермес не го брой на пролет в състава.Стрелеца е прав като казва че сега е момента да го продадат за добри пари.В договора му е записана доста сериозна за наш клуб сума и няма лошо да я приберат на Тича.А каква част от нея ще отидат за нови играчи,един Бог знае.Чечо казва че е дал списъка с набелязани играчи на босовете.А както и друг път е заявявал,взима играчи,които е следил поне 6м.Аз си мисля че този човек разбира от добри играчи и няма да сбърка при трансферите.Дано го оставят да вземе каквото иска и след това ще коментираме /ос/става ли Чечо Сър,или е само поредната майна,която се учи на Тича.Силно се надявам да е първото.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Аз силно се надявам най-после босовете да разберат това,което каза,човека им бръкна 2 пъти в джоба за повечко евро(от без пари де) и двата доведени чужденеца са облика на отбора-Камазола и Паломино са безспорна класа.Паломино не пасва на нашия отбор за мене,заключение след цялата есен.Идеално би паснал на един Лудогорец,но не и на нас.На нас ни трябва едно простичко нещо - ГОЛМАЙСТОР.Не да тормози тоя и оня,голаджия,1-2-3 положения-1-2-3 гола.Както правеше Спалевич.С крак,с ГЛАВА - голове,а Паломино с глава си е направо ужас.Има кой да гони,имаме комплексен нападател като Миро,който в последните мачове играе много много повече от Паломино макар и изнесен и извън най-добрата си позиция,влага и жар,но не стават нещата,поне не и както ги искаме.Ако всичките пари от Паломино се вложат в селекция ние спокойно можем да си осигурим всичко нужно-ляв бек,крила,плеймейкър,нов нападател....говорим за една сума която предполагам няма начин да е под 500 000 евро.И босовете са МОРАЛНО длъжни да ги предоставят на Сър-а да докара новите играчи,играчи доведени и с пари,защото той намери Паломино,нека си прави мениджмънта на отбора,не е ли така?Той води,той намира,продава по-скъпо-нека се задвижи колата на по-висока скорост,ай стига с тези спирачки
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.