Добър вечер,макар че тя въобще не е добра за нас след като гонзо ще продължава да се упражнява с нашия любим отбор още месец-два в най-добрия случай!

Доста сме жалки като игра,а и да си кажа честно вече и не се ядосвам ... претръпнах вече всичките чудесии що имаше за претръпване ... да играем с цска и да знам,че ще загубим и нито един от всички така наречени футболисти в Левски даже да не си даде зор да направи нещо малко с което да ме грабне мен или феновете на стадиона ... финт,движение или пас! Нищо! И на всичкото отгоре ми излизат после някакви кукли на конци с мустаци и без мустаци да ми се оплакват от съдии,или пък най-жалкото подобие на централен защитник в цялата история на бг футбола - Милиев да ми обяснява колко бил интригуващ мача и как сме били по-добри ... пппппппппрощавай ама нещо не се връзва! Това ако е бил хубав мач да заповяда Данчо,в който и да е квартал и да види какво е интригуващ мач и как кварталните нападателчета дето не игрят за пари ще го въртят като трямвай 9-ка на последна спирка!!!
Колкото до поредният страхотен мач на трупата на гонзо,който ни очаква тези дни както казах и преди мача с цска ако загубата ще разкара това подобие на треньор далеч от нашия отбор .... да падаме!