yasen написа:stoyankd написа:yasen написа:Мъри и Наско постигнаха успехите, защото им бе дадено време... те работиха 4 години, и след първата година резултатите започнаха да се виждат.
Някой въобще замислял ли се е, колко време прекарва в един отбор треньор на български отбор?! Аз се сещам за Мъри - 4 години, Ст.Грозданов - 3-4 години в Локо София и сега Илиян Илиев в Берое от около 3 години някъде. Виждат ли се резултатите в тези отбори?! Нормално е да има спадове в някои моменти, това е присъщо на отборите от целия свят.
Но Локо Сф бяха много силен отбор, Берое също бяха, сега малко спад, но пак ще имат успехи, убеден съм!
Има треньори, които и цялото време на света да им дадеш, няма да стане. Както казват в оная реклама: "Не става само с ядене трябва и...........". Аз ще добавя- не може само с диплома от ТУ Габрово. Трябва и още нещо. Впрочем, всички разбраха, това.
Да, съгласен съм! Ето пример - Гонзо! Три години в Левски и нищо! Кръгла нула!!! Даже отбора върви назад, в сравнение с това което беше, когато стана някакъв в Левски! Ти смятай... Левски бе шампион с Кокала и Боримиров

Дойде Гонзо и какво?! ... драпаме и се мъчим!
Кокала явно стана шампион на "мускули" и с много мотивация, и естествено - с късмет (трябва си). Гонзо въпреки, че е голяма фигура, лидер и пр., явно не може да надъха и мотивира футболистите си. Което значи, че не може да контактува до толкова с хората, че да успее да ги мотивира. Ако е вярно и това, което го пишеше в Спортала (една определена случка, която на тях е направила впечатление и я изваждат, като симптоматичен пример - как на тренировка се навикал (обиждал) футболист, защото сбъркал отиграването, а от там на сетне футболиста гледал не толкова да си подобри играта, колкото да не сгреши пак, за да не вика Гонзо). Няма как да стане с викане. Утре да му дадеме една тояга да върти там.
Утре ще се махнат Калвo, Арс, Рисп (не че са помогнали много, имат класа, но явно няма кой да работи с тях). Нищо чудно и Грийн да избяга също. А Йовов, Тасевски, Милиев и Гаджев спокойно могат да уволнят Гонзо. Обаче на цената Левски да е на 10-15 точки от лидера и то още на зима?
В момента Батков явно чака Стойлов и Наско (макар те за мен да не са решение), за това и не маха Гонзо. (Оставяме на страна далаверата с парите, ако я има наистина).
Друг вариант е - освобождава Гонзо и назначава Здравков, което си е все тая. Може би с разликата, че последния има повечко опит, може би и повече му се отдава професията. Не знам.
Батков мишкува, това не е добре за Левски. Щом собственика на клуба не прави нищо по въпроса. Илиза така, че едва ли не Гонзо е неформалния президент и собственик на отбора и си действа, както намери за добре.