Станимир Стоилов фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Mъри:В Левски не се работи правилно,а на парче

Мнениеот dodo7271 » 31 окт 2011 16:36

PFC Litex написа:
dodo7271, след като един треньор е добър той ще покаже и докаже това, и в други клубове.
Кой отбор загуби от Работнички от Македония и кой му беше треньор на този отбор?

И щом е паднал от Работнички, значи е слаб треньор? Значи всеки един треньор трябва да бие всеки един отбор :) :) :) Ами по твоята логика никога във футбола няма да има загуби. И това означава ли, че Любо Пенев е посредствен некадърник, в сравнение с Мъри Стоилов, щом не можа да вкара Литекс в Шампионската лига. Разбрахме, че ненавиждаш Мъри, но не е необходимо да търсиш безумни аргументи за омразата си. Пред фактите и боговете мълчат - Левски с Мъри игра ли четвъртфинал за УЕФА? Игра. Влезе ли в Шампионска лига? Влезе. Точка по въпроса.

П.С. Забравих. Атанас Джамбазки със сигурност ще ви вкара в Шампионска лига. Той е един велик треньор и специалист.
Последна промяна от dodo7271 на 31 окт 2011 16:37, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 31 окт 2011 16:37

drvasko98 написа:
Parmalat написа:
"За жалост не получих достатъчно време да подмладя тима. Новият отбор можеше да стане много по-силен с играчите които взехме - мароканците, млади български футболисти като Сърмов, Георги Христов.

Добре защо тогава Мъри не "подмлади" националния отбор, а когато му стана треньор 1 година след освобождаването му от Левски викаше в него Топузаков, Коловати, Томашич, Мечо, Йовов, Пелето. И кои бяха тези 10 юноши, с които Левски щеше да сатне по-слен от предишния отбор. Къде са тези скрити таланти сега? Защо Мъри не ги пускаше чат-пат на терена за по 10-15 минути в леките домакински мачове да им научим имената всички.

Абе тоя национален отбор за какво въобще го коментирате... там и Моуриньо няма да може да му помогне. Той умря някъде след 1996...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 31 окт 2011 16:39

dodo7271 написа:
PFC Litex написа:
dodo7271, след като един треньор е добър той ще покаже и докаже това, и в други клубове.
Кой отбор загуби от Работнички от Македония и кой му беше треньор на този отбор?

И щом е паднал от Работнички, значи е слаб треньор? Значи всеки един треньор трябва да бие всеки един отбор :) :) :) Ами по твоята логика никога във футбола няма да има загуби. И това означава ли, че Любо Пенев е посредствен некадърник, в сравнение с Мъри Стоилов, щом не можа да вкара Литекс в Шампионската лига. Разбрахме, че ненавиждаш Мъри, но не е необходимо да търсиш безумни аргументи за омразата си. Пред фактите и боговете мълчат - Левски с Мъри игра ли четвъртфинал за УЕФА? Игра. Влезе ли в Шампионска лига? Влезе. Точка по въпроса.

П.С. Забравих. Атанас Джамбазки със сигурност ще ви вкара в Шампионска лига. Той е един велик треньор и специалист.

Аз му казах... за 6 месеца чудеса във футбола няма как да станат. В Левски в началото беше подобно положението, но тогава Наско застана зад Мъри и на следващата година нещата се получиха. В Литекс изгониха Мъри след 5-6 месеца, и после станаха 2 пъти шампиони с отбора, който той беше почнал да гради. Ако го бяха оставили нямаше да се излагат като кифладжии в Европа и може имаха шанс да играят и те в групите.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 окт 2011 16:42

yasen написа:
stoyankd написа:
yasen написа:Мъри и Наско постигнаха успехите, защото им бе дадено време... те работиха 4 години, и след първата година резултатите започнаха да се виждат.
Някой въобще замислял ли се е, колко време прекарва в един отбор треньор на български отбор?! Аз се сещам за Мъри - 4 години, Ст.Грозданов - 3-4 години в Локо София и сега Илиян Илиев в Берое от около 3 години някъде. Виждат ли се резултатите в тези отбори?! Нормално е да има спадове в някои моменти, това е присъщо на отборите от целия свят.
Но Локо Сф бяха много силен отбор, Берое също бяха, сега малко спад, но пак ще имат успехи, убеден съм!

Има треньори, които и цялото време на света да им дадеш, няма да стане. Както казват в оная реклама: "Не става само с ядене трябва и...........". Аз ще добавя- не може само с диплома от ТУ Габрово. Трябва и още нещо. Впрочем, всички разбраха, това.

Да, съгласен съм! Ето пример - Гонзо! Три години в Левски и нищо! Кръгла нула!!! Даже отбора върви назад, в сравнение с това което беше, когато стана някакъв в Левски! Ти смятай... Левски бе шампион с Кокала и Боримиров :) Дойде Гонзо и какво?! ... драпаме и се мъчим!

Кокала явно стана шампион на "мускули" и с много мотивация, и естествено - с късмет (трябва си). Гонзо въпреки, че е голяма фигура, лидер и пр., явно не може да надъха и мотивира футболистите си. Което значи, че не може да контактува до толкова с хората, че да успее да ги мотивира. Ако е вярно и това, което го пишеше в Спортала (една определена случка, която на тях е направила впечатление и я изваждат, като симптоматичен пример - как на тренировка се навикал (обиждал) футболист, защото сбъркал отиграването, а от там на сетне футболиста гледал не толкова да си подобри играта, колкото да не сгреши пак, за да не вика Гонзо). Няма как да стане с викане. Утре да му дадеме една тояга да върти там.

Утре ще се махнат Калвo, Арс, Рисп (не че са помогнали много, имат класа, но явно няма кой да работи с тях). Нищо чудно и Грийн да избяга също. А Йовов, Тасевски, Милиев и Гаджев спокойно могат да уволнят Гонзо. Обаче на цената Левски да е на 10-15 точки от лидера и то още на зима?

В момента Батков явно чака Стойлов и Наско (макар те за мен да не са решение), за това и не маха Гонзо. (Оставяме на страна далаверата с парите, ако я има наистина).
Друг вариант е - освобождава Гонзо и назначава Здравков, което си е все тая. Може би с разликата, че последния има повечко опит, може би и повече му се отдава професията. Не знам.

Батков мишкува, това не е добре за Левски. Щом собственика на клуба не прави нищо по въпроса. Илиза така, че едва ли не Гонзо е неформалния президент и собственик на отбора и си действа, както намери за добре.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2011 16:46

dodo7271 написа:И щом е паднал от Работнички, значи е слаб треньор? Значи всеки един треньор трябва да бие всеки един отбор :) :)

Само, че не го изгониха заради това отпадане, а за слабото представяне на Анортозис в първенството на Кипър, но явно и това пропускаш.
И не, не виждам за какво трябва да мразя когото и да било, за мен е слаб треньор и това показва кариерата му към момента.
Димитър Пенев стана четвърти в света, но и той не е треньорско величие, нищо че е титулуван за треньор на 20-ти век.

UltraBlue, естесвено, че отбор не се гради за 5 месеца, но пък е достатъчно време за да видят наченки на промяна, стил, рутинна и т.н.

Мъри нон стоп говори за подмладяване и лично той никога не е имал топки да прави същото, защото е и слаб селекционер в подбора на кадри (справка селекцията на Анортозис, а там няма проблем с финанси за да се оправдава)
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 окт 2011 16:49

Само да кажа още нещо - в тоя Левски, Сираков остави такова наследство, че освен ст.треньор, вече почва голямото умуване кой да е спортно-технически директор. Аре стига с тая длъжност вече.
Батков си назначава един треньор - той да си гледа футболистите, той да си ги избира. Там с Баждека да обсъждат параметрите по договорите. Сега кво беше? Ясен иска един футболист, Гонзо ходи на преговори, после звъни на Баждека да уточнят финансите по договора, после Баждека звъни на Батко, че той да каже последно...

За лагерите - пак треньора да си ги подбира, а ако няма време да се занимава с уговорката на хотели, игрища и като цяло администрацията - пак Баждека. Така или иначе тоя човек е финансов директор, става излишна позицията на спортно-технически, дето ще ми стой на скамейката...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 31 окт 2011 16:52

PFC Litex написа:
dodo7271 написа:И щом е паднал от Работнички, значи е слаб треньор? Значи всеки един треньор трябва да бие всеки един отбор :) :)

Само, че не го изгониха заради това отпадане, а за слабото представяне на Анортозис в първенството на Кипър, но явно и това пропускаш.
И не, не виждам за какво трябва да мразя когото и да било, за мен е слаб треньор и това показва кариерата му към момента.
Димитър Пенев стана четвърти в света, но и той не е треньорско величие, нищо че е титулуван за треньор на 20-ти век.

UltraBlue, естесвено, че отбор не се гради за 5 месеца, но пък е достатъчно време за да видят наченки на промяна, стил, рутинна и т.н.

Мъри нон стоп говори за подмладяване и лично той никога не е имал топки да прави същото, защото е и слаб селекционер в подбора на кадри (справка селекцията на Анортозис, а там няма проблем с финанси за да се оправдава)

Ти нали си фен на Литекс?! На твое място бих се радвал, като чуя името Станимир Стоилов! Един фен ти го написа преди малко... ако не беше Мъри Литекс никога нямаше да стане шампион два пъти, той положи основата на клуба, просто Червенков и Пенев бяха късметлиите, които обраха труда.
Колкото до Анортозис, спомняш ли си къде бе клуба, когато Мъри пое отбора - някъде към 8-10 място, изведе ги до 2-3 място, не съм сигурен, победи шампиона АПОЕЛ, спечели и купата на Кипър.
Аз не мога да разбера, защо в България се гледа лошото и защо хората са настроени така омразно към успелите хора...

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 31 окт 2011 17:03

PFC Litex написа:Само, че не го изгониха заради това отпадане, а за слабото представяне на Анортозис в първенството на Кипър, но явно и това пропускаш.

Просто не знаеш какво дрънкаш! Аз съм тук, на място, в Кипър и мога да те уверя, че и представа си нямаш за какво говориш! Кой ти каза, че няма проблеми с финансите в "Анортозис"? Или просто ей така си плямпаш наизуст? Стоилов започна много добре в кипърския тим и победите бяха доста повече от миналата година, но загуба в един дерби мач му костваше уволнението! Само тука си прав, че не го отстраниха, заради загубата от "Работнички". Феновете на "Анортозис" се надигнаха и решиха съдбата му, а тука са много по-темпераментни, отколкото в България!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 31 окт 2011 17:12

PFC Litex написа:

Слаб селекционер... тоя слабия селекционер още крепи бюджета на Левски, а и в Литекс основните играчи бяха привлечени по негово време мисля. Кой докара Бардон в България, ами Томашич? След Жо и Зе в Левски няма нито едно свястно крило. Кой докара Тасевски в Левски? До колкото помня Дока дойде в Литекс точно при Мъри. Кой наложи Домовчийски и Хичо в Левски + Огнянов? Въобще не съм съгласен с теб за слабият селекционер.
И пак ти казвам- Левски 1-та година хич не беше цъфнал и вързал при Мъри- просто на нашите играчи има трябва 2-но повече време да свикнат да тренират правилно, а не да се мърдосват. Ако бяхте оставили Стоилов и след Бате сега друга песен щяхме да пеем. И точно тоя мач с Бате колко пропуски направихте, не е истана. Просто във футбола понякога трябва и мъничко късмет за да се случат нещата. Късмет, който Левски имаше на оня реванш с Публикум и после с Оксер, и такъв, който Литекс нямаше срещу Бате.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 31 окт 2011 17:22

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е, да го направиш" - ( "Мъжки времена", Н. Хайтов) ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”