Избори 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Избирателна активност

Мнениеот LSFC 1914 » 23 окт 2011 16:36

Jorkorazporko написа:хаха вие сте изперкали! Аз не бих си надигнал гъза за да излезе пръднята за тия мушмоли, камоли да хода да чакам за да гласувам! Какъв е смисъла като всичките са еднакви и нищо никога няма да направят! Се едно да седнеш пред телевизора и да сменяш каналите от планета на софия кабел фолк, после на планета фолк, фолклор тв и пр..

Така и по твоята логика ще ни управляват циганите и турците! Това ли искаш?! И после се оплакваме защо циганите по селата пребиват и убиват старите хора, а и не само старите за 5 лв. ...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 окт 2011 17:05

Абе, наистина изглежда висока избирателната активност. Не мисля, че единичното гласуване е кой знае колко по-дълго от обикновено. Мисля, че даже и на предните избори имаше от т.нар. "чаршафи". И, ако не се лъжа, пак на предните избори избирателната активност също беше сравнително висока. Може вече народът да се е научил да се възползва от правото си на глас.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 окт 2011 17:08

Истината е в електронното гласуване, но нали тука се движим с 20 години закъснение,чудя се защо не се въвежда.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 17:32

LSFC 1914 написа:
Jorkorazporko написа:хаха вие сте изперкали! Аз не бих си надигнал гъза за да излезе пръднята за тия мушмоли, камоли да хода да чакам за да гласувам! Какъв е смисъла като всичките са еднакви и нищо никога няма да направят! Се едно да седнеш пред телевизора и да сменяш каналите от планета на софия кабел фолк, после на планета фолк, фолклор тв и пр..

Така и по твоята логика ще ни управляват циганите и турците! Това ли искаш?! И после се оплакваме защо циганите по селата пребиват и убиват старите хора, а и не само старите за 5 лв. ...

Няма шанс да ни управляват цигани и турци като всички избори са предварително уредени! Сичко е ясно! Фандъкова кмет, Плевнелиев президент! За какво да си губя времето! А и дори да се стигне до управление на малцинствата каква ще е разликата? В тая държава всеки се оправя както може, без да има колективана отговорност ...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 окт 2011 17:48

Напълно съм съгласен с теб!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 окт 2011 17:52

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 23 окт 2011 17:53

veni__85 написа:

Силно се надявам колкото се може по-малко хора да мислят като вас!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 окт 2011 17:58

Откакто бяха онези избори за Евро парламент избирателната активност се покачи в пъти. Хората се изплашиха, че тогава ДПС ще е първа политическа сила(според социолозите беше, но се оказа, че изостават с няколко хиляди гласа) и отново започнаха да гласуват. Аз никога не бих се отказал от правото си да гласувам и се учудвам как може да предоставяте вашето право на Хасан или Айше
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Crazy_Paco
Контакти:

Мнениеот Crazy_Paco » 23 окт 2011 18:09

veni__85 написа:

Ама после ревете защо държавата била толкова зле... Недейте да гласувате,но после не се оплаквайте,че заплатите били малки и видиш ли колко зле сме били. То сме зле заради такива като вас...

grasiani написа:Истината е в електронното гласуване, но нали тука се движим с 20 години закъснение,чудя се защо не се въвежда.

Я ми кажи в колко държави се гласува електронно за президент?! 2-3?!
Все сте недоволни... Да направиш 2 чертички на 1 лист... Ех,че труднооо.....

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 окт 2011 18:24

В моят град където съм и по адресна регистрация е с население от 3000 жители.
Като ходих да гласувам имаше опашка от 4-5 души, пред секцията, в която бях разпределена.
Очертава се да има балотаж за президент и ако моя фаворит ще бъде на него пак ще отида да си пусна гласа.
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”