Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот Cooler » 26 сеп 2011 20:53

Ще бием и "' управлението'' на Гонзо за огромно и всеобщо съжаление ще продължи. Не знам какво още трябва да стане та да го изхвърлят .

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 26 сеп 2011 21:21

1-2 за локо, левски са по-слаби от нас
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 сеп 2011 21:45

Левски ще вземе мача, но така ще отложи оставката на Гонзо.По-добре е футболистите да не се напрягат и да пуснат на Локо и тогава вече ще си имате нов трен..Мъри вероятно,той едни успехи записва и той,че чак не е за вярване,да разсъждаваш правилно,да играеш правилно,а да те изгонят за една загуба.Много ми се иска да видя Гонзо ,като директор на Мъро :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 сеп 2011 21:54

това лайно гонзо , очевадно е човек без никакъв морал . прост , комплексиран и некадърен .
и вместо да гадаете какъв ще ъде резултата , се понапънете и помогнете на Левски да оцелее .
ОСТАВКА за тоя незнам как да го нареча вече . каквото и да кажа все ще е малко , когато и да го напсува човек , все ще е късно .
говньоооо к...воооо изчезни завинаги от Левски
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 26 сеп 2011 22:22

как ВИ се говори за ЛЕВСКИ след този срам един бог знае то ми се реве от пълното бездушие и въобще не ми се мисли за следващите мачове

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 26 сеп 2011 22:26

Резултатът в този мач е почти без значение и затова е доста тъпо пишещите тук да дават някакви прогнози, единствено за да запишат участие във форума. Крайно време е левскарите да се опитат да изтръгнат своя отбор от лапите на комунистите, които го управляват. И от марионетката им Гонзо, разбира се... Жалко за него - от легенда за Левски се превърна в поредната изтривалка на агент Тара. Хора, славният тим загива, убиван бавно и методично от тези, които никога не са имали нищо общо със синята идея. Трябва ли мълчанието да продължи ? Трябва ли малцинството на платените клакьори от т. нар. фенклубове да задушава протеста?
НАРОДЕ ??? - това е записано в тефтерчето на Апостола...

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 26 сеп 2011 22:34

Още ли се надявате на куците коне. Три години ни побъркват, а ние все: тоя път, време е. Голям мазохизъм, голямо нещо. Във всяка една друга държава по света, запалянковците щяха да изорат стадиона и нямаше да стъпят там, докато "ЛЮБИМЦИТЕ" им се подиграват. Никога не ще гледам Тези куци коне!!! От 1961 година съм левскар, но такова чудо - продължаващо цели три години - не е било. Все е имало слаб "Левски", но толкова слаб "Левски", никога не е имало.

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 26 сеп 2011 22:38

левскар07 написа:Още ли се надявате на куците коне. Три години ни побъркват, а ние все: тоя път, време е. Голям мазохизъм, голямо нещо. Във всяка една друга държава по света, запалянковците щяха да изорат стадиона и нямаше да стъпят там, докато "ЛЮБИМЦИТЕ" им се подиграват. Никога не ще гледам Тези куци коне!!! От 1961 година съм левскар, но такова чудо - продължаващо цели три години - не е било. Все е имало слаб "Левски", но толкова слаб "Левски", никога не е имало.

Тези "куци коне" някои са ги селектирали, тренирали, учили ...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 сеп 2011 22:50

СЕГА ДА ВИ ТЕГЛЯ ЛИ ЕДНА МАЙНА НА ВСИЧКИТЕ БЕ ЕЙЙЙ
МАЛКО КЪСНО СЕ СЕТИХТЕ ЧЕ ДОНОСНИКА И НЕГОВАТА ПОДЛОГА УБИВАТ НАЙ ВЕЛИКИЯ БГ-ТИМ
НАЛИ БЯХ ЧОРБАР , НАЛИ БЯХ ПРОВОКАТОР БЕ
НАЛИ БЕШЕ СВЕТОТАТСТВО ДА ПЛЮЯ ПО ГОВНЬО
СЛЕД ТРИ ГОДИНИ СКРЪБ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ НАКРАЯ КАКВИ ХОРА СА В ЛЕВСКИ
НАПРАВИХ ВИ ТЕМА ЗА ГУГУТКАТА -МЪЛЧАНИЕ
НАПРАВИХ ВИ ТЕМА КАК ГЛАДИАТОРА ПРЕТЪРПЯВА МЕТАМОРФОЗА И СЕ ПРЕВРЪЩА В ИЗТРИВАЛКА - ЗАКЛЮЧИХА Я
ПОНЕ 4 ТЕМИ ЗА ТАРА -ПАК ИЗТРИТИ
СЛЕД ТЪРНАВА ВИ ПРИЗОВАХ ЗА ПРАЗЕН СТАДИОН И НИКАКЪВ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ КЪМ ТЕЗИ - ПАК НИЩО
СЛЕД ЛИТЕКС ВИ КАЗАХ ЧЕ МАЧА ВОНИ -ПАК НИЩО
СЕГА СЕ СЕТИХТЕ ДА МИ НЕДОВОЛСТВАТЕ ...ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ВИНОВНИ КОЛКОТО И ГОВНЬО НЕКАДЪРНИКА
ОТТУК НАСЕТНЕ ОСТАВА САМО ЕДНО , ДА СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ И ОЩЕ НА МАЧА С ЛОКО СОФИЯ ДА ГИ "ИЗНЕСЕМ " ВСИЧКИТЕ ТИЯ МЪРЛЯЧИ КОИТО ДОКАРАХА ЛЕВСКИ ДО ДЪНОТО , А НЕ ДА ЧАКАМЕ ИНЖЕНЕРА ДА МУ КЕФНЕ САМ ДА СИ ЗАМИНЕ , ЗАЩОТО ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО С ЧАКАНЕТО .

П.С. МОЛЯ МОДОВЕТЕ ДА МЕ ИЗВИНЯТ ЗА КАПС ЛОК-А , НО В СЛУЧАЯ ИМАМ ПРАВО . ДОСЕГА СУЛЬО И ПУЛЬО МЕ ПЛЮХА НЕ ПО МАЛКО ОТКОЛКОТО ПЛЮЯТ ГОВНЬО СЕГА , ДОКАТО ИМА КАЗВАХ (ПИШЕХ) ИСТИНАТА ЗА ТАРА И ПОДЛОГАТА МУ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 сеп 2011 22:58

Zlobul, има и такива, които мислят по същият начин като теб.От самото начало. И аз бях наричан как ли не, дори вече си мислех, че не разбирам от футбол ;) , по думите на "разбирачи"...
Дай да видим какво можем да направим, но наистина. Нека поведем някаква "борба" срещу вътрешния враг, който се е впил като пиявица във властта на клуба ни.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”