Да си спомним!67г от преврата на 9.9

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Да си спомним!67г от преврата на 9.9

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 19:42

Повечето от вас са млади.Да сте живи и здрави и НИКОГА да не изживеете този АД .
Но за всичко ,което се случва от тази дата до днес, са виновни комунистите...И за "демокрацията",която в момента набиват в главите ви.Това са наследници на същите тези убиици и мародери.
Защото преди тази дата САМО МЪРЗЕЛИВИТЕ СА БИЛИ БЕДНИ в България.Колкото и да промиват мозъци и да "преправят" историята.Къде са отбелязалите рожденият ден на правешкия ром ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 сеп 2011 19:43

hrclspr12 написа:
фифи перото написа:
iliev72 написа:Случайно някой от вас да се роден преди 1990 за да дава такива оценка ?!
Мога да кажа за дата 10.11.1989 същото !
Хора като Филип Димитров , Иван Костов , Евгени Бакърджиев и т.н. отдавна трябва да гният в затвора !

Аз съм роден 1959-та.Май роднина-бивш министър -председател за кратко на България е убит от комунистите.ЗАМЪЛЧИ!

Ти определено имаш основание да ги мразиш, но и наследниците им бояджии не са нещо по - различно.
Въпросът е, че повечето хора за разлика от теб мразят без мотив. Просто така.

Ти си ебати тъпака бе :shock: Как няма да мразим и да ненавиждаме комунизмът бе олигофрен такъв ? Трябва ли да съм набор на Сталин за да мога да преценя,кое е хубаво и кое не,кое е добро и кое е зло ? Дай тогава да възхвалим и Хитлер,понеже не сме били родени по негово време и нямаме право да го мразим просто ей така...аман от тъпаци... СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМЪТ И НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 19:45

petrof написа:
iliev72 написа:Случайно някой от вас да се роден преди 1990 за да дава такива оценка ?!
!

Абсолютно си прав! Пубертети, които и идея си нямат как се живееше тогава не могат да дават мнения. Имаше си и хубави и лоши неща, но човек който не е живял тогава няма как да дава оценки.

Човек,сложил на аватара си сръбски чалгаджия няма думата.О..ки.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 сеп 2011 19:46

фифи перото написа:Повечето от вас са млади.Да сте живи и здрави и НИКОГА да не изживеете този АД .
Но за всичко ,което се случва от тази дата до днес, са виновни комунистите...И за "демокрацията",която в момента набиват в главите ви.Това са наследници на същите тези убиици и мародери.
Защото преди тази дата САМО МЪРЗЕЛИВИТЕ СА БИЛИ БЕДНИ в България.Колкото и да промиват мозъци и да "преправят" историята.Къде са отбелязалите рожденият ден на правешкия ром ?

Колега,радвам се,че съм млад и не съм изживял това,но не съм съгласен с другарите,писали в темата,че нямам право да оценя това време.Всеки интелигентен човек,за какъвто вероятно нескромно и неоснователно се имам,би могъл да изрази мнение и оценка въз основа на дадени факти и тенденции.
Последна промяна от acmilan на 09 сеп 2011 19:47, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 09 сеп 2011 19:47

Дунавчо, смекчи малко тона. :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 сеп 2011 19:48

petrof написа:
!

Абсолютно си прав! Пубертети, които и идея си нямат как се живееше тогава не могат да дават мнения. Имаше си и хубави и лоши неща, но човек който не е живял тогава няма как да дава оценки.

Погледни си проклетият,орски град,излязъл като сюжет от филм за ужасите и ми кажи това ли ти харесва от комунизмът ? За 5 ст. хляб и 10 год. жигула,не България,а собствената си майка ще предадете

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 сеп 2011 19:48

orion написа:Дунавчо, смекчи малко тона. :)

Абе я го духай бе нещастник,точно пък с тебе ще се съобразявам...

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 09 сеп 2011 19:49

фифи перото написа:
petrof написа:
!

Човек,сложил на аватара си сръбски чалгаджия няма думата.О..ки.

А ти пък кой си бе байно? На какъв ми се правиш?
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 сеп 2011 19:49

dunavfc написа:
petrof написа:
!

Погледни си проклетият,орски град,излязъл като сюжет от филм за ужасите и ми кажи това ли ти харесва от комунизмът ? За 5 ст. хляб и 10 год. жигула,не България,а собствената си майка ще предадете

Аз съм убеден,че трудно ще се намери нормален и интелигентен човек,който да защитава комунизма,така че няма никакъв смисъл да се учудваш от орката...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 сеп 2011 19:50

acmilan написа:
фифи перото написа:Повечето от вас са млади.Да сте живи и здрави и НИКОГА да не изживеете този АД .

Колега,радвам се,че съм млад и не съм изживял това,но не съм съгласен с другарите,писали в темата,че нямам право да оценя това време.Всеки интелигентен човек,за какъвто вероятно нескромно и неоснователно се имам,би могъл да изрази мнение и оценка въз основа на дадени факти и тенденции.

Вие,младите сте хората,които ще дават присъди ,дори и на нас.Затова,че понякога сме мълчали,за да запазим живота си..Всички тези които оправдават ТЕРОРИСТИТЕ ,били ли са дори и за минута в ДС?
Вие младите сте бъдещето...МИСЛЕТЕ!
Подписът ми беше истина ...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”