100 години от рождението на Тодор Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valkaredgi

Re: 100 години от рождението на Тодор Живков

Мнениеот valkaredgi » 07 сеп 2011 11:30

само един пример ще дам и той е предостатъчен за всичко което се говори и пише.

направете сравнение между две държави които ги дели само една граница КНДР И РЕПУБЛИКА КОРЕЯ.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 07 сеп 2011 11:31

mitni4arq написа:евала на Бай Тошо,нашите родителите,са живяли по-добре в определен период

Значи си представям какви са родителите ти...

orion написа:Гледам тука някакви псевдо нацистчета леят простотия... :lol: Факт е ,че по негово време България живее най-добре. Сега ни залиа турска и америкнска пропаганда, за това българите не знаят какво се чества на 6 септември.

Да,ако за теб най-добре е всички да са еднак'во зле... Има една приказка - някой са били равни,други по-равни!

А самия факт,че това се води за престъпен режим,конституционно забранен(все едно...) говори сам по себе си. - Какво прави и тази тема,за това подобие на човек,в този форум :!: :?: А,отговорете си по какъв начин шумкарите взимат властта? НЕ Е ЛИ Е ТОВА ПРЕСТЪПЕНИЕ СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО?
Също така е факт,че комунистите, с атентатите си са опитали да избият хората,които са отговорни за защитата на това съединение от 6-ти Септември... но промитите ви соц мозъци дори и немогат да осъзнаят това - справка - "Света Неделя"

Другари тъпанари,най-вероятно щяхте да живеете в Царство България,щяхте да си имате къща или ако не друго голям апартамент,тип цял етаж,както по целия свят,нормалните хора си живеят,а не социалистическа панелка с 2-3 стаи :?

А някой дето писа - защо хората тогава не са бягали, а сега масово бягат - оставям това без коментар :shock:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 сеп 2011 11:33

orion написа:Гледам тука някакви псевдо нацистчета леят простотия... :lol: Факт е ,че по негово време България живее най-добре. Сега ни залиа турска и америкнска пропаганда, за това българите не знаят какво се чества на 6 септември.

А от такива псевдо комунисти(социалисти по ново му)също няма нужда.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 сеп 2011 11:34

40 милиарда дълг ето с това ще се запомни този промит мозък.Не виждам какво му е хубавото на комунизма като дори едно вино не можеш да имаш у вас всичко се е вземало насилствено.Не можеш да напуснеш страната не можеш да слушаш музика не можеш да носиш дънки.Да не ти казват че е гръмнала Атомна централа иначе те да са си скрили семействата.Такъв живот?Не мерси!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 11:37

gilento93 написа:

Братле ти на колко години си,че си тръгнал да пишеш в тази тема :lol: Когатто е паднал режима,още не си бил заплануван :lol: Но това не ти пречи да изказваш "ЕКСПЕРТНО" мнение :!: Нека в тази тема да пишат и изказват мнения(без значение положителни или орицателни)хора,които наистина са живяли през времето на комунизма :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 07 сеп 2011 11:39

wicked1913 написа:
mitni4arq написа:евала на Бай Тошо,нашите родителите,са живяли по-добре в определен период

Значи си представям какви са родителите ти...

Да,ако за теб най-добре е всички да са еднак'во зле... Има една приказка - някой са били равни,други по-равни!

А самия факт,че това се води за престъпен режим,конституционно забранен(все едно...) говори сам по себе си. - Какво прави и тази тема,за това подобие на човек,в този форум :!: :?: А,отговорете си по какъв начин шумкарите взимат властта? НЕ Е ЛИ Е ТОВА ПРЕСТЪПЕНИЕ СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО?
Също така е факт,че комунистите, с атентатите си са опитали да избият хората,които са отговорни за защитата на това съединение от 6-ти Септември... но промитите ви соц мозъци дори и немогат да осъзнаят това - справка - "Света Неделя"

Другари тъпанари,най-вероятно щяхте да живеете в Царство България,щяхте да си имате къща или ако не друго голям апартамент,тип цял етаж,както по целия свят,нормалните хора си живеят,а не социалистическа панелка с 2-3 стаи :?

А някой дето писа - защо хората тогава не са бягали, а сега масово бягат - оставям това без коментар :shock:

най-точното мнение евала

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 сеп 2011 11:43

CTAHKO написа:
gilento93 написа:

Братле ти на колко години си,че си тръгнал да пишеш в тази тема :lol: Когатто е паднал режима,още не си бил заплануван :lol: Но това не ти пречи да изказваш "ЕКСПЕРТНО" мнение :!: Нека в тази тема да пишат и изказват мнения(без значение положителни или орицателни)хора,които наистина са живяли през времето на комунизма :!:

Не съм ти никакво братле.ОК. ;) И не ме интересува,че не съм роден и живял по онова време за да коментирам.Аз гледам на историята с ФАКТИ.А фактите,които са в - са повече от + те.А и живеем в демократична държава и мога спокойно да си изкажа мнението а не като по "онова време" да има цензура. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 11:43

Neron написа:40 милиарда дълг ето с това ще се запомни този промит мозък.Не виждам какво му е хубавото на комунизма като дори едно вино не можеш да имаш у вас всичко се е вземало насилствено.Не можеш да напуснеш страната не можеш да слушаш музика не можеш да носиш дънки.Да не ти казват че е гръмнала Атомна централа иначе те да са си скрили семействата.Такъв живот?Не мерси!

И дънки съм носил,и съм пушил,и вино,водка и какаъвто си искаш алкохол съм имал в къщи и съм пил,и по дискотеки съм ходил,и музика съм слушал. И никой от родителите ми нито аз сме били партийни членове :!: Не знам кой ви ги е разказвал тези неща,ама се убеждавам,че повечето от тук пишещите,само са чували или са им казвали,но не са живели през този период :!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 сеп 2011 11:47

"Да бяхме станали някоя английска колония по-добре."
Вчера имаше празник в България , точно този празник дава началото на това да не сме английска(разбирай османска) колония , това е 60 г. преди на власт да дойдат комунистите !!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 11:47

gilento93 написа:Не съм ти никакво братле.ОК. ;) И не ме интересува,че не съм роден и живял по онова време за да коментирам.Аз гледам на историята с ФАКТИ.А фактите,които са в - са повече от + те.А и живеем в демократична държава и мога спокойно да си изкажа мнението а не като по "онова време" да има цензура. ;)

Наистина не си ми никакво БРАТЛЕ :!: Много си малък наистина ;) Айде тогава давай с ФАКТИТЕ да те видим какви факти ще ми изкараш :lol: Някво хлапе 93 набор тръгнало да ми изкарва ФАКТИ за това как аз съм живял по времето,когато той даже и ембрион не е бил.Давай фактите да ги видим :lol: Очаквам ги с нетърпение :lol:

Върни се в “Архив”