[quote="vm1912"]Има си официялен форум на Ботев.Влез в индепендент и си изкажи мнението.Няма смисъл да товариш трафика тук с такива теми.А и стига сте мрънкали , минали са 4 кръга.нямаме загуба,играли сме като гост на два от основните си конкуренти.Единствената ни грешка е равния с Спартак.Но няма фатални неща.Все пак Ман Юнайтед.преди няколко години беше в групата на изпадащите и изоставаше 15 точки от първото място,а накрая стана шампион с 5 точки разлика.
Да,минали са само 4 мача,не 14,колкото до Сливен,не са никакъв конкурент,а Спартак изобщо,всеки ги отупа,само ние се залъгваме тука колко са силни. А и да добавя,ние не сме Манчестър,на светлинни години сме от тях за да се сравняваме и да мислиме какво са направили те.
Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevist82
- Контакти:
Re: Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
Alexander Frei написа:Няма никаква гаранция, че ще влезете в "А" група от първия опит, макар че по случай 100-годишнината могат да ви избутат, така както от най-високо място ви назначиха собственик.А на "гнусните шопи" има да гълтате праха още дълги години.
К'ва прах бе баце, то след вашите и на другите "грандове" европейски сценки, спомен не остава ти за прах ни говориш. Ако това ви оспокоява наясно сме, че в момента със сигурност сте по-добри от нас, както сме наясно, че това положение няма да е за дълго.
Момчета, стига писахте подвластни на емоциите...
към автора на темата - Видолов няма как да е треньор в Б група, защото няма необходимия лиценз. Бакалов има ръководни функции /много народ вече надава вой срещу него/ и едва ли би се хванал пак на това хоро...
Muscarin - според теб щяхме да бием по втория начин, е не стана...ще признаеш ли, че си сгрешил с теорията на конспирацията...
аз лично продължавам да мисля, че спортно-технически вървим нагоре, въпреки трудностите...организационно не мога да коментирам, защото нямам никакви наблюдения...факт е обаче, че много народ вече недоволства срещу Бакалов, който пък мълчи като риба и по тоя начин само дава още храна на слухове и теории...
към автора на темата - Видолов няма как да е треньор в Б група, защото няма необходимия лиценз. Бакалов има ръководни функции /много народ вече надава вой срещу него/ и едва ли би се хванал пак на това хоро...
Muscarin - според теб щяхме да бием по втория начин, е не стана...ще признаеш ли, че си сгрешил с теорията на конспирацията...
аз лично продължавам да мисля, че спортно-технически вървим нагоре, въпреки трудностите...организационно не мога да коментирам, защото нямам никакви наблюдения...факт е обаче, че много народ вече недоволства срещу Бакалов, който пък мълчи като риба и по тоя начин само дава още храна на слухове и теории...
Не можем да чакаме до зимата за да променяме нещо.В тая група само два отбора не се борят за промоция единия поне го бихме и слава Богу.Останалите май са далеч по наясно от нас как се постигат нужните резултати.
M_P_C написа:към автора на темата - Видолов няма как да е треньор в Б група, защото няма необходимия лиценз. Бакалов има ръководни функции /много народ вече надава вой срещу него/ и едва ли би се хванал пак на това хоро...
До колкото знам, той не може да води отбори от А група, за Б няма проблем (но не съм 100 процента сигурен).
M_P_C написа:аз лично продължавам да мисля, че спортно-технически вървим нагоре ...
Де да беше така, на всички ни се иска това да е факт но става точно обратното, от мач на мач, все по голяма безидейност, това е най-страшното.

- sorcererals
- Контакти:
Предлагам, някой от дървените философи тук, да иде да изкара един лиценз и да се захване с треньорство. Като постигне някакви успехи, тогава да излезе и да дава акъл. Хубчев дали е добър или лош треньор не знам, но е факт че с отбор съставен главно от момчета до 20 години, постигна класиране в А група с отбора на Поморие. Доколкото си спомням и там тръгна трудно, но успехите не закъсняха. Ако някой е очаквал да минем като на парад през Б група, значи силно се е заблуждавал. А и в много по-големи отбори е доказано, че един треньор каквито и успехи да има в даден отбор, това не е гаранция, че ще ги повтори с друг. Аз лично харесвам играта и резултатите, които постига с отборите си Сашо Ангелов, но не аз давам парите, за да си определя треньора.Нашата работа е на трибуните. Подкрепа до край. Всичко останало е преходно. На мен също не ми харесва играта на отбора. Няма комбинации, безидейни центрирания напред, а ние дори нямаме играч, който играе добре с глава, никакви удари от разстояние, а реално головете срещу Добруджа и Спартак станаха след такива удари. Не харесвам Тимонов отдавна и сега само си затвърждавам мнението. Примадона със самочувствие без покритие. Когато направи нещо значимо, тогава може и да си променя мнението, но предвид че съм го гледал още като юноша и от тогава не е мръднал и милиметър в развитието си, едва ли ще се случи. Курдов също почна да се звездее повечко, някой трябва да ги свали на земята тези момченца и да заиграят за отбора, а не за да се правят на звезди. Колкото до ръководството, имаме си собственик, който смятам че няма да търпи посредственост. А за Коцето имам спомен, че той сам се отказа да ни е треньор в Б група,като каза че не е готов да поеме такава отговорност. Спете спокойно и оставете отбора и треньора да работят. Аз съм оптимист, че резултатите няма да закъсннеят и в крайна сметка, догодина ще сме в А група.
M_P_C написа:
Чак пък теория на конспирацията

Muscarin написа:И какво разбирате под : "Трябва да вземем решителни мерки" ? Ние ли? Нашето място е на стадиона, да си подкрепяме отбора.Вземането на мерки не е наша работа! За пореден път повтарям, че някои от нашите фенове прибързват с крайните исказвания! Минали са само 4 мача бе хора? Какво ви става?
Да ти припомня ли кой изгони селския и италианците!А,каква беше причината да си тръгне Мечеджиев!?
На домакинството със Спартак вн. накарах 3-ма Ботевисти ,които по една или др. причина не ходят на стадиона,да дойдат на мача.След края бяха крайно разочаровани и ме гледаха така сякаш съм ги ограбил.С тази слаба и бездушна игра все повече хора ще се чувства така и трибуните ще са все по-празни.Но,има и такива,на които им пука какво се случва с клуба и точно заради тях БОТЕВ все още го има.Те са в графата "Постоянно присъствие" и аз като един от тях,съвсем културно чрез този форум искам да изкажа моето мнение,че играта на отбора не върви и трябва да се вземат мерки.Ако не победим Любимец,други ще изкажат своето мнение от трибуните по най-просташкия начин.Не допускайте това да се случи!ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!!!!!
- rump_shaker
- Контакти:
Ако "случайно" бием следващите 3 мача и се озовем на първо място, пак ли ще искаме оставки ?!?!?!?! Само питам!

Ще си извадя окото !