ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Локомотив (Пд) 10.9.11
Имаме шанс с Цска не са кои знае какво номер 7 трябва да се опази и няма да има никьв проблем отзад са много слаби говорим централните защитници бековете са ви силни но каквото стане отиваме в софия над 1000 и това е .
Моята прогноза е минимална победа на ЦСКА с 4:0, ако обаче играта ни тръгне 6:0 не им мърда.
Искам да вида трио отпред Мораес, Платини, Нелсън а зад тях големия Зику. НАПРЕД АРМЕЙЦИИИИ !!!

catch me ... if you can !
Дано да бием. Мисля, че ще победим трудно. С 3:2 да речем. 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- captain_drifuss
- Контакти:
2-0 е мачът, повече би ме изненадало, по-малко би ме разочаровало!
надявам се да видим бързи и точни пасове и много движение по терена, както и дебюта на Мораеш най-сетне (дано да е дебют с гол)!
надявам се да видим бързи и точни пасове и много движение по терена, както и дебюта на Мораеш най-сетне (дано да е дебют с гол)!
BaLoN написа:Моята прогноза е минимална победа на ЦСКА с 4:0, ако обаче играта ни тръгне 6:0 не им мърда.Искам да вида трио отпред Мораес, Платини, Нелсън а зад тях големия Зику. НАПРЕД АРМЕЙЦИИИИ !!!
Голям Зику зареди килограмите ли ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
4:0.Голмайстори: Зику,Платини и два гола на Делев!
Ами защото в контролите играеше на тази позиция,защото по ппринцип това му е мястото...а за другото-че нито Халилович,нито Крачунов играха за ЦСКА по рано,което не попречи да ги пуснат.А все пак в контролите Мораес се представи на ниво,нищо,че не е играл тези месеци.Пък и никой не твърди,че трябва да започне титуляр,въпросът бе за мача и какво очакваме от него.
Логично е да победим. Не мисля, че точно това е мачът в който Локомотив ще постигнат първата си в историята шампионатна победа над ЦСКА в София. Къде по-добри състави с много по-силни футболисти са имали и не са успявали...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
shumnaliq написа:BaLoN написа:Моята прогноза е минимална победа на ЦСКА с 4:0, ако обаче играта ни тръгне 6:0 не им мърда.Искам да вида трио отпред Мораес, Платини, Нелсън а зад тях големия Зику. НАПРЕД АРМЕЙЦИИИИ !!!
Голям Зику зареди килограмите ли ?
Защото е истински магьосник с топката в крака, защото е от тези рядко срещаните футболисти, които освен да виждат играта, дават и страхотни пасове, има нюх към гола и страхотен завършващ удар както с глава, така и с крака. За малкото мачове които изигра до сега направи няколко задни ножици, и две странични.Толкова добър футболист и научен аз от отдавна не съм гледал в А група .... На мача със Стяуа измисли уникални неща ... подаде на няколко пъти на Спас и чакаше да му бъде върнат паса и то пред гола, но уви Спас все подаваше на някой от защитниците или центрираше неадресирано .... и срещу Стяуа задна ножица, която облиза горната греда и в Румъния можеше да вкара. Вече започна да доказва, че е страхотен футболист и със всеки мач очаквам да играе все по-добре .... Трябва ни вътрешен халф, които освен да може да прави играта да може и да спира атаките на противника и отбора ни ще придобие завършен вид.
catch me ... if you can !
- hristo1306
- Контакти:
Тази година първенството се очертава да бъде много интересно. Отборите са с изравнени сили и всеки може да бие всеки, дори и така наречените ни "грандове". Ако няма фактор съдийство, сателитни отбори и разни лобита първенството става "английско". Грандовете станаха "книжни тигри", а отбори като "Черно море", "Локо" пд, "Локо" сф, "Лудогорец" , дори и "Черноморец" надигат глава. "Славия", "Берое", "Миньор" са способни винаги /ако пожелаят/ да поднесат изненади. Така, че ни очаква интересно първенство - ако се играе по правилата, без удари под кръста !