kanar4o написа:Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kanar4o написа:Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга
kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:kanar4o написа:Малкия Бизон почина преди 4 дни при премръзване. Няма близки и роднини и няма кой да го погребе. За това феновете на Ботев и обединения фен клуб събрахме 400 лв. ,за да можем да го погребем и изпратим в последния му път. Поклон пред всички момчета ,които дадоха пари.
Бизонът е един от създателите на Трибуна Изток.
Почивай в мир ,малки Бизоне!!!![]()
![]()
R.I.P. БИЗОНЕ
п.п.КАНАРЧО ,до колкото знам си от организираните фенове .Я кажи кво е настроението ,кво е мнението на така наречените тартори ,кво мислят да правим със серляка???????????????????
Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга
PLOVDIV PEE 1912 написа:
п.п.КАНАРЧО ,до колкото знам си от организираните фенове .Я кажи кво е настроението ,кво е мнението на така наречените тартори ,кво мислят да правим със серляка???????????????????
kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:
Няма да опетня и тази тема с гнусното име на Димитър Христолов ! Може би в някоя друга
PLOVDIV PEE 1912 написа:kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:
тогава пусни друга или ми пиши на личния
kanar4o написа:kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:
тогава пусни друга или ми пиши на личния[
Мен не ми е зор ,аз си знам новините .В момента сме в едно такова положение - никакво. Ще става нещо ,но няма да е сега. По-късно ще научите лично от мен. На лично съобщение обаче !!!
ЧАКАМЕ!!!
Защо говориш в множествено число ? Ти чакаш ,не виждам някой друг да чака. И не се нагласяй много в чакането. Ще ти кажа към 15-20 февруари ,ако до тогава няма нищо ново по сделката. В момента феновете нямаме какво да направим. Един вид сме в безизходица. Пак много се разприказвах.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта