България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот mistreated » 08 юли 2011 09:54

milen_4o0o написа:Нямаме почти никакъв шанс за класиране (надявам се Господ да е БЪЛГАРИН и във волейболен вариант ...) ....

Спокойно може да се експериментира с пускането на Мартин Божилов на мястото на трагичния вчера В.Иванов и да се пусне Ники Пенчев на мястото на Тодор Алексиев, но преди това Радо да го вземе под ръчица и да му покаже заставането на блок на Ласко и Бирарели, защото там има прекрасен шанс да се играе с техника за блок-аут и печелене на лесни точки (Пример Конте,който направи много точки по този начин,дори повече отколкото срещу нас) ...

Само дето Конте си играе редовно титуляр в Кунео, а Пенчев в Пирин :) С този ръст Ники няма да пробие при мъжете... Трябва да търсим друга алтернатива.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 08 юли 2011 09:56

mistreated написа:
milen_4o0o написа:Нямаме почти никакъв шанс за класиране (надявам се Господ да е БЪЛГАРИН и във волейболен вариант ...) ....

Спокойно може да се експериментира с пускането на Мартин Божилов на мястото на трагичния вчера В.Иванов и да се пусне Ники Пенчев на мястото на Тодор Алексиев, но преди това Радо да го вземе под ръчица и да му покаже заставането на блок на Ласко и Бирарели, защото там има прекрасен шанс да се играе с техника за блок-аут и печелене на лесни точки (Пример Конте,който направи много точки по този начин,дори повече отколкото срещу нас) ...

Само дето Конте си играе редовно титуляр в Кунео, а Пенчев в Пирин :) С този ръст Ники няма да пробие при мъжете... Трябва да търсим друга алтернатива.

Не съм съгласен,че Никито не става ... посреща перфектно и е умен човек с техника за този тип игра ...
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 08 юли 2011 09:58

Славянска тактика +Прабългарска сила= ПОБЕДА!!!!

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 08 юли 2011 10:02

Giba,Murilo,Henrry Bell и още много други страхотни волейболисти са от 188 до 192.Та волейбола не е само ръст.

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 08 юли 2011 10:03

Интересен факт-вчера "италиянеца" Зайцев е изпълнил най силния сервис в турнира (до сега) -126 км/час което наистина е впечатляващо.За сравнение-Максим Михайлов със 114 км/час държи второ място.

Може би трябва днес да се заложи на Пенчев,не може цяло лято да чакаме Тошо Алексиев да направи силен мач.И без това никой не ни брои за живи,а и на момчето трябва повече да му се гласува доверие в атака.И да прави грешки-простено му е,по добре сега да ги прави,а не да стои резерва с години и после да искаме нещо от него.

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Re: Световна лига: България-Италия

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 08 юли 2011 10:11

Най добрия вариант е да бием жабарите , въпреки че вчера играха невероятно за разлика от един друг отбор . Ние да си бием пък поляците каквото искат да правят .
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2011 10:11

milen_4o0o написа:Не съм съгласен,че Никито не става ... посреща перфектно и е умен човек с техника за този тип игра ...

ИмаШЕ перфектно посрещане, ама при Пранди. Тия мачове е по-зле и от Лимона на този елемент.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 юли 2011 10:11

Няма да има и помен от вчерашния ни двубой. Днес ще бъде най-силният ни мач в групата - убеден съм! ;) Дано само Аржентина да играят честно, а да не пуснат на Полша. :(
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2011 10:18

Udoji90 написа:Няма да има и помен от вчерашния ни двубой. Днес ще бъде най-силният ни мач в групата - убеден съм! ;) Дано само Аржентина да играят честно, а да не пуснат на Полша. :(

Аржентина ще играят така, както ги устройва - демек с резервите. Не се надявайте на чудо. Просто трябва да завършим с победа и 5-6 място в крайното класиране.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 юли 2011 10:22

Вчера казах, че ще е трудно да им вземем на Аржентина дори 1 гейм, оказах се прав, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.. Днес ще кажа, че поне 1 гейм ще вземем, но това не е достатъчно, трябва да се търсят 3те точки, как - не знам..

Върни се в “Архив”