Като видях темата си помислих, че е някаква шега или го взимате на подбив-какво видяхте в тоя играч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
L_Messi написа:Повръща ми се като чета как фенове на Левски оплюват играч на Левски, който няма никаква вина за проблемите в отбора и никога с нищо не е провокирал синята публика.
TristaNNN написа:ОлелеееееееееееееКак има място в Левски, как така го изкарахте талант, как решихте че се развива и още много "как"
![]()
Като видях темата си помислих, че е някаква шега или го взимате на подбив-какво видяхте в тоя играчИма някакви моментни проблясъци срещу по-слаби противници и това е. Да си обира крушите и в Мария Луиза, ако още съществува тоя отбор, даже може да си вземе Балтанов под ръка.
LaRgO написа::shock:![]()
Фен тема за Огнянов
Този некъдърник няма място в Левски, да се маха. А тази тема е безумна.....
metodito написа:Поздравявам автора за темата. Мразалянковците наизлязоха.
Мариян е свестен футболист. Сигурен съм, че има хора, които предпочитат Сърмов пред него само защото Огнянов е циганин.
Браво на Ясен, че му гласува доверие и му вдъхна самочувствие, макар че когато Грийн бе в защитата Ясен трябваше да рискува с младок или да пуска Мариян.
Пожелавам му успех!
Според мен е полезен играч.
gRAf_DRAGOla написа:Това момче има един ооооогромен недостатък - когато в него попадне топката било то на границата на наказателното поле или по-далече винаги се опитва да шутира, ама съм го виждал да цели вратата само 2 пъти.....единия път беше при спряна игра, а другия на загрявката
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта