Трансфери :Англия-Висша Лига , Лято - 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери :Англия-Висша Лига , Лято - 2011
Само аз ли си мисля, че Кун ще поеме към Лондон?

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
finnan написа:Е Юнайтед ще търси повече запълване на дупки оставени от Сар , Харгрвийвс , Оуен в общии линии 3-4 човека .
Докато в Челси ще има доста повече трансфери . Там ще напуснат минимум 5-има от първият им тим. Търсият и мениджър и неговите виждания може и да доведат до още повече промени .
Сити купиха кой не , остава да вземат Роналдо за 200 млн.евро .
Политиката на Венгер я знаем .. ако вземе нещо от продажба на играч ще го прибере ''под възглавницата'' . Ще вземе някой от Буркина Фасо , Габон или Малайзия изтъквайки големия му потенциал след което идва контузията и аут до края на сезона .
Ливърпул също ще вземе и ще продаде доста имена сред който са Джо Коул , Аурелио .
Към тримата изброени, които ще напуснат Юнайтед, добави и Скоулс, Кушчак, Бебе, Обертан, Уес Браун, и евентуално Бербатов. Като се има предвид липсата на добри футболисти в центъра на терена, както и на равностойни резерви, Манчестър ще има нужда от повече нови попълнения от всички други големи отбори в света.
Сити пръснаха много пари през последните години и ако не купят Роналдо, което поне за мен граничи с научната фантастика, няма да дадат повече пари от Челси. Абрамович е решил да харчи пари и има много знаци, които го доказват. Въпреки това през миналото лято доста футболисти напуснаха Челси, което доведе до лоши резултати и не мисля, че пак ще бъде допусната същата грешка. При "сините" няма да акостират много нови футболисти, но тези, които дойдат, ще са със сериозни визитки и още по-сериозни трансферни суми.
Ман ЮН
Напускащи - Харгрийвс , Оуен , ВДС , Кузчак и незнам колко е ядосан САФ на Бебе и Обертан , може единия или и двамата да си заминат . Бербатов и Нани са имената , които най се споменават , НО едва ли .
Идващи - Йънг , Де Хея и Снайдер ( според мен най не сигурния ) + Македа , Уелбек , Клевърли и Маме Диуф + някой младок ( надявам се да е Чембърлейн от Саутхемптън )
Всички други са по скоро измислици !
Напускащи - Харгрийвс , Оуен , ВДС , Кузчак и незнам колко е ядосан САФ на Бебе и Обертан , може единия или и двамата да си заминат . Бербатов и Нани са имената , които най се споменават , НО едва ли .
Идващи - Йънг , Де Хея и Снайдер ( според мен най не сигурния ) + Македа , Уелбек , Клевърли и Маме Диуф + някой младок ( надявам се да е Чембърлейн от Саутхемптън )
Всички други са по скоро измислици !
Последна промяна от DmG на 24 май 2011 18:48, променено общо 1 път.
- JackPackage
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Само аз ли си мисля, че Кун ще поеме към Лондон?![]()
и аз така се надявам - двама от любимите ми футболисти (бивши звезди на Атлетико да водят атаката на Челси)
Остана само и Патока да вземем и едно трио Агуеро-Торес-Пато направо мечтата ми за нападение
Ама поне дано вземем Кун де, че с тази драма покрай мениджъра, шейховете може да ни изпреварят, все пак се надявам Агуеро да постъпи разумно и да не ходи при тях да си проваля кариерата
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- sven_goran
- Контакти:
За Норич Сити:
Най-актуалното име, което се върти като ново попълнение е това на Миро Клозе (като свободен агент от Байерн)! Мениджъра на канарчетата ще използва връзките си в Германия, за да осъществи трансфера.
Иначе за Коди е ясно само едно, че няма да играе в Джилингам следващия сезон! Остава да видим къде?
Най-актуалното име, което се върти като ново попълнение е това на Миро Клозе (като свободен агент от Байерн)! Мениджъра на канарчетата ще използва връзките си в Германия, за да осъществи трансфера.
Иначе за Коди е ясно само едно, че няма да играе в Джилингам следващия сезон! Остава да видим къде?
-
AnalBreaker
- Контакти:
Стига сте говорили за спекулации! Ако ще казвате нещо нека бъде свързано със сигурен трансфер
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- bekono
- Контакти:
Фабрегас - Барса
Агуеро,Кака - Челси
Бербатов - Тотнъм
Оуен - ??? Предполагам при някой от новаците
Малуда, Анелка, П.Ферейра и още куп други напускат Челси. Марто Петров ще си търси нов отбор, а Болтън ще му търси заместник. Ливърпул ще се огледа за нещо ново и добро. На Ман Ю им трябва нов вратар. Той ще е някой измежду: Стекеленбург, Нойер, Де Хеа. Сити ще хвърлят милиони, за да атакуват ШЛ. Арсенал ще разпродава половината отбор(Фабрегас, Аршавин, Клиши и още куп други). Промените при оцелелите инфарктно Уулвс и Уигън също няма да са малко. Новаците - Норич, КПР и Рединг/Суонзи ще подсилват своите отбори, за да не са само един сезон част от най-добрите. Има още седмица до отварянето на прозореца и е рано да се говори каквото и да било, всичко ще се приеме за спекулации. Все пак от 01.06 до 31.08 ще има какво да се коментира, това е сигурно.
Агуеро,Кака - Челси
Бербатов - Тотнъм
Оуен - ??? Предполагам при някой от новаците
Малуда, Анелка, П.Ферейра и още куп други напускат Челси. Марто Петров ще си търси нов отбор, а Болтън ще му търси заместник. Ливърпул ще се огледа за нещо ново и добро. На Ман Ю им трябва нов вратар. Той ще е някой измежду: Стекеленбург, Нойер, Де Хеа. Сити ще хвърлят милиони, за да атакуват ШЛ. Арсенал ще разпродава половината отбор(Фабрегас, Аршавин, Клиши и още куп други). Промените при оцелелите инфарктно Уулвс и Уигън също няма да са малко. Новаците - Норич, КПР и Рединг/Суонзи ще подсилват своите отбори, за да не са само един сезон част от най-добрите. Има още седмица до отварянето на прозореца и е рано да се говори каквото и да било, всичко ще се приеме за спекулации. Все пак от 01.06 до 31.08 ще има какво да се коментира, това е сигурно.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- B__A__N__DA__TA
fr3ak_boy написа:Само аз ли си мисля, че Кун ще поеме към Лондон?![]()
Не и аз мисля така
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Към тримата изброени, които ще напуснат Юнайтед, добави и Скоулс, Кушчак, Бебе, Обертан, Уес Браун, и евентуално Бербатов. Като се има предвид липсата на добри футболисти в центъра на терена, както и на равностойни резерви, Манчестър ще има нужда от повече нови попълнения от всички други големи отбори в света.
Сити пръснаха много пари през последните години и ако не купят Роналдо, което поне за мен граничи с научната фантастика, няма да дадат повече пари от Челси. Абрамович е решил да харчи пари и има много знаци, които го доказват. Въпреки това през миналото лято доста футболисти напуснаха Челси, което доведе до лоши резултати и не мисля, че пак ще бъде допусната същата грешка. При "сините" няма да акостират много нови футболисти, но тези, които дойдат, ще са със сериозни визитки и още по-сериозни трансферни суми.
Фъргюсън е от типа мениджъри който не обичат многото промени . По-скоро ще налага млади хора от колкото да пръска по 30 млн за даден човек . От тази гледна точка не вярвам повече от едно ,две сериозни имена в този отбор .
За останалите немога да кажа какво ще се случи ,в Челси , Ливърпул и Арсенал ще има промени . В Арсенал няма да са кой знае колко чисто като имена , но и там ще има нови лица . Далглиш ще вземе повечко британски момчета като Адам .
В Челси до голяма степен всичко ще зависи от новото лице на треньорската скамейка .
finnan написа:Към тримата изброени, които ще напуснат Юнайтед, добави и Скоулс, Кушчак, Бебе, Обертан, Уес Браун, и евентуално Бербатов. Като се има предвид липсата на добри футболисти в центъра на терена, както и на равностойни резерви, Манчестър ще има нужда от повече нови попълнения от всички други големи отбори в света.
Фъргюсън е от типа мениджъри който не обичат многото промени . По-скоро ще налага млади хора от колкото да пръска по 30 млн за даден човек . От тази гледна точка не вярвам повече от едно ,две сериозни имена в този отбор.
Аз също не мисля, че ще даде много пари, но съм почти убеден, че ще бъдат купени много футболисти като бройка, както и пиша в миналите си два коментара. Явно нещо не си ме разбрал.