Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)
Трудна победа за Левски с гол или два! Калиакра няма да ни се хвърли според мен. Очаквам ако, Грийн е възтановен да бъде върнат от " капацитетите " в защита, а Иванов отново да седне на пейката. Тоя новия, Тонев който показвал добри качества по дясното крило няма да се появи в игра, а отново ще мъчат Младенов и Матондо. По някое време, някой от тях ще бъде сменен от Йовов, освен ако същия не е заел най-силната си позиция.....дефанзивен халф до показващия невероятна игра до сега Гаджев. Невероятен дух от Кривия, но не вярвам да го видя.....по-скоро ще се появи циганина Огнянов. Това очаквам от мача!
jeliotr написа:plamen_ol написа:Победа с 1-2 гола...иначе без Гарата сме зле
Гарата като го гледах как игра днес все едно беше почнал да почива.Очаквам с 2-3 гола да бием
Дембеле да не е по-прост от другите. ЧовекЪт се къса да бяга за сметка и на другите=
Ще съм в Каварна.
[offtopic]
Ние като се редиме какво да кажем за вас в темата за мача с Видима?[/offtopic]
Надявам се Калиакра да изкопчи поне равенство от "Левски"....
Синя Гордост написа:Тука един след друг панчаревци се надпреварват да дават компетентни мнения и прогнози ! Вие нямате ли мач утре бе ,балевци ? Иначе победа за Левски .
Ние като се редиме какво да кажем за вас в темата за мача с Видима?[/offtopic]
Надявам се Калиакра да изкопчи поне равенство от "Левски"....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Highlander написа:Трудна победа за Левски с гол или два! Калиакра няма да ни се хвърли според мен. Очаквам ако, Грийн е възтановен да бъде върнат от " капацитетите " в защита, а Иванов отново да седне на пейката. Тоя новия, Тонев който показвал добри качества по дясното крило няма да се появи в игра, а отново ще мъчат Младенов и Матондо. По някое време, някой от тях ще бъде сменен от Йовов, освен ако същия не е заел най-силната си позиция.....дефанзивен халф до показващия невероятна игра до сега Гаджев. Невероятен дух от Кривия, но не вярвам да го видя.....по-скоро ще се появи циганина Огнянов. Това очаквам от мача!
+1 все едно,4е аз сам го писал това мнение.
Измъчена победа за Калиакра с 2:0 !
- blue magic
- Контакти:
Highlander написа:Трудна победа за Левски с гол или два! Калиакра няма да ни се хвърли според мен. Очаквам ако, Грийн е възтановен да бъде върнат от " капацитетите " в защита, а Иванов отново да седне на пейката. Тоя новия, Тонев който показвал добри качества по дясното крило няма да се появи в игра, а отново ще мъчат Младенов и Матондо. По някое време, някой от тях ще бъде сменен от Йовов, освен ако същия не е заел най-силната си позиция.....дефанзивен халф до показващия невероятна игра до сега Гаджев. Невероятен дух от Кривия, но не вярвам да го видя.....по-скоро ще се появи циганина Огнянов. Това очаквам от мача!
Аз мисля точно обратното - играчите на Калиакра ще се хвърлят да се докажат точно срещу нас. А Грийн играе в защита, защото цял полусезон Иво не задоволи никой с играта си. Вече 2 мача нямаме получен гол, а през първия полусезон това се случи май само веднъж.
Надявам се Иса да се възползва от шанса и да даде 100% от себе си. Липсата на Жо е очевидна и отборът трудно пренастройва играта си без такова активно крило. Формата на Кривия обаче е впечатляваща и дано Ясен да заложи на него. Очаквам победа и подобряване на играта.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Ти май си КАКАТА от Славия дето тръби че Литекс ще вземе от три отбора без да е играл(единия беше калиакра), по същата логика трябва да се изкаже и за ЛевскиBlue_Girl написа:Batkoto написа:Лесно 1:0![]()
![]()
Абсурд да завърши така мача!
от тия мачове с така наречените ни сателити тръпки ме побиват.Да припомням ли Смолян(до болка ми е познато),Мездра.
Сега Калиакра идва на дневен ред-мача ще бъде много-много труден.Спомням си преди 4-5год в Смолян беше петък-аз бях на стадиона,когато се разбра че Манджука е намерил пари от някъде и за съботния мач ги бе приготвил,по това време Левскарите бяха на Пампорово.Вечерта Коприваров оскочил до хотела на Левски и ги предупредил че екскурзията им се проваля ,но УВИ.
По-време на този мач Батков-мръсника тогава беше седнал при феновете на Родопа,а след неговия край стана на крака и започна да ръкопляска.А този Караманджуков се водеше президент на Родопа-но много кинти идваха от адвоката.Манджука си остава най-големия цесекар в Смолянско.
Та затова тези мачове с нашите сателити са си истнска трагедия-заради Батков.
Сега Калиакра идва на дневен ред-мача ще бъде много-много труден.Спомням си преди 4-5год в Смолян беше петък-аз бях на стадиона,когато се разбра че Манджука е намерил пари от някъде и за съботния мач ги бе приготвил,по това време Левскарите бяха на Пампорово.Вечерта Коприваров оскочил до хотела на Левски и ги предупредил че екскурзията им се проваля ,но УВИ.
По-време на този мач Батков-мръсника тогава беше седнал при феновете на Родопа,а след неговия край стана на крака и започна да ръкопляска.А този Караманджуков се водеше президент на Родопа-но много кинти идваха от адвоката.Манджука си остава най-големия цесекар в Смолянско.
Та затова тези мачове с нашите сателити са си истнска трагедия-заради Батков.
LEVSKI_FOREVER
"zlatan"+1 Нашите "сателити" не са като на червените(много ми е интересен мача Цска–Академик) а иначе тези мачове са най трудни за Левски защото червената пропаганда цяла седмица ще тръби колко нарисувана е победата в Каварна и как половината отбор е от Левскари !
А един въпрос? Кмета от кой отбор е?
А един въпрос? Кмета от кой отбор е?
plamenst7 написа:Highlander написа:Трудна победа за Левски с гол или два! Калиакра няма да ни се хвърли според мен. Очаквам ако, Грийн е възтановен да бъде върнат от " капацитетите " в защита, а Иванов отново да седне на пейката. Тоя новия, Тонев който показвал добри качества по дясното крило няма да се появи в игра, а отново ще мъчат Младенов и Матондо. По някое време, някой от тях ще бъде сменен от Йовов, освен ако същия не е заел най-силната си позиция.....дефанзивен халф до показващия невероятна игра до сега Гаджев. Невероятен дух от Кривия, но не вярвам да го видя.....по-скоро ще се появи циганина Огнянов. Това очаквам от мача!
+1 все едно,4е аз сам го писал това мнение.
Най-тъжното е че всички, които следят отбора, го виждат това... Но има един голям инат на име Гонзо, който не възприема нищо друго освен това което си наумил.
Толкова е очевидно че се осакатихме като върнаха Грийн отзад, още повече Гаджев не е във форма.
Алекс след това включване ще е много тъжно ако пак го оставят да загрява цял мач...
А Комитата ако не се стегне и пак порти ще страдаме