Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусия : Защо Юнайтед играе толкова слабо ?
от авторът определено няма да излезе добър тренер
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/602/3297602i.gif[/wrapimg]
Не мога да се съглася с писаното от теб и най-вече с критиките към някои от играчите.Проблемът е прекалено честите контузии в отбора и съответно късата резервна скамейка.Във вчерашния мач на практика играхме без титулярната си централна защита и очакваното се случи.В мача с Челси бяхме порязани жестоко.Преди тези два мача бяхме убедително на върха.Въпреки това все още сме основният фаворит за титлата.Не виждам смисъл да прибързваме със заключенията към отбора по средата на сезона.По-добре е да изчакаме и тогова да правим анализи на играта.
Последна промяна от RedeviL на 07 мар 2011 15:09, променено общо 1 път.
Първо Евра за мен е най класния ляв бек в момента и с толкова увереност при отиграванята, Нани в момента место да се самовъзхвалява трябва още да се доказава. Руни си мисля че му трябва да си върне увереноста, а халфовете не ми се коментират единствено те ни правят мачовете трудни, постоянно двама от тях са в цикъл.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
windy26 написа:Ето и моето мнение:аз от години не помня по-слаб мач на отбора,просто нищо не вървеше в "играта",отговорът е прост- за мен вината е на САФ,защото не подреди отбора по наи-боеспособния начин;когато ти предстои такова дерби на чужд терен според мен трябва да имаш на терена "биткаджии",които в средата да "спечелят центъра",както се казва.И така Карик и Скоус сами срещу трима разбивачи на противника не можаха да се справят,а и подкрепата на Гигс и Нани в средата...Просто изгубихме центъра и оттам губиш ритъма(които не е играл организиран футбол,тои не знае това),тежестта падна за поредно гостуване изцяло на защитата(няма как цял мач да не сгрешиш),а пък нападателите са откъснати и затова бяха МНОГО слаби.United НЕ БЯХА готови за този мач нито тактически,нито физически.Вместо сполучливото 4-5-1,гледахме 4-4-2,което не беше достатъчно дори за хикс.СПОРЕД МЕН просто Кени излъга САФ тактически...казвате нямали увереност на терена,ами като не си си на мястото и нямаш числена подкрепа,губиш ритъм и увереност.Изумен съм защо боецът Флетчър не игра,а наи-хубавото нещо тоя сезон идва от Мексико,обаче тия странни ротации...По голямо значение има не какви футболисти имаш,а как ще ги подредиш.
Аве какви биткаджии са липсвали на терена?Защо говориш глупости не мога да разбера?Проблемът вчера ясно се видя, че дойде от защитата.Не видя ли, че излезнахме с третата формация в защита?До гола мачът си вървеше равностойно.Две грешки в защита - 2:0.След това нещата бяха ясни на къде отиват.Ти ми говориш, че лиспвали биткаджии на терена..
Още в началото на мача се сетих за онова 0:3 срещу Фулъм миналата година, когато МанЮ беше без защитата си. Не мисля, че Кени е направил нещо гениално и изненадващо.
Харесвам Манчестър като отбор,уважам ги. Тяхните проблеми са в защита или поне когата го няма Видич, за Фърдинанд няма да коментирам, но не само защитата но и халфовата линия е за смяна,според мен играчи като каррик,флетчър,скоулс,андерсон не са за такъв голям клуб,просто не заслужават да са там
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]
zlatan написа:Ман отдавна е зациклил колега но причината да се държите на върха са слабите английски отбори тази година.
Рууни вече не е същия,Скоулс,Гигс-вече отдавна трябваше да бъдат пенсионирани.Отзад сте много зле -нема ли го Неманя -лошо.Абе в общи линии Съра вече ще сдава властта,но кой ше дойде-незнам.Може би следващата хегемония ще принадлежи на Моу.Ман няма да станат шампиони е моето мнение.
Не мисля, че английските отбори са слаби в момента.В сравнение с миналата година мога да кажа, че са по-силни и първенството е станало дори по-интересно.Доказателство за това е доброто представяне на Сити и Тотнъм, а и вече не се говори за голямата четворка.
Последна промяна от RedeviL на 07 мар 2011 15:11, променено общо 3 пъти.
Всички беди идват от халфовете, не можем най-вече да спираме атаките на противника в зародиш атакуваме противниковите футболисти с топка едва пред нашия пенал и то атакуваме е силно казано по скоро седим на метър от топката и чакаме да я центрират или бият, ако евентуално я изчистим вместо да се борим да я изнесем наште се спират и чакат пак противника да я вземе и пак чакане да видим кво ще направят с нея. Не можем да задържим и разиграем топката в центъра, когато владем топката ние я изнасяме с дълъги пасове напред и я губим почти веднага и се започва горе написаното чакане на противника да ни я даде.
На какво се дължи тази слаба халфова линия, ами според мен САФ лятото разчиташе много, че Харгрийвс и Андерсон ще успеят да играят този сезон, но не се получи на всичко отгоре се контузи и Валенсия. Виж за зимния прозорец защо не предприе нищо незнам всички водещи отбори, които имаха проблеми се подсигуриха попълнения през зимата само ние не и сега нормално ни биха. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕЗАТА ЗА ЛИПСА НА ПАРИ ПРОСТО ЗАЩОТО ЧИСТАТА СМЕТКА ПОКАЗВА, ЧЕ С ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ОБЕРТАН И БЕБЕ МОЖЕХА ДА СЕ ВЗЕМАТ ПОНЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ХАЛФА С ОПИТ ВЪВ ВЛ КАКТО СТАНА С ВАЛЕНСИЯ И ДА ИМАМЕ РЕЗЕРВИ НО ШОТЛАНДСКАТА ГЛАВА Е ДЕБЕЛА ...............
С ОГЛЕД ОСТАВАЩИТЕ НИ МАЧОВЕ ИМАМЕ ШАНС ЗА ТИТЛАТА, НО КАТО ГЛЕДАМ ФУТБОЛИСТИТЕ НА АРСЕНАЛ РАЗИГРАВАНЕТО ИМ АБЕ АКО ВЗЕМЕМ ТИТЛАТА ЩЕ Е ИЗНАСИЛВАНЕ НА ФУТБОЛА.
На какво се дължи тази слаба халфова линия, ами според мен САФ лятото разчиташе много, че Харгрийвс и Андерсон ще успеят да играят този сезон, но не се получи на всичко отгоре се контузи и Валенсия. Виж за зимния прозорец защо не предприе нищо незнам всички водещи отбори, които имаха проблеми се подсигуриха попълнения през зимата само ние не и сега нормално ни биха. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕЗАТА ЗА ЛИПСА НА ПАРИ ПРОСТО ЗАЩОТО ЧИСТАТА СМЕТКА ПОКАЗВА, ЧЕ С ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ОБЕРТАН И БЕБЕ МОЖЕХА ДА СЕ ВЗЕМАТ ПОНЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ХАЛФА С ОПИТ ВЪВ ВЛ КАКТО СТАНА С ВАЛЕНСИЯ И ДА ИМАМЕ РЕЗЕРВИ НО ШОТЛАНДСКАТА ГЛАВА Е ДЕБЕЛА ...............
С ОГЛЕД ОСТАВАЩИТЕ НИ МАЧОВЕ ИМАМЕ ШАНС ЗА ТИТЛАТА, НО КАТО ГЛЕДАМ ФУТБОЛИСТИТЕ НА АРСЕНАЛ РАЗИГРАВАНЕТО ИМ АБЕ АКО ВЗЕМЕМ ТИТЛАТА ЩЕ Е ИЗНАСИЛВАНЕ НА ФУТБОЛА.
- B__A__N__DA__TA
Аз съм фен на Арсенал, но и голям такъв на Бербатов, та мога ли да си напиша мнението или съм ..хейтърче????
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Липсва им креативноста няма го човека с фантазията в средата на терена дано и така си остане .. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA