GNRforever написа:ами мисля,че Перси,Уолкът със сигурност няма да играят ,което значи много зле в атака,Фабрегас и други са под въпрос,последното което четох ,че и Уилкшир е под въпрос така че Арсенал има много проблеми ,дори и само заради това че Перси и Уолкът няма да играят просто са много важни за отбора с бързината си на контра атака ,което ще е играта на ''Камп Ноу'' така че мисля че ще е нещо като миналата година без много проблеми за Барса
Не, че нещо, но аз лично на тези новини НЕ вярвам! Венгер открай време го прави това нещо - да лъже за контузиите в състава му, а после да "изненадва" съперника! Арсен и САФ си ги погаждат тези номера вече над 10 години и дори за човек като мен, който не следи ВЛ са му ясни тези пинизи, които прави франсето (а и не само той, още много треньори по цял свят правят същото). Преди първият мач Венгер пак така обясняваше как видите ли Насри нямало да играе, защото не е въстановен! Можеш да видиш в темата за мача, че бях написал, че Венгер лъже и че Насри ще играе. Е оказах се прав..., най-вероятно сега също ще бъда прав.
Ест предполагам, че част от играчите наистина имат здраволовни проблеми, но не и всичките на куп!
Инач очертава се доста интересен мач - ние със сериозни проблеми в защита, вие със сериозни проблеми в нападение! Поне ще видим кой резерви/заместници са по-качествени.

Само се надявам всичко да се реши от играчите на терена, а не от реферски грешки или "грешки", който да решат мача! Нека по-добрият победи!