Лагерът в Турция :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ЦСКА-Лудогорец

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2011 16:07

stannn написа:Няма да ни е лесно срещу Лудогорец. А през следващия сезон не мисля, че ще има отбор който лесно да вземе 3 точки от тях. Взеха добри футболисти на всички постове като най много съжалявам, че Дечев не играе в ЦСКА. Прогнозата ми е равен мач. А колко ще е точния резултат ще видим.

Президента им каза че тази селекция коята имат е добра ,но за Б група и лятото може да се очаква вече грандиозна селекция.

Прогнозата ми е 0-0.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 фев 2011 17:30

donpacko написа:Делукс,не съм визирал тебе и няма смисъл да ми копваш съобщението.Да във Разград сме много далеко от всичко,но не забравяйте,че и във "В" група имахме тука по вече публика от доста домакинства на Левски и ЦСКА.Тука поне видях,че на стадиона се извършват ремонти дейности.Мене ме радва друго,че миналата седмица два пъти са ходили във Ловеч,да гледат там стадиона как е направен.
ако ви сложат 10 лв за билет дали ще имате и 20 човека на стадиона и ми писна някакви си сменици да се имат за фактор като открадне китите на община разград и се разкара и в селските групи няма да ви има стадион щели да правят да ве да и един мармот завива шоколад
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 03 фев 2011 17:41

Реално погледнато - победа за ЦСКА. Лудогорец взеха много нови играчи, които не са се сработили помежду си. Догодина, ако влязат в А група и запазят сътава може и да имат някакви успехи, но сега им е рано.

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 03 фев 2011 18:52

Виж са пичага ЦСКА са с най-великата публика и дори на стадйона да има
5000 те са верни до гроб и винаги ще викат от сърце
моита прогноза е цска-лудогорец 3:1

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 фев 2011 21:07

Бе тия вчера се пръкнаха и ги изкараха голям отбор!!!
Все пак има пожелавам след време място в тройката,в елита(колкото по силни български отбори,толкова по добре нали...)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiko75
Контакти:

Re: Лагерът в Турция

Мнениеот kiko75 » 03 фев 2011 21:54

аз се си мисля че едно от най доброто ни попълнение е кондициония треньор евала на макето личи си че научен едно хубава нещо от гьоре 8-) 8-) 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Лагерът в Турция

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 03 фев 2011 23:24

redpride написа:Надявам се контролите да помогнат на Радуканов при определянето на най-точните единадесет за първенството. В тренировъчните мачове не се гледат резултатите, а нивото на тренираност на футболистите. Отборите, с които ще играем са на добро ниво и треньорите могат да добият представа за формата на играчите. Неприятна е контузията на Макенджиев, защото бе взет да бъде титуляр, а сега Караджов е пред него. Караджов сме го гледали, но ако ще е под рамката трябва да даде максимума от себе си. Останалите постове са ясни, а остане ли и Маркиньос не ни трябват повече нови играчи.

макенджиев вече тренира наравно с отбора и утре може да го видим в игра
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 04 фев 2011 02:52

Купиха им един автобус ,взеха няколко посредствени футболиста и станаха фактор в България!Аре нема нужда :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 фев 2011 11:08

naziata написа:Купиха им един автобус ,взеха няколко посредствени футболиста и станаха фактор в България!Аре нема нужда :)

Навремето Литекс започна по същия начин. Още в Б група се напълниха с отхвърлени от другите "звезди", влязоха в А група и...останалото е ясно. Далеч съм от мисълта, че с Лудогорец ще стане нещо подобно, но е факт, че там се работи със замах.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 04 фев 2011 11:30

Това са мачове в които се експериментира състава,резултата е без значение.Е естествено че победата е важна от психологическа гледна точка,но все пак това си остава мач без никакво значение.Моята прогноза е 2:0 за ЦСКА!А колкото до Лудогорец,догодина ги чакаме в А група за да ги видим аджеба за к'во става дума! :)
RED OR DEAD

Върни се в “Архив”