Четох някакво инфо че Маковете щели да са изцяло черни тая година (в тон с Хамилтън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
luddeN написа:hajitsu написа:Пожелавам късмет на Ферари и техните пилоти!![]()
+1
[offtopic]Един път да сме на едно мнение с тебе...[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:То това е последствия от миналия сезон, така че го брой уволнение към него, не към този![]()
Четох някакво инфо че Маковете щели да са изцяло черни тая година (в тон с Хамилтъншегичка) за да се разграничат от "сребърните стрели" Мерцедес, от Мак май отричат засега, но да видим....
Появиха се слухове, че Макларън ще сменят цветовата схема на своите автомобили, като ще намалят драстично сребристия цвят.
От миналата година Мерцедес и Макларън вече не са в толкова тясна връзка. "Трилъчата звезда" се отдели като отделен отбор и взе със себе си прозвището "сребърните стрели".
Вероятно причина за тези спекулации е гамата на фен-артикулите, където действително няма сребристи шапки, а същите са заменени с такива в черно. Ризите също са решени в черен цвят.
В същото време на официалния Туитър акаунт на тима бе пуснато съобщение, което опровергава въпросния слух.
"Черно ли? Ами... не. Същото "ракетно" червено и хром. Същото, което свикнахте да обичате откакто се "роди" Водафоун Макларън Мерцедес през 2007 година.
...И между другото, това е официално", се гласи в съобщението.
Leooo написа:Тази година , ще бъде на Шуми само да му направят малко по-добра кола , няма кой да го спре просто![]()
JackPackage написа:и аз със Вас, фенове на Атлетико, Реал и Барса (без Мегъна) подкрепяме Ферари![]()
![]()
Сега остава Дюрекса (като виден представител на италианската школа) да изкочи с някакво Вива Макларън![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта