Australian Open 2011-Официална тема!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Australian Open 2011-Официална тема!

Мнениеот Blue_Girl » 14 яну 2011 13:06

Btovfan80 написа:
Blue_Girl написа:При мъжете:
Надал.
При жените:
Сафина.

За единият от двата ти избора съм абсолютно несъгласен! Сафина не издържа психически на напрежението! Не че няма качествата, просто не се научи като губи да гледа напред!

П.С. Между другото, това провали и Мария Шарапова и като цяло е проблем на новото поколение руски тенисистки! За съжаление характери като Кузнецова и Курникова, изчезват от руският женски тенис!

Така е, но тя ми е любимата тенесистка, след Цеци и Гришо де!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 14 яну 2011 13:44

Джокович и Иванович са мойте фаворити :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 яну 2011 13:46

Надал.
При жените:
Сафина.

Сафина си тръгва още в първия кръг, освен ако не се случи нещо супер нелогично, с оглед моментната форма на тенесистките.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 яну 2011 14:18

rhaegar написа:
Надал.
При жените:
Сафина.

Сафина си тръгва още в първия кръг, освен ако не се случи нещо супер нелогично, с оглед моментната форма на тенесистките.

Е, чак в първия кръг се съмнявам!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 яну 2011 14:50

Ако погледнеш схемата, ще ме разбереш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 яну 2011 15:24

Разгледах схемата при мъжете, според мен най-лошите варианти, които стоят пред Гришо са следните: Брдих, Багдатис, Чилич, Алмагро и Гаске. Изброявам тези не като класиране в ранглистата, а като начин на игра. Все пак се надявам да преодолее квалификациите, с влизането си в основната схема, ще си осигури място на следващия турнир от големия шлем, като играч от Топ 100.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 яну 2011 15:27

Ех, дойде време и за първия турнир от ГШ... Лично аз очаквам един много интересен турнир с мното зрелищни мачове, но без големи изненади в крайна сметка... Стискам палци за нашите таланти и им желая успех! Иначе фаворитът ми при мъжете е Роджър Федерер и се надявам да спечели отново 8-) На пръв поглед Федерер е в по-тежкия поток ... Вердаско играе силно на АО и очаквам от него да стигне до 1/4 финал... за мен няма да е изненада ако Родик отпадне рано :roll: в горната част на схемата очаквам полуфинал Надал-Мъри.
При жените ще стискам палци за Возняцки и за Клайстърс... Надявам се датчанката да спечели първата си титла от ГШ :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 яну 2011 15:33

[offtopic]
zaqwsxd написа:Изображение
Световният номер едно Рафаел Надал направи много силен сезон през 2010 година, спечелвайски 3 титли от големия шлемАко спечели турнирът , испанцът ще държи във витрината си и четирите титли от ГШ ...... .дали обаче няма да се притесни от този факт и да играе сковано и под напрежение ?
[/offtopic] :shock: :shock: :shock: Рафа има титла от Australian Open от преди 2 години... испанецът вече има четирите титли от ГШ във витрината си.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 яну 2011 15:37

В Австралия в края на януари се очаква да премине урагана "ФедЕкспрес" :lol: :mrgreen:

Няма да му забравя един полуфинал на АО, мисля беше 2006 с Родик, където Родик го беше победил на турнира в Доха преди АО и беше считан едва ли не за фаворит, Федерер го отнесе 3:0 като му взе нещо от сорта на 13-14 поредни гейма, в последствие на финала би Гонзо (Гонзалес ми е също доста симпатичен тенисист) с 3:0 и така не загуби сет в целия турнир ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 яну 2011 15:41

JackPackage написа:В Австралия в края на януари се очаква да премине урагана "ФедЕкспрес" :lol: :mrgreen:

Няма да му забравя един полуфинал на АО, мисля беше 2006 с Родик, където Родик го беше победил на турнира в Доха преди АО и беше считан едва ли не за фаворит, Федерер го отнесе 3:0 като му взе нещо от сорта на 13-14 поредни гейма, в последствие на финала би Гонзо (Гонзалес ми е също доста симпатичен тенисист) с 3:0 и така не загуби сет в целия турнир ;)

Аз също много харесвам Гонзалес... убийствен форхенд има :shock: Това е и сила, и слабост понякога :oops: Гонзалес се опитва всячески да избяга от бекхенда и в някои ситуации, не успява да се нагласи хубаво с краката и бърка ....

Върни се в “Архив”