Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Мнениеот bekono » 13 дек 2010 23:17

Порто едва ли ще излезе с всичките си титуляри, а и в ЦСКА няма да има напрежение, тъй като мача няма никакво значение. Надявам се на добра игра и изненада, която да зарадва червените фенове. :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 дек 2010 00:07

bekono написа:Порто едва ли ще излезе с всичките си титуляри, а и в ЦСКА няма да има напрежение, тъй като мача няма никакво значение. Надявам се на добра игра и изненада, която да зарадва червените фенове. :)

Това,че няма да излезе с всичките си титуляри далеч не означава, че ще излязат да загубят ;) Иначе дано наистина да измъкнете нещо ;)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 14 дек 2010 01:54

delqnski47 написа:Яко отзадЕ и хиксо го УтмъкнАхме :!:

Ше ги треснем насред полупълния стадиум и серията им отва на кино ;) Това е ЦСКА!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 14 дек 2010 10:41

Есиенчо написа:Иначе автора наистиан е объкрал и е написал 12 човека в титулярния състав но е човешко.
Аз предполагам следния състав
Мболи,Виданов,Акуаро,К.Стоянов и Грило;Тонев,Делев,Маркиньос,Янчев,Галчев;Шеридън;

Като си седях и гледах мача на Ман юнайтед и се сетих,че съм написал 12 играча :mrgreen: :mrgreen: голям гаф
Ето сега ще ги напиша точно 11:Мболи,Виданов,Стоянов,Акуаро,Трифонов,Тонев,Янчев,Янев,Галчев,Маркос,Делев.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 дек 2010 10:57

Ще паднем с 2-0, според мен, но е важно да се раздадат и да покажат желание нашите играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 14 дек 2010 12:15

Надежда има, и аз си мислех, защо да не треснем Порто на техния стадион, да им развалим прекрасната серия? :). Правили сме го и преди, Ливърпул насред Анфийлд, Байер Леверкузен, Нотингам и кой ли още не. Примери колкото искате :P . Така, че надежда има!!! Прогноза 1:2 и ставаме рекордьори, в разстояние на 1 седмица европа ще пише само за нас :evil: . Дай боже това да се случи, но ще ми бъде странно с тези собственици и играчи :roll:
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 14 дек 2010 14:21

Yanev написа:Падаме 1-2:0,но дано покажем мъжка игра !

Ако паднем какво ни грее как сме играли?!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 дек 2010 15:31

Давайте смело напред ...
От този мач на "До Драгао" може само да спечелите !
"Червените" би трябвало да играят без напрежение, то и няма смисъл от такова.
Порто разбира се ще гледат да не се изложат на свой терен, но пък май имат редовен кръг през уикенда ....
В този ред на мисли, не вярвам да се хвърлят на 100% - а и малко по твърда игра може да ги накара да бъдат съвсем предпазливи.
Все пак, си имат приоритетти хората ... и мача с ЦСКА, не сред тях !
Така, че ако ЦСКА играе малко по твърдо и смело , като нищо може да измъкне нещо от този мач.

Желая ви успех !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 дек 2010 16:12

Дано не ни бият с повече от 3 гола разлика! Порто са фаворит за спечелването на Лига Европа заедно с Манчестър Сити и Атлетико Мадрид! Те имат отбор за плейофите на шампионска лига, не говорим за Лига Европа! Този тип мачове се използват от португалските отбори да си вдигат цената на футболистите! Много късмет ни трябва и пак Хса ми се вижда доста имагинерен!

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 14 дек 2010 16:14

HardWork написа:Дано не ни бият с повече от 3 гола разлика! Порто са фаворит за спечелването на Лига Европа заедно с Манчестър Сити и Атлетико Мадрид! Те имат отбор за плейофите на шампионска лига, не говорим за Лига Европа! Този тип мачове се използват от португалските отбори да си вдигат цената на футболистите! Много късмет ни трябва и пак Хса ми се вижда доста имагинерен!

Атлетико Мадрид отпадат на 99 % фаворити за ЛЕ са Порто,ЦСКА М,Зенит и Ман Сити,като ние утре излизаме срещу най-класния отбор в ЛЕ тази година. ;)
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Върни се в “Архив”