slavi_1914 написа:Повтарям,че темата не е КРИТИЧНА , а е само за ПОДГОТОВКАТА И КОНТРОЛИТЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavi_1914 написа:Повтарям,че темата не е КРИТИЧНА , а е само за ПОДГОТОВКАТА И КОНТРОЛИТЕ !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
admirall написа:Левски ще играе контрола с лидера в Чехия
08 декември 2010 16:31
Фотограф: Десислава Комарова
Виктория Пилзен с Бистрон чака сините в Агия Напа
Левски ще изиграе контрола през февруари месец с лидера в чешкото първенство Виктория Пилзен. Тогава и двата тима ще бъдат на подготовка в кипърския курорт Агия Напа.
Все още не е уточнена датата на проверката, но се знае, че това ще бъде между 10-ти и 18-ти февруари. Интересно е да се отбележи, че в тима на Виктория играе здравенякът Давид Бистрон, който доскоро се подвизаваше на "Герена".
Blue_Girl написа:admirall написа:Левски ще играе контрола с лидера в Чехия
Левски ще изиграе контрола през февруари месец с лидера в чешкото първенство Виктория Пилзен. Тогава и двата тима ще бъдат на подготовка в кипърския курорт Агия Напа.
Все още не е уточнена датата на проверката, но се знае, че това ще бъде между 10-ти и 18-ти февруари. Интересно е да се отбележи, че в тима на Виктория играе здравенякът Давид Бистрон, който доскоро се подвизаваше на "Герена".
Аз сега разбирам, че Бистрон играе във Виктория Пилзен.
Мислих, че защитава цветовете на Баник Острава.
siniq_fen написа:Blue_Girl написа:admirall написа:Левски ще играе контрола с лидера в Чехия
Аз сега разбирам, че Бистрон играе във Виктория Пилзен.
Мислих, че защитава цветовете на Баник Острава.
Той преди да дойде в нас е бил от Баник Острава. Ама толкова некадърен защитник не съм виждал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта