Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Георги Какалов се връща в Ботев

Мнениеот veseo » 04 окт 2010 17:30

ilian12 написа:Какалов има качества и играта му зависи много от настроението на публиката, което прави идването му на Колежа добър ход и за него и за нас.

Дано и публиката мисли така, че някои от нас си умират да имат виновник, независимо от играта му и на отбора - пример вчера Пльоко след двата гола пак си беше псуван. Нищо, че особено за първия се пребори и беше класа.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 окт 2010 17:38

През целия престой на Какалов аз исках това момче да си оправи дисциплината и поведението, защото се надявах да разгърне потенциал при нас. И въпреки всички глупости, все се надявах. Сега пък като го няма толкоз врме останах само с резерви към него. От една страна ми се ще, ама от друга изобщо не го искам в отбора. И не го искам ако смята да бъде същият характер. Ако се е променил, добре! Но човек трудно се порменя в кратки срокове.

Опасявам се, че публиката нямада го приеме добре. От там Кака може пак да му хлопне и да създаде проблеми. Изобщо ситуацията с Какалов мисля ще е доста длеикатна ако се върне.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 окт 2010 17:42

veseo написа:
ilian12 написа:Какалов има качества и играта му зависи много от настроението на публиката, което прави идването му на Колежа добър ход и за него и за нас.

Дано и публиката мисли така, че някои от нас си умират да имат виновник, независимо от играта му и на отбора - пример вчера Пльоко след двата гола пак си беше псуван. Нищо, че особено за първия се пребори и беше класа.

Винаги е имало ботевисти и путевисти. Първите наблягат на любовта към отбора, а вторите на омразата. Въпрос на интелект. За мен лично на въпроса: "От кой отбор си?", путевистите нямат право да казват "От Ботев Пловдив!". Те са от интер-отбора на храчещите и псуващите нещастници. Преди 20-на години ги наричахме с краткото и ясното "п*тки/мрънкачи".
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 окт 2010 19:52

ilian12 написа:
Винаги е имало ботевисти и путевисти. Първите наблягат на любовта към отбора, а вторите на омразата. Въпрос на интелект. За мен лично на въпроса: "От кой отбор си?", путевистите нямат право да казват "От Ботев Пловдив!". Те са от интер-отбора на храчещите и псуващите нещастници. Преди 20-на години ги наричахме с краткото и ясното "п*тки/мрънкачи".

Вчера полудях на мача. Имаше няколко такива обекта. Бяха на възраст между 30-35 години. През цялото време не спряха да псуват нашите играчи. На всичкото отгоре при 6тия гол Илиян центрира и единият отзад вика "Гледай го тоя нещастник Площаков сега на каде тича тапанара"... а в същото време перфектно пласиране и елегнатно завъшршване. Просто неиздържах, честно! Аман от такива фенове. Само ама само псувни по напите цял мач. И бяха недоволни от играта.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 04 окт 2010 20:21

rump_shaker написа:
ilian12 написа:

Вчера полудях на мача. Имаше няколко такива обекта. Бяха на възраст между 30-35 години. През цялото време не спряха да псуват нашите играчи. На всичкото отгоре при 6тия гол Илиян центрира и единият отзад вика "Гледай го тоя нещастник Площаков сега на каде тича тапанара"... а в същото време перфектно пласиране и елегнатно завъшршване. Просто неиздържах, честно! Аман от такива фенове. Само ама само псувни по напите цял мач. И бяха недоволни от играта.

Явно факта, че по телевизията предават Премиършип не се отразява добре на слабоумни, които не могат да направят връзката, че Манчестър не играят за 1 паунд билет и играчите не взимат по 300 паунда месечна заплата, но въпреки това очакват за безценните си три лева да видят футбол ПОНЕ от качеството на Премиършип...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 окт 2010 20:30

канарче написа:
Явно факта, че по телевизията предават Премиършип не се отразява добре на слабоумни, които не могат да направят връзката, че Манчестър не играят за 1 паунд билет и играчите не взимат по 300 паунда месечна заплата, но въпреки това очакват за безценните си три лева да видят футбол ПОНЕ от качеството на Премиършип...

Явно да! Но като ги слушах тея субекти, ти гарантирам, че целия отбор на Манчестър да се премени в нашяит екип и да излезне утре, пак ще псуват по играчите, че неможе ли да играят. Въпрос на манталитет.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 04 окт 2010 20:32

Сигурен съм и аз... такъв ни е манталитета, да сме вечно недоволни и да мразим. Жалко, но и сред нас има такава измет :(

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 04 окт 2010 20:34

канарче написа:
rump_shaker написа:
ilian12 написа:

Takива не са добре дошли на стадиона!Няма да се уморя да повтарям,че на "Колежа" се идва,за да подкрепяш "Ботев"!!!Който иска да псува,да ходи на други места...
ИзображениеИзображение

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 05 окт 2010 08:09

На мача с Тунджа Ягода при 3:0 резултат,три субекта продължаваха да си викат "Аййй играйтии еее". Накрая ми писна и ги питам,аджаба какво не им хареса,а тези олигофрени викат "ми тряАА бийм с по 8 гола". Тва за мен не са фенове. Имаше пак псувни към играчите,пак "разбирачи" които коментираха играта и прочие. На мен също понякога не ми харесва как играе даден играч,но при положение,че чакахме 11 години за този момент...мамка му ако ще и най-кривите коне да са в отбора,ще подкрепям каквото и ще да става. Не казвам,че всички фенове са такива но има много които не са наясно защо подкрепят БОТЕВ.

Колкото до Кака и някой които се изказаха против връщането му. Абе момчета,играем във В група? Нали не очаквате първия сезон още да дойдат суперзвездите и всичко да е на 6. Какалов може да е всякакъв,обаче си обича отбора. Ще се раздава! Аз подкрепям връщането им,неговото и на Манчев. По-дълга резервна скамейка - по добре!
SINCE 1912

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 05 окт 2010 08:53

Подкрепям те напълно, такива фенове нямат място на стадиона! С псуване не помагаш на играча да играе по-добре, не го мотивираш по никакъв начин. Но на последния мач, за който писа по-горе rump-shaker наистина беше пълно с критици, които след всяко грешно отиграване сипеха ругатни и обиди. Аз лично се удържах, ама на други нервите им са по-слаби и то се видя след мача... не трябва да се забравя по никакъв начин че все пак този състав бе събран преди 3 месеца и не е пълен със звезди от Висшата лига или примера... тези момчета са БОТЕВ и сме длъжни да ги подкрепяме! какалов би трябвало да е готов за това, което ще чуе на терена...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”