Реал Мадрид: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Мнениеот Madridist » 02 дек 2010 15:56

Видях,че някой предлага да купуваме защитници спрямо един-единствен мач :roll: . Моето мнение е,че в момента защитата(изкл. последния мач) е доста силна, като ще кажа две неща. Първо- постави рекорд за най-малко допуснати голове в Примера от 25 години насам в първите десет мача на тима. И второ, Реал Мадрид в 12 мача за първенство и 4 за ШЛ има общо допуснати 8 гола,което е един доста добър показател. Наистина, в "Ел Класико" получихме пет гола, но все пак, играхме срещу най-силния отбор в света в момента, а не срещу Леванте или Оксер. Не може от един мач и то срещу толкова сериозен отбор като Барселона да се правят крайни изводи. Мнението ми е,че защитници и халфове в момента на отбора не са нужни. Единствено,може да се взима някой младок от Кастилия за обиграване в някой евентуален протоколен реванш за Купата на Краля. Повтарям се отново, мнението ми е, че трябва да вземем задължително един нападател, дори може и двама,защото липсата на конкуренция е една от най-големите стъпки към провала ;)
Относно Дудек, казвал съм го и друг път. Неговата работа е най-приятната в тима, дори по-хубава от на Перес или Валдано. Дудек получава годишна заплата в размер на 1,5 милиона евро,като единствените му задъления са да отваря бутилките с вода на футболистите докато тренират или да им пази дрехите и телефоните в съблекалнята,докато играят някой официален мач. Третия вратар в тима е Адан, юноша от Кастилия, на 23 години е, надявам да се завърта повече покрай Касийяс с надеждата някой ден, да го замести достойно,защото няма нищо вечно в живота ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 дек 2010 16:09

И не се пише Джеко, а Дзеко ;)

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 02 дек 2010 16:24

който и да земете ний-много 2ро место :)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 дек 2010 16:47

LSFC 1914 написа:И не се пише Джеко, а Дзеко ;)

Статията е от Спортал. Името му съм го срещал и в двата варианта, не знам кой е по-правилния ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 02 дек 2010 19:15

Държа на мнението си, че един бърз, централен, млад защитник (фен съм на Ричардс) би паснал чудесно на отбраната ни :) и защо не един млад плеймейкър, нека има да не стане като някои други отбори които са зависими от 1 или 2-ма играчи ;)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 02 дек 2010 20:08

Както един приятел ме бъзикаше, след понеделник. Каквото не става с пари, става с много пари, а това което не става с много пари се нарича Реал Мадрид....
Който и да купим трябва да го купим, че ще играе в Реал не за пари, а за РЕАЛ!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 дек 2010 23:33

Lord_Dexter написа:Държа на мнението си, че един бърз, централен, млад защитник (фен съм на Ричардс) би паснал чудесно на отбраната ни :) и защо не един млад плеймейкър, нека има да не стане като някои други отбори които са зависими от 1 или 2-ма играчи ;)

Да не забравяме, че Кака след Коледа (по предварителни очаквания) ще е готов!!! Йозил и Кака ми се струват достатъчни, особено ако бразилецът напипа старата си форма ;)
Иначе и аз съм съгласен, че в момента на "белия балет" му трябва нападател .... Предпочитам това или да е Дзеко или Йоренте .... E, един Торес ще е прекрасен за Реал, но ... няма да дойде в Испания :|

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 02 дек 2010 23:45

Madridist написа:
LSFC 1914 написа:И не се пише Джеко, а Дзеко ;)

Статията е от Спортал. Името му съм го срещал и в двата варианта, не знам кой е по-правилния ;)

Edin Džeko е най-правилно
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 дек 2010 00:35

TodorT написа:
Lord_Dexter написа:Държа на мнението си, че един бърз, централен, млад защитник (фен съм на Ричардс) би паснал чудесно на отбраната ни :) и защо не един млад плеймейкър, нека има да не стане като някои други отбори които са зависими от 1 или 2-ма играчи ;)

Да не забравяме, че Кака след Коледа (по предварителни очаквания) ще е готов!!! Йозил и Кака ми се струват достатъчни, особено ако бразилецът напипа старата си форма ;)
Иначе и аз съм съгласен, че в момента на "белия балет" му трябва нападател .... Предпочитам това или да е Дзеко или Йоренте .... E, един Торес ще е прекрасен за Реал, но ... няма да дойде в Испания :|

Не искам да съм черноглед, но не очаквайте чудеса от Кака! Той повече никога няма да бъде онзи магически играч от световна класа! Контузиите си казват своето и бразилеца дори да се скъсва от тренировки... просто няма как да бъде онзи играч от близкото минало. Лично според мен Кака вече е свършил за големият футбол от най-висока класа. Пожелавам му да е жив и здрав и да ме опровергае!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 дек 2010 00:39

Thsmith написа:
megan fox написа:Ако ще говорим конкретно за нападатели... откупете Алваро Негредо от Севиля!!! Той е ваш юноша, познава обстановката на Бернабеу, т.е. няма да има нужда от адаптация. !

Демек да върнем някой изгонен, а?

Ти сериозно ли?!! :lol: :lol: :lol:

Никой, никога не е гонил Негредо от Реал! Той искаше да играе редовно, но в Реал, при тези играчи, които има отбора той нямаше как да получи шанс и затова пожела трансфер в отбор, в който ще може да играе редовно! ;)

По твоята логика... Пике да не би да беше изгонен в МЮ?! И ако приемем, че е бил изгонен... като си го върнахме да не би да не помага на отбора ни?! Да не би да не си заслужи титулярно място в отбора и в състава на Ла Фурия :?: :!: :!:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”