Видях,че някой предлага да купуваме защитници спрямо един-единствен мач

. Моето мнение е,че в момента защитата(изкл. последния мач) е доста силна, като ще кажа две неща. Първо- постави рекорд за най-малко допуснати голове в Примера от 25 години насам в първите десет мача на тима. И второ, Реал Мадрид в 12 мача за първенство и 4 за ШЛ има общо допуснати 8 гола,което е един доста добър показател. Наистина, в "Ел Класико" получихме пет гола, но все пак, играхме срещу най-силния отбор в света в момента, а не срещу Леванте или Оксер. Не може от един мач и то срещу толкова сериозен отбор като Барселона да се правят крайни изводи. Мнението ми е,че защитници и халфове в момента на отбора не са нужни. Единствено,може да се взима някой младок от Кастилия за обиграване в някой евентуален протоколен реванш за Купата на Краля. Повтарям се отново, мнението ми е, че трябва да вземем задължително един нападател, дори може и двама,защото липсата на конкуренция е една от най-големите стъпки към провала
Относно Дудек, казвал съм го и друг път. Неговата работа е най-приятната в тима, дори по-хубава от на Перес или Валдано. Дудек получава годишна заплата в размер на 1,5 милиона евро,като единствените му задъления са да отваря бутилките с вода на футболистите докато тренират или да им пази дрехите и телефоните в съблекалнята,докато играят някой официален мач. Третия вратар в тима е Адан, юноша от Кастилия, на 23 години е, надявам да се завърта повече покрай Касийяс с надеждата някой ден, да го замести достойно,защото няма нищо вечно в живота