ЦСКА - Сливнишки герой (контрола)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА - Сливнишки герой (контрола)

Мнениеот TPAKTOP » 24 ное 2010 15:41

kokic1986 написа:Леле каква грозна гледка е армията - аз , ако бях на мястото на Радуканов изобщо нямаше да позволя да се играе тая контрола ;) Най-много някой да се контузи нищо друго не може да се извлече от игра на такъв терен - да ги бяха пуснали на крос из борисовата по-голяма файда щеше да има :idea:

Съгласен! :(
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 ное 2010 15:45

Мача свърши! Прекратен 5 минути по-рано - 2:0 за ЦСКА!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 24 ное 2010 15:46

magichko написа:абе какво дуднете.. не видяхте ли какъв дъжд се изсипа над софия.. оо да ... забравих феновете на левски са извън центъра на софия... гледахйте си вашия прогнил стадион КОИТО ПРОПАДА НА ДОЛУ ! и които му сменяха тревата 2пъти за 1 година

Виж Пич никой не дудне замисли се и виж реално нещата, има ли смисъл да се рискува здравето на футболистите ви и то точно преди важния мач за ЛЕ в такъв мач на този стадион?Каква е ползата, шанса някой да се контузи е твърде голям виж, че постоянно се хлъзгат и падат. Просто казваме фактите и никой няма за цел да се заяжда, а ти веднага да плюеш, ама всеки си знае в крайна сметка......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 24 ное 2010 15:51

TPAKTOP написа:
kokic1986 написа:Леле каква грозна гледка е армията - аз , ако бях на мястото на Радуканов изобщо нямаше да позволя да се играе тая контрола ;) Най-много някой да се контузи нищо друго не може да се извлече от игра на такъв терен - да ги бяха пуснали на крос из борисовата по-голяма файда щеше да има :idea:

Съгласен! :(

Eм така е,едно нещо като не се поддържа,то се руши!За съжаление името "стадион" е много силна дума за Армията. :cry:
RED OR DEAD

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 24 ное 2010 16:19

Avenger написа:
magichko написа:абе какво дуднете.. не видяхте ли какъв дъжд се изсипа над софия.. оо да ... забравих феновете на левски са извън центъра на софия... гледахйте си вашия прогнил стадион КОИТО ПРОПАДА НА ДОЛУ ! и които му сменяха тревата 2пъти за 1 година

Виж Пич никой не дудне замисли се и виж реално нещата, има ли смисъл да се рискува здравето на футболистите ви и то точно преди важния мач за ЛЕ в такъв мач на този стадион?Каква е ползата, шанса някой да се контузи е твърде голям виж, че постоянно се хлъзгат и падат. Просто казваме фактите и никой няма за цел да се заяжда, а ти веднага да плюеш, ама всеки си знае в крайна сметка......

някой предполагал ли е че ще се излее такъв порой.. ако са знаели царско село е на 30мин .. туко що излизах за малко с колата и стадиона даже е по красив от софийските улици пълни с вода по 3-4 педи !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 ное 2010 16:27

Армията е много занемарена! Нито терен нито седалки! В сектор Г имаше цял ред с изкъртени седалки а за цветовата гама и дума да не става! :evil:

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 24 ное 2010 16:45

Бях на мача и да ви кажа първото полувреме бяхме добре,защото играхме с титулярите.Второто,дали заради дъжда,дали заради резервите ми се видяха доста посредствени.Тоя Митко Илиев надебелял,Муши не може да тича и т.н. Бих отличил Й.Минев от играчите през второто полувреме.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 24 ное 2010 16:52

ЦСКА-83 написа:Бях на мача и да ви кажа първото полувреме бяхме добре,защото играхме с титулярите.Второто,дали заради дъжда,дали заради резервите ми се видяха доста посредствени.Тоя Митко Илиев надебелял,Муши не може да тича и т.н. Бих отличил Й.Минев от играчите през второто полувреме.

муши никога не е можел да тича ;)
[center]Изображение[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 ное 2010 19:58

Нямат спирка , браво :geek:

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 24 ное 2010 21:43

Пичове обеснете ми къде гледахте мача или и вие като мен го следяхте чрез gong.bg

;)
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Върни се в “Архив”