Като гледам внимателно групата за вчерашния мач, мога да се хвана на бас, че няма да победим Черна Гора!
Прогнозата ми е Х, 2! Съжалявам много!
България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ToT_TheBlue
- Контакти:
Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?
Кво значи "Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора" ?
Аз съм българин и ще отида на стадиона,без значение вали ли,жега ли е,кво е и без значение резултата и играта на ония палячовци които играят от името на милата ни Родина ! Хич не ме интересува,че сме паднали вчера (от вчерашния мач знам само резултата,не съм го гледал и не си и направих труда да го гледам) и как сме играли...аз крайния изход от мача го знаех преди да се е играл,както и кво ще се говори след него - от ръководството на Националите и от феновете
На мача с Черна Гора отново очаквам да видя гавра с името на България от група некадърни бездушници,ама на този етап такъв ни е футбола...има начини да се промени това,ама хората само говорят,не действат !
Който се чуства българин и футболен фен,ще отиде на мача да подкрепя България,не ония мишки и манекени които са на терена - К*Р ЗА БФС !
Който се чуства българин и футболен фен,ще отиде на мача да подкрепя България,не ония мишки и манекени които са на терена - К*Р ЗА БФС !

Г-н Стоилов и г-н Сираков са пътници,това е ясно и на малките деца вече!! По този въпрос две мнения няма!! Въпросът е кога ще си тръгнат дали след загубата от Монтенегро или трябва да чакаме следващият провален мач? Сега въпросът е имат ли готов заместник за старши треньор в БФС-то и ако нямат да започват от утре да контактуват със свободните такива! За мача е ясно че ще има камерна публика-тъкмо момчетата няма да се стресират от виковете на недоволните!
Е вярно е тук-там някой ще извика "Оставка" или "Аре играйте ве" ама то без това не може!
Аз имам известни източници в БФС,които намекват че Боби вече се оглежда за заместник на Стоилов
Против Мъри съм но България е над всичко ! Отивам на стадиона и мощно Б Ъ Л Г А Р И Я !!!
Ще вали във вторник! Вземете си чадъри!balef написа:Против Мъри съм но България е над всичко ! Отивам на стадиона и мощно Б Ъ Л Г А Р И Я !!!
Тъкво се ядосах на заглавието, но се зачетох в темата...
България е над всичко!!! На таблото на стадиона няма да пише Стоилов, Сираков, Михайлов или Божинов, а ще пише БЪЛГАРИЯ.
Така че въпросът изобщо не стои - подкрепа винаги и до последния дъх!
П.П. Последното не означава да не критикуваш, да "даваш кредит на доверие" (за последното сякаш някой му пука), да не псуваш футболистите като изпускат гол...
България е над всичко!!! На таблото на стадиона няма да пише Стоилов, Сираков, Михайлов или Божинов, а ще пише БЪЛГАРИЯ.
Така че въпросът изобщо не стои - подкрепа винаги и до последния дъх!
П.П. Последното не означава да не критикуваш, да "даваш кредит на доверие" (за последното сякаш някой му пука), да не псуваш футболистите като изпускат гол...
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
А ФРАНЦУЗИТЕ КАКВО ДА КАЖАТ СЛЕД ЗАГУБАТА НА СОБСТВЕН ТЕРЕН ОТ СКРОМНИЯ ОТБОР НА БЕЛОРУС ? И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ФРАНЦИЯ Е БИВШ СВЕТОВЕН ШАМПИОН !?!
Re: И все пак....
viroglav написа:Ако ги подкрепя срещу Черна гора това ще значи , че давам кредит на доверие на това ръководство ... Че давам кредит на доверие на Мъри Стоилов , Боби Михайлов и Наско Сираков ... А това не е така и аз не съм лицемер. Боядисаха националния отбор в клубни краски ... Боядисаха целия ни футбол и го подчиниха на един клубен такъв. Е , защо ще искат подкрепа от тези , които не са фенове на клубния им отбор ? Те просто затриха футбола в България. А това става и с помоща на медиите , които са в ръцете на некадърници. Като приемеш рекламите на М тел , то приемаш и чатала , който ти слагат на врата на свободното и безпристрастно слово. Най фрапиращият пример е Сашо Диков ... Няма спортни журналисти ... Има такива в спортни шоута , но не и в сериозни предавания с тежка дума в обществото ... Такива , които ще тропнат по масата и ще предпочетат българското пред клубното. Де ги ... Къде го този , който вчера се възмущаваше и с право от БНТ ... А да , той е фен на този клубен отбор и на неговите икони Мъри , Наско и Боби. Той срещу тях не може да говори , все пак е представител на спортно Шоу. А нали отбора , на който е фен не плаща наем за стадион и най - важното е , че въобще има такъв. Другите да му мислят ... Те си нямат лобита в спортни Шоута , които да защитават качествено при това интересите им при нужда. Лошо няма , но нали точно поради тези причини уж сме загърбили стария социалистически строй. Заради силата на словото , изправена срещу несправедливостите в обществото ... Боби Михайлов е от десетина години шеф във БФС ... През този период си спомням само сини балтии срещу отборите от първенството. Смени на съдийски комисии , подарени титли ... Преди него беше Иван Славков ... Никаква промяна. Нищо ... Това Левскарски ФС ли е или Български ФС ? Нека ме убедят , че това което пиша са празни приказки и ще отида да ги подкрепям на мачовете ... Ама дотогава да забравят за моя Вот и за Вота на милиони други българи , които са на моето мнение ...
Абе сладур,я кажи сега ти от кой отбор си,че навсякъде виждаш теория на конспирацията и че Левски е най-богопомазаният отбор!
Re: И все пак....
Мисля че момчето е от Черно Море-така че тук не прозират клубни пристрастия!!Agentriot написа:viroglav написа:Ако ги подкрепя срещу Черна гора това ще значи , че давам кредит на доверие на това ръководство ... Че давам кредит на доверие на Мъри Стоилов , Боби Михайлов и Наско Сираков ... А това не е така и аз не съм лицемер. Боядисаха националния отбор в клубни краски ... Боядисаха целия ни футбол и го подчиниха на един клубен такъв. Е , защо ще искат подкрепа от тези , които не са фенове на клубния им отбор ? Те просто затриха футбола в България. А това става и с помоща на медиите , които са в ръцете на некадърници. Като приемеш рекламите на М тел , то приемаш и чатала , който ти слагат на врата на свободното и безпристрастно слово. Най фрапиращият пример е Сашо Диков ... Няма спортни журналисти ... Има такива в спортни шоута , но не и в сериозни предавания с тежка дума в обществото ... Такива , които ще тропнат по масата и ще предпочетат българското пред клубното. Де ги ... Къде го този , който вчера се възмущаваше и с право от БНТ ... А да , той е фен на този клубен отбор и на неговите икони Мъри , Наско и Боби. Той срещу тях не може да говори , все пак е представител на спортно Шоу. А нали отбора , на който е фен не плаща наем за стадион и най - важното е , че въобще има такъв. Другите да му мислят ... Те си нямат лобита в спортни Шоута , които да защитават качествено при това интересите им при нужда. Лошо няма , но нали точно поради тези причини уж сме загърбили стария социалистически строй. Заради силата на словото , изправена срещу несправедливостите в обществото ... Боби Михайлов е от десетина години шеф във БФС ... През този период си спомням само сини балтии срещу отборите от първенството. Смени на съдийски комисии , подарени титли ... Преди него беше Иван Славков ... Никаква промяна. Нищо ... Това Левскарски ФС ли е или Български ФС ? Нека ме убедят , че това което пиша са празни приказки и ще отида да ги подкрепям на мачовете ... Ама дотогава да забравят за моя Вот и за Вота на милиони други българи , които са на моето мнение ...
Абе сладур,я кажи сега ти от кой отбор си,че навсякъде виждаш теория на конспирацията и че Левски е най-богопомазаният отбор!
Не , и няма да стъпя на мач на национлния отбор , докато Боби и КО са начело на българския футбол !
Перука подай си оставката , ако поне малко имаш достойнство!
Перука подай си оставката , ако поне малко имаш достойнство!