Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

makarona
Контакти:

Нашата агитка на Уембли

Мнениеот makarona » 21 авг 2010 00:05

Купих си билет за мача на Уембли. Това ще ми е първия мач на националите извън БГ. Ще съм с трима приятели в българския сектор.
Нещо обаче се притеснявам какво правим след мача. Искам да попитам хората с повече опит в гостувания дали има опасност да бъдем набити :)/. Какво да правим, за да мине всичко нормално след самия мач? Живял съм 8 години в Лондон и след мач на техните национали винаги е пълно с пияни и неадекватни запалянковци.

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: Нашата агитка на Уембли

Мнениеот qwerty321 » 21 авг 2010 00:10

makarona написа:Купих си билет за мача на Уембли. Това ще ми е първия мач на националите извън БГ. Ще съм с трима приятели в българския сектор.
Нещо обаче се притеснявам какво правим след мача. Искам да попитам хората с повече опит в гостувания дали има опасност да бъдем набити :)/. Какво да правим, за да мине всичко нормално след самия мач? Живял съм 8 години в Лондон и след мач на техните национали винаги е пълно с пияни и неадекватни запалянковци.

Това са англичани все пак. Много са раздразнителни ,а и понякога се заяждат без причина (знам от опит ) .Агиткити на Уест Хем и Шефирд Юнайтед са едни от най избухливите ,но и най-верните.Пожелавам ти успех ,както и на националите :!:
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 21 авг 2010 00:23

А аз да попитам - бихте ли ми препоръчали някоя екскурзия от България за мача! Знам, че е малко късно, но ми се ходи, за предпочитане със самолет.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 21 авг 2010 00:34

makarona написа:Купих си билет за мача на Уембли. Това ще ми е първия мач на националите извън БГ. Ще съм с трима приятели в българския сектор.

То май в последните години е пълно и с пияни и неадекватни английски национали. :mrgreen:

Иначе по темата нямам представа, това което съм чувал понякога е дикторът на стадиона да моли гостуващата агитка да изчака 10 - 15 минути след края на мача, за да се разотидат домакинските фенове, и тогава да излиза от стадиона.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 21 авг 2010 00:47

Бием англичаните с 0:3 и даси подат да ритат у селата. Деба селтаците им :twisted: :twisted:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 21 авг 2010 00:57

Гара Дембеле написа:Бием англичаните с 0:3 и даси подат да ритат у селата. Деба селтаците им :twisted: :twisted:

Бъди по-сериозен.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 21 авг 2010 01:01

Англичаните са си дървари...

kristian50
Контакти:

Мнениеот kristian50 » 21 авг 2010 01:07

Няко изнае мачът срещу Черна гора от колко часа е ?

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 21 авг 2010 01:35

няма от какво да се безпокоиш... след като ни отупат 3-4 гола ще са в много добро настроение.

Върни се в “Архив”