Северозападна В група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Северозападна В група

Мнениеот storm » 03 авг 2010 23:30

mironi88 написа:Колега казваш наште ще направят поредния си силен сезон...в Алегро, а ?

Ха засичал си ги май ти често там :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 00:07

naso написа:успех на отбора от гр. Левски

Гара Левски, пази багажа :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 авг 2010 00:16

Нещо май не е ясно тук, защото очевидно не следите нещата на Северозапад! С изключение на Бдин Видин няма друг отбор с каквите и да е амбиции за влизане! Локо ГО с какво ще влязат - с бюджета от 10 000 лева и смешния им директор Огнянчо ли? Мездра може да са пак изтривалката на Враца (както си му е реда), но тези играчи вече толкова години не пробиха в Б група, какво ви кара да мислите, че могат да го направят? Козлодуй - това от къде го измислихте...скоро виждали ли сте какво е положението там...те лиценз за Б група няма да вземат след 1 милион години! Един отбор, който може да вземе ако поиска е Торпедо Борован - те имат по-добри и играчи от Козлодуй, но момчетата си играят за премийки и не им пука много, защото и там база няма! Ще видите, че може да паднат от Белоградчик и после да бият Бдин например! В крайна сметка Бдин ще влезе без проблеми!
Колкото до традициите, не говорим за това, че някой си бил там 5-ти в А група преди 40 години, а за това, че в по-големите градове има публика и потенциал за развитие на организиран спорт! По вашата логика с парите скоро може селските бизнесмени да вкарат Борован, Гложене, Самоводене в А и Б група и всичко си е ОК, щото имат пари...ми дайте да направят некой провив в купата и да гледаме Борован в УЕФА...стига сравнявахте с Англия - там Кетъринг имат стадион с лиценз от УЕФА и 10 игрища, а тук не можеш да стигнеш от София до Видин за по-малко от 4 часа където е под 250 км!
Лекарство за футбола:
1. Оправяне на инфраструктурата на страната и инвестиции в спорта по региони!
2. Лицензи САМО за тези със съвременни бази - другите са аматьори!
3. Изискване на гаранции от БФС, които да се влагат под диктовката на нов орган в ДЮШ!

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 00:23

Те Гложене предния сезон нямаха отбор, Самоводене пък са к*рви. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 авг 2010 02:03

Просто използвах за пример разни селца! Важно е да се мисли за бъдещето! Ето Бдин видяха, че Б група ей така на прима виста не става и сега си направиха нещата, ще си обиграят отбора една година и ще се върнат! Друг е въпроса, че базата им е много зле, но поне имаха по 1000 човека публика...нищо че не са някаква агитка или нещо такова! Никой не разбра в това БФС, че колкото по-скоро се оправят базите, толкова по-скоро ще тръгнем нагоре! Държави като Литва и Естония преди 2-3 години започнаха да строят и правят и сега 2012 ще са си наред, ние тук ще ходим да гледаме ЦСКА в УЕФА на стадиона в Бургас...смешно е!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 04 авг 2010 04:17

Libera написа:Лекарство за футбола:
1. Оправяне на инфраструктурата на страната и инвестиции в спорта по региони!
2. Лицензи САМО за тези със съвременни бази - другите са аматьори!
3. Изискване на гаранции от БФС, които да се влагат под диктовката на нов орган в ДЮШ!

Според мен приоритет е да се изхвърлят пияниците и дрогаджиите от БФС!!! :evil:
Полицията да направи една показна акция "Куците коне"!... :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 04 авг 2010 10:35

federer_11 написа:Те Гложене предния сезон нямаха отбор, Самоводене пък са к*рви. :lol:

Самоводене ще е един от най-силните отбори в групата :lol: Играхме контрола с тях.В Габрово и ни биха с 3-0,пък и бяха доста по-добри.Иначе Козлодуй ги знам,че нито база имат, нито нищо ама още от миналия сезон приказват за Б група.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 12:07

YANTRA_FOREVER написа:
federer_11 написа:Те Гложене предния сезон нямаха отбор, Самоводене пък са к*рви. :lol:

Самоводене ще е един от най-силните отбори в групата :lol: Играхме контрола с тях.В Габрово и ни биха с 3-0,пък и бяха доста по-добри.Иначе Козлодуй ги знам,че нито база имат, нито нищо ама още от миналия сезон приказват за Б група.

Самоводене почнаха от "Б" Окръжна през 2007/08. Спечелиха титлата първия си сезон и отидоха в "А" ОФГ. Там се задържаха два сезона и с пари получиха правото да играят във "В" група. За купата на АФЛ ни биха с дузпи (под ние имам предвид Чавдар Троян) и играха уникално слабо, не знам дали просто нивото на "В" група е ниско, или... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 04 авг 2010 15:49

Аз искам да ви попитам за Локо Дряново - какво е положението при тях? Те миналата година говореха за Б група, но май на полусезона свършиха парите.

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 16:01

noi написа:Аз искам да ви попитам за Локо Дряново - какво е положението при тях? Те миналата година говореха за Б група, но май на полусезона свършиха парите.

Няколко от нашите ходиха на проби, и ги биха на двустранната игра с 5:1. А ние сме лидер в "А" Окръжна група. И там положението на е розово, макар че имат добра база.
Изображение

Върни се в “Архив”