Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.
А аз пък се кефя как играят американците , а сърбите не ги понасям , така че съм твърдо за САЩ , ако играят със Сърбия 

- vladitol
- Контакти:
SFHC написа:имам колеги сърби, тия хора ненавиждат всичко свързано с янките, заради бомбардировките през деветдесетте. ако сърбия и сащ се паднат на осминафиналите ще е кървава драма
о0о0 ще бъде жесток мач

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Все пак да се върнем на темата - Мисля, че на Англия с тая игра ще им е доста трудно срещу Маншафта 

Маншафта не прави тънки "южни" сметки и ще играе само за победа. Това означава първо място в групата, защото сърбетата, или ще се опикат, или няма да бият с разлика.
Като измъчен привърженик на Англия, най-после няма да се самозалъгвам, а ще видя колко стурват любимците ми.
Като измъчен привърженик на Англия, най-после няма да се самозалъгвам, а ще видя колко стурват любимците ми.
smoke2 написа:Маншафта не прави тънки "южни" сметки и ще играе само за победа. Това означава първо място в групата, защото сърбетата, или ще се опикат, или няма да бият с разлика.
Точно това казвам и аз! И мисля, че ако не подобрите значително играта си трудно ще се преборите с тях!

- avitohola
- Контакти:
Рано е да се каже, все пак довечера мачове ни чакат , да се изиграят и тогава ще се коментира 100% ! Иначе за довечера мисля, че Германия и Сърбия ще си вземат свойто, но герамния ще остане 1ва и мача ще се отложи, защо не и за финала! 

avitohola написа:Рано е да се каже, все пак довечера мачове ни чакат , да се изиграят и тогава ще се коментира 100% ! Иначе за довечера мисля, че Германия и Сърбия ще си вземат свойто, но герамния ще остане 1ва и мача ще се отложи, защо не и за финала!
Кой мач ще се отложи? Точно ако Германия е 1 се среща с Англия няма никакво отлагане Англия са 2 ако не си разбрал

- отборът на Пловдив
- Контакти:
Дано моя любим отбор -Германия, бие и се класира за осминафиналите. Айде машиниииииииии.
Deutschland über alles
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fnp-cgkFUCQ&feature=related[/youtube]
Deutschland über alles
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fnp-cgkFUCQ&feature=related[/youtube]
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- merdanski
- Контакти:
vladitol написа:SFHC написа:имам колеги сърби, тия хора ненавиждат всичко свързано с янките, заради бомбардировките през деветдесетте. ако сърбия и сащ се паднат на осминафиналите ще е кървава драма
о0о0 ще бъде жесток мач![]()
![]()
![]()
И двата 99% вероятни 1/8 финали предвещават трета световна.Пак добре,че се размина мач по-нататък между двете Кореи

Добре нека се класират Германия и тогава пускайте теми ...