САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новите момчета в ЦСКА?
Вальо Илиев и Караславов биха били добра двойка в центъра на отбраната. Мисля, че титулярните ни бекове са добри, а Виданов може да бъде добра резерва там. В средата на терена ни трябва още един футболист, но с оставането на Маркиньос и Гранден в градивен план потенциала на отбора е голям. Аз също мисля, че Гъргоров все още може да даде много на ЦСКА. Връщането на Тонев също мисля, че е правилен ход и дано този път успее да разгърне качествата, които несъмнено притежава. Отборът ни спешно се нуждае от централен нападател - изявен голаджия, който да вкарва, а не като досегшните ни нападатели на този пост. Мисля, че Митко Илиев може да бъде достойна резерва на подобен футболист. Колкото до вратаря - Илко Пиргов е изключително добър вратар и вдигна много своето ниво в Черно Море, смятам, че той е правилния човек на този пост. Какво излиза накрая, че ни трябват четерима играчи, за да се превърнем в един изключително боеспособен отбор - поне според мен!!!
А те повечето са свободни агенти!!! Мисля, че с желание от страна на ръководството това е осъществимо!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Roger_Federer
- Контакти:
Сашо Тонев ще е златната резерва догодина,ще е полезен сигурно за тази една година в Сливен е научил нещо.За този Илиев се съмнявам дали ще е нужен,по-добре да остане в Миньор или да се връщав Локомотив.Трябват ни двама централни защитници(единият ако е Вальо Илиев най-добре),халф и централен нападател тип таран.Тоест 4-5 играча вкл. и Тонев и да се освободят Платини,Мигел,Н.Манчев,Бранеков и Мороз.Не смятам че ни трябва вратар-Караджов титуляр,Чавдаров не е лош също,така че.
Вальо и Караславов титулярна двойка със заместници Апостол/Виданов е добре. Не мисля, че ни трябва Златков. Забелязвам, че гоните всички дефанзивни халфове и очаквате само атакуващи - Бадема и Тонев. Сори, колкото и да е добър Янчев, не може само той да остане. Галчев е много по-ефективен когато е по-напред, зад нападението. Въпреки всичко смятам, че Мороз е добре да остане. Ако пък се върне Кабус, проблемът ще е решен и Мороз ще го изпратим с най-добри чувства - приличен играч беше.
Румънеца е направил доста силен сезон в Динамо - има 21 гола в 36 мача. Това показва, че не е случаен, още повече, че има и 14 мача и 2 гола като национал. Панку също беше много добър, това трудно някой ще отрече. Но тези хора са професионалисти и играят за пари. Затова не от тях, а от ЦСКА зависи как ще се представят. Не търсете вината там, където не е! Аз 100 пъти съм казвал, че искам в отбора да играят можещи професионалисти, а не ентусиазирани идеалисти!
Румънеца е направил доста силен сезон в Динамо - има 21 гола в 36 мача. Това показва, че не е случаен, още повече, че има и 14 мача и 2 гола като национал. Панку също беше много добър, това трудно някой ще отрече. Но тези хора са професионалисти и играят за пари. Затова не от тях, а от ЦСКА зависи как ще се представят. Не търсете вината там, където не е! Аз 100 пъти съм казвал, че искам в отбора да играят можещи професионалисти, а не ентусиазирани идеалисти!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Караславов вчера каза , че има договор до 2013 с Гройтер Фюрт и че в България би играл само за Ботев или Славия
Как го виждате да напусне Германия , където може да го хареса силен тим от Първа Бундеслига , и да се върне в този хаос тук , където на всичкото отгоре и да не получава договерената си заплата
Няма да играе за вас , спрете с фантазиите , по-добре си платете всички задължения , преди да мислите за грандиозни селекции , така би било най-добре за вас 

В ЦСКА се изредиха много футболисти и далеч не всички са такива боклуци, каквито се опитват да ги изкарат. Мисля, че сред тях имаше доста добри играчи, от школата на ЦСКА - също. За мен проблемът не е в избора на играчи, а в игровата концепция и единството в спортно - техническото и бизнес ръководство на отбора. Доказателство за това бе треньорското присъствие на Любо Пенев, човек, без всякакъв спор, разбиращ играта и като активен участник, и като "технолог". Собствениците на ЦСКА трябва да разберат, че не може да се прави бизнес с вече спечелени пари от футболистите (перманентно закъснели заплати), че не могат да поставят бизнеса над футбола, че "пералната машина" (навсякъде я има) не може да доминира над основната идея. ЦСКА при тези условия просто не може да си актуализира нито техническата, нито тактическата, нито атлетическата школа, с които в миналото, при всички кусури на феодалните взаимоотношения в клуба, се славеше. Ако това не се проумее, с треньори - послушковци нищо добро не чака този популярен български отбор.
Не трябва все още да говорим за нови футболисти, защото имаме много за гонене. Кото започне по постове: защита-Бранеков, халфове-Св.Петров, Мороз, Манчев, Петре, нападение-Платини, Муши. За сега сигурни са Тонев и Илиев, хал/крило и чист нападател. Двете млади момчета, сърбина и българчето от Испания ще ги преценяват по-натам. Трябват ни следните постове според мен: централен защитник- В.Илиев, най-добре, също и Златков от Миньор, халфове си имаме достатъчно и нови не ни трябват, освен ако Локото дадът за малко пари Д.Асамоа, един таран-задължителен, но който е вкарал 15-20 гола в първенството си, да не е М.Камбуров, защото той играе и вкарва само в средни отбори. Този Брату сигурно е добър, но ще трябват пари, а няма. Генков го връщат на Динамо и ако си намали парите добре дошъл. Дочев каза, че ще има нападател, но го пазят засега в тайна. Сигурно ще е чужденец, защото в България няма или не се продават!
Със сигурност ще има 2-3 немски момчета,това си е обичайна практика за всеки треньор идващ от друга държава и познаващ добре тамошния футбол.Дано са добри и кадърни
Re: 17-годишен голаджия на проби в ЦСКА
Нещо ме съмнява това дете чудо. Защо ще идва в България вместо да отиде в Звезда или Партизан. Вярно, че е на 17 години, но вече е младежки национал и хората са го преценили. Все пак да изчакаме да видим, ако излезе, че е талант нека да остане и да се развива. Догодина ако покаже качества в доблиращия ще играе при мъжете. За мен такава политика е по-правилна, отколкото разни дърти румънци и македонци. Шефовете трябва да внимават, че си патихме много от разни сърби продажни от кол и въже!
- жълт ламтурник
redpride написа:Не трябва все още да говорим за нови футболисти, защото имаме много за гонене. Кото започне по постове: защита-Бранеков, халфове-Св.Петров, Мороз, Манчев, Петре, нападение-Платини, Муши. За сега сигурни са Тонев и Илиев, хал/крило и чист нападател. Двете млади момчета, сърбина и българчето от Испания ще ги преценяват по-натам. Трябват ни следните постове според мен: централен защитник- В.Илиев, най-добре, също и Златков от Миньор, халфове си имаме достатъчно и нови не ни трябват, освен ако Локото дадът за малко пари Д.Асамоа, един таран-задължителен, но който е вкарал 15-20 гола в първенството си, да не е М.Камбуров, защото той играе и вкарва само в средни отбори. Този Брату сигурно е добър, но ще трябват пари, а няма. Генков го връщат на Динамо и ако си намали парите добре дошъл. Дочев каза, че ще има нападател, но го пазят засега в тайна. Сигурно ще е чужденец, защото в България няма или не се продават!
Ти смени почти целият отбор
Колко време ще бъдат изтраяни новите попълнения и новият треньор, преди да започнат призивите "вън" и "оставка"?
Re: Трансфери!!!
Вратари:
Абсолютно не ни трябват!!!Караджов си е перфектен, а и е млад!!Чавдаров за резерва -така,че не тука нещата не бива да се пипат!!!
Защита:
При бековете нещата са добре!!!В центъра ако се върне Валъо плюс още един по-опитен чужденец,ако не Стоянов може да мине да играе в центъра,но тогава трябва да купим ляв бек!!
Полузащита:
Определено трябва още класа!!!Манчев и Морозс може би няма да останат!!Задължително ни трябва деанзивен хлаф-само с Тошко няма да стане-ами ако се контузи,а и му трябва и партнъор!!!В по-предни позиций си имаме Марко и Галчев!!!По криалта Делев и Трифонов + Тонев-не е зле!!!За Гранден няма смисъл да коментирам-КЛАСА!!!
Нападение:
Тука ни трябват минимум двама човека!!
Абсолютно не ни трябват!!!Караджов си е перфектен, а и е млад!!Чавдаров за резерва -така,че не тука нещата не бива да се пипат!!!
Защита:
При бековете нещата са добре!!!В центъра ако се върне Валъо плюс още един по-опитен чужденец,ако не Стоянов може да мине да играе в центъра,но тогава трябва да купим ляв бек!!
Полузащита:
Определено трябва още класа!!!Манчев и Морозс може би няма да останат!!Задължително ни трябва деанзивен хлаф-само с Тошко няма да стане-ами ако се контузи,а и му трябва и партнъор!!!В по-предни позиций си имаме Марко и Галчев!!!По криалта Делев и Трифонов + Тонев-не е зле!!!За Гранден няма смисъл да коментирам-КЛАСА!!!
Нападение:
Тука ни трябват минимум двама човека!!