Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:21

UltraBlue написа:
RedeviL написа:Левскарите си мислят, че ако изгонят Батков и ще им върже :) .Истината е че ако не е Батков Левски може да последва съдбата на Ботев...

Абе живота и футбола да не свършва с БАтков бе??? Преди Батков Левски нямало ли го е??? Това са глупости и само наивниците и тези, които мразят Левски вярват в тях :!:

прав си, обаче ето в момента защо никой не го вземе както казваш ти?Ето сега като след 6-7 месеца дадът на всички базите ще стане доста апетитна хапка.Защо никой не го вземе?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 мар 2010 23:23

POPCORN написа:Правя е тая тема без да се заяждам.Просто ми е много интересно какво мислите.Днеска и вчера слушам Светослав Табаков как едниственото яко нещо от загубата на Левски в Ловече , е че Литекс са преди ЦСКА.Днеска пак говореше някакви таквиа работи.Много ми падна в очите!Та в предвит следващите мачове на Левски поне аз лично очаквам още загуби, ако не си подобрят играта!Следователно ЦСКа или трябва да вземе Купата на страната или после като се срещне с Локо Сф и другите да ги бие!Та много ми е интересно мнението на левскарите а и на цскарите де:)Искам нормален разговор или спор без заяждания!
не искам да са заяждам, ама как можеш да допуснеш 2 грешки в една дума. иначе не - ще си викаме за себе си, пък каквото си заслужим тоя сезон - "имам в предвит"
, че ако си спечелим визи ок, ако не - толкова си можем :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:24

Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 23:24

POPCORN написа:
Porto написа:Ще извинявате,ама стига гъзолизачество!Левски като много знаят да се оправят както могат.Попкорн,какво ти става?Какъв коефициент?От БАТЭ и Жилина и големите мечти идва огромен коеф. Не,а огромен срам!Опомнете се!От какъв зор обсъждаме Левски в тема на ЦСКА?Едва ли след две седмици ще ти пука дали сините ще играят в Европа,защото ще имаме мач с тях и ще искаш да ги спукаме,за да не изоставаме от Литекс.

чакай сега.това не е никакво гъзолизачество.Аз не обичам Левкси и ги мразя.Ама без тях кво да гледам?Мачове ЦСКа - Сливен и някакви такива?Нали искаме да е интересно.Тях ако ги няма няма да ми е интересно!Да падат от анонимници обаче, има си статисктика братле.Аз не си го измислям.Последните години те носят най-много коефициент за страната!Човек трябва малко да е обективен, преди всичко!Разбира се, че ще искам да ги бием.Както се казва да бием Левски нищо друго не ми трявба , ще го преживея, че и Литекс са шампиони, ама ще знам че сме ги били 2 пъти тая година :)

Абе ти в ред ли си?Сериозно те питам?Остави,няма смисъл.За Левски си се затъжил.Левски нека правят каквото искат,не ми мисля злото,да се оправят по-скоро.Друг е въпросът,нали знаеш на нас през къде ни е дали Левски ще викат за нас за Купата?Ами то тях не ги...интересува,нас ли?Петотот място им е добре дошло,ЦСКА-Левски винаги ще има,не се притеснявай.Какво да направя като нищо не играят?Аз спирам,защото ми е безинтересно няколко минути да коментирам Левски по подобен въпрос,който няма нищо общо с нас.Ти си има мнение.Айде
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 23:24

UltraBlue написа:
RedeviL написа:Левскарите си мислят, че ако изгонят Батков и ще им върже :) .Истината е че ако не е Батков Левски може да последва съдбата на Ботев...

Абе живота и футбола да не свършва с БАтков бе??? Преди Батков Левски нямало ли го е??? Това са глупости и само наивниците и тези, които мразят Левски вярват в тях :!:

Че Ботев да не би да ги няма в момента? :roll:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:25

POPCORN написа:прав си, обаче ето в момента защо никой не го вземе както казваш ти?Ето сега като след 6-7 месеца дадът на всички базите ще стане доста апетитна хапка.Защо никой не го вземе?

Е ти откъде знаеш кой какво оферти или запитвания е правил към Бора? И да не мислиш че ако оня мустакатия казва на всеки 15 000 000 евро някой ще взем да купи отбора- няма как да стане! Вие преди да ви купят ТИТАН да бяхте чували за тях или да се надявате те да ви вземат? не мисля 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 23:25

Обичам Батков написа:Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!

Приятел не си прав.Просто е прекалено толерантен.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:27

Обичам Батков написа:Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!

хах не аз съм обективен за разлика от 90% във форума!Както и цскари така и левскари.Кво значи голям цскар си бе?Ти не може да ми стъпиш на бройката на мачовете които съм ходил и средствата които съм давал, ще ми говориш ти кой е ЦСКАР и кой не!Ти кво по-голям цскар от мене ли си бе?Търпят ме защото не говоря глупости като полувината в тоя форум с цел да се заяждат само!Как го виждаш.виждам го много добре.Дядо ми цял живот е бил левскар и е ходил на всеки мач на Левски .Върл Левскар , обаче иска ЦСКа да стане шампион за сметка на Литекс- защото не ги харесва!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:27

Приятел не си прав.Просто е прекалено толерантен.

Ти ме разплака!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:27

RedeviL написа:Че Ботев да не би да ги няма в момента? :roll:

[offtopic]Не можах да разбера намека ти с този въпрос...[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”