Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Съдията на Литекс-Левски

Мнениеот marmi52 » 02 мар 2010 20:40

pehopeho написа:Много съм ПРОЗД! Извинявам се на всички! :oops: Имах предвид Пирин - Литекс! Мислех си за мача миналата година между Левски и Литекс и съм го написал погрешка! Още веднъж извинявайте! Случайно ли се назначава този съдия на мачове на Литекс, който се водят за трудни?

:mrgreen:

Не си прост - на всеки може да се случи да сбърка !
От друга страна това, че са назначили точно този съдия на "Пирин" - "Литекс" също е скандално ! :evil:
Колебаех се дали да ходя в Кюстендил, но след тази информация твърдо се отказвам ....
Благодаря ти, че ми отвори напълно очите ! ;)
Нещата са ясни ! Гришата след като си определи датата за мача , сега си води и съдиите ! Толкова ли ги е страх "Литекс" от напълно разпродалия силните си футболисти "Пирин" ?!?! :shock:
Последна промяна от marmi52 на 02 мар 2010 20:43, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 мар 2010 20:42

1. Няма значение в случая кой съм аз. Просто се поставям на мястото на шефа на съдиите и казвам как бих постъпил аз. Смятам, че е редно всеки да се постави на мястото на другия, преди да го коментира! А относно езика ти, извинен си, но не мога да го хвана за ... докато ти не го пуснеш (ИЗПЛЮЕШ)! :lol:
2. Той не е единствения опитен съдия в България, а всички останали да са зайци.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 мар 2010 21:00

marmi52 написа:Толкова ли ги е страх "Литекс" от напълно разпродалия силните си футболисти "Пирин" ?!?! :shock:

Това, че вие си вадите такива заключения не означава, че ги е страх ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 мар 2010 21:04

Много от рано я започнахте тая тема.Нека първо да се изиграе мача с Миньор.Колкото до съдията надявам се да остане незабелижим на терена и да гледаме добър футбол.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 мар 2010 21:25

PFC Litex написа:
pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!

Момиров ТИМаджия, а новия шеф на съдиите какъв е, че мача между Черно море - Черноморец беше свирен от съдията свирил Черно море - Левски за купата на България?

Колега обърка се жестоко.Рефера свирил ЧМ-Левски за купата е Станислав Ставров и го наказаха до края на сезона.А мача ЧМ-Черноморец го свири Н.Йорданов който ще свири Пирин-Литекс.И тъй като не знам дали знаеш,как го свири мача,ще ти кажа че го свири престъпно.Имаше вреди за гостите,а за нас няма да ти кажа,колко го псувахме и скачахме срещу него.Пребиха Дани Георгиев сам пред нак.поле,играта продължи и Ч-ц си направи атаката и топката излезе в аут.Чак тогава се сети да свири и даде после спорна топка.Нито фаул,ни картон,нито нищо.После втората част,Домакинов пострада в наказателното ни поле,играчите се събраха край него,а Йорданов няколко минути не пускаше медицинските лица и като го качиха на носилка,му вдигна жълт картон и никой не разбра защо.За мен този рефер е поръчков и никакъв съдия не е за мен.Сега ще подпре Литекс и това е ясно за повечето от нас.
Само Черно море.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 мар 2010 21:31

garfild8 написа:
PFC Litex написа:
pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!

Момиров ТИМаджия, а новия шеф на съдиите какъв е, че мача между Черно море - Черноморец беше свирен от съдията свирил Черно море - Левски за купата на България?

Колега обърка се жестоко.Рефера свирил ЧМ-Левски за купата е Станислав Ставров и го наказаха до края на сезона.А мача ЧМ-Черноморец го свири Н.Йорданов който ще свири Пирин-Литекс.И тъй като не знам дали знаеш,как го свири мача,ще ти кажа че го свири престъпно.Имаше вреди за гостите,а за нас няма да ти кажа,колко го псувахме и скачахме срещу него.Пребиха Дани Георгиев сам пред нак.поле,играта продължи и Ч-ц си направи атаката и топката излезе в аут.Чак тогава се сети да свири и даде после спорна топка.Нито фаул,ни картон,нито нищо.После втората част,Домакинов пострада в наказателното ни поле,играчите се събраха край него,а Йорданов няколко минути не пускаше медицинските лица и като го качиха на носилка,му вдигна жълт картон и никой не разбра защо.За мен този рефер е поръчков и никакъв съдия не е за мен.Сега ще подпре Литекс и това е ясно за повечето от нас.

Евала Гарфилд! Един да чете между редовете! А слепците може да вярвате и в дядо Коледа, ако искате!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 02 мар 2010 21:36

защо забравихте за варианта с Антон Генов той можи да ръководи мача м/у Литекс-Левски

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 03 мар 2010 14:22

аз мисля че трябва де е пастата (стефан спасов) защото той ще свири и срещу двата отбора
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 мар 2010 14:26

Нали нашето БФС сключиха с федерацията по футбол на Кипър споразумение за размяна на съдии, така че аз искам оня съдия дето свири две дузпи против Левски в една от контролите ;)
Изображение

borisich
Контакти:

Мнениеот borisich » 06 мар 2010 09:58

След мачовете в които Левски го заклаха нали Гонзо каза, че за възловите мачове ще искаме чужди съдии. ГОНЗООООООООООО , КЪДЕ СИ СЕГА , ЧУЙ НИ , НЕ СИ ТРАЙ !!!!!! Като се обърне каруцата , пътища много. Сега си мълчим нали , а после ще плачем.ТРЯБВА ОщЕ СЕГА ДА ИСКАМЕ ЧУЖД СЪДИЯ.

Върни се в “Архив”