Кои да махне Андоне?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Кой да махне Андоне?

Мнениеот edmon_dantes » 04 фев 2010 16:07

antonio написа:Златан, за вашите звезди също не се избиват като гледам. С триста зора пробутахте Миланов и Зе Соарес, които между другото ви бяха най-добрите футболисти, без тях ще сте различен отбор, мноооого по-беззъб.

Първо, какви звезди, какви 5 лева. В България звезди няма и няма да има, поне скоро. Звезди са Кристиано Роналдо, Роналдиньо, Дел Пиеро и т.н.
Второ, ние поне успяхме да продадем някои играчи, макар и за не много пари. Живко Миланов в Румъния, Зе Соарес в Украйна, Симо Иванов в Испания.
Трето, вие кого продадохте в чужбина? Едно именце ми кажи, само едничко.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

antonio
Контакти:

Re: Кои да махне Андоне?

Мнениеот antonio » 04 фев 2010 16:13

Гордееш ли се с тези трансфери??? Всъщност вие си продадохте най-добрите футболисти на Васлуй и на Металург Донецк. Нашият най-добър футболист Иван Стоянов сега е на път да отиде в Спартак Москва, който е доста по-велик клуб от Металург. Нали не се съмняваш, че ако предложим Стоянов на Металург за 500 хиляди евро веднага ще го вземат....Просто те видяха евтиничък футболист като Зе Соарес и си го взеха, не могат да си позволят Иван Стоянов...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 фев 2010 16:15

Гуу написа:Това са мен са играчите, които не биха могли да допринесат с нищо за ЦСКА: Здравко Чавдаров, Александър Бранеков, Коста Янев, Светослав Петров, Руи Мигел, Орлин Орлинов, Дормушали Саидходжа.

При добри евентуални добри оферти може да се раздлим и с : Иван Иванов, Павел Виданов, Йордан Тодоров,Тодор Янчев, Николай Манчев, Викторс Морозс, Тодор Тимонов.

Хм, май като гледам "изгоних" половиния ни отбор, ама както и да е. :lol:

Между другото, няма да е лошо авторът на темата да промени заглавието й, като напише "Кои да махне Андоне, а не "Кой да махне Андоне". Тъй като в началото си помислих, че става въпрос за махане именно на самия ни треньор. ;)

Най-добре да се откажеш от размишленията. Тодор Янчев кой ще го купи? Знаеш ли го на колко години е, че да го поиска някой? Здравко Чавдаров е в пъти по-добър от дървото Караджов.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 фев 2010 16:21

edmon_dantes написа:
antonio написа:Златан, за вашите звезди също не се избиват като гледам. С триста зора пробутахте Миланов и Зе Соарес, които между другото ви бяха най-добрите футболисти, без тях ще сте различен отбор, мноооого по-беззъб.

Първо, какви звезди, какви 5 лева. В България звезди няма и няма да има, поне скоро. Звезди са Кристиано Роналдо, Роналдиньо, Дел Пиеро и т.н.
Второ, ние поне успяхме да продадем някои играчи, макар и за не много пари. Живко Миланов в Румъния, Зе Соарес в Украйна, Симо Иванов в Испания.

Един момент, има разлика.
Живко Миланов е от сумати време в Левски, като последните години се опитвахте да го шитнете на всяка цена на някой (Русия, Украйна, Турция, слабаците в Швейцария и т.н.) . Зе Соарес пък е вече 3 сезона е при вас, като и на него усилено му се търсеше отбор.
Мисълта ми е, че продадените от вас футболисти, в продължение на доста време им бяха търсени нови клубове.
При нас положението обаче не е такова. От няколко седмици имаме нов треньор, който въобще не е запознат с качествата на играчите, с които разполага. Ние все още за разлика от вас нямаме футболисти, с които да искаме да се разделим. Имаме играчи, към които има що-годе сериозни оферти (Иван Стоянов и Костадин Стоянов), но определено ръководството ни няма желание да се разделя с тях на всяка цена. Поради тази причина евентуално след лагера в Турция, когато Андоне реши кои играчи не му трябват, ще започне търсенето на нови клубове за тях.
Тепърва ще се разбере, можем ли да продаваме или не. ;)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 04 фев 2010 16:29

Гуу написа:
edmon_dantes написа:

Един момент, има разлика.
Живко Миланов е от сумати време в Левски, като последните години се опитвахте да го шитнете на всяка цена на някой (Русия, Украйна, Турция, слабаците в Швейцария и т.н.) . Зе Соарес пък е вече 3 сезона е при вас, като и на него усилено му се търсеше отбор.
Мисълта ми е, че продадените от вас футболисти, в продължение на доста време им бяха търсени нови клубове.
При нас положението обаче не е такова. От няколко седмици имаме нов треньор, който въобще не е запознат с качествата на играчите, с които разполага. Ние все още за разлика от вас нямаме футболисти, с които да искаме да се разделим. Имаме играчи, към които има що-годе сериозни оферти (Иван Стоянов и Костадин Стоянов), но определено ръководството ни няма желание да се разделя с тях на всяка цена. Поради тази причина евентуално след лагера в Турция, когато Андоне реши кои играчи не му трябват, ще започне търсенето на нови клубове за тях.
Тепърва ще се разбере, можем ли да продаваме или не. ;)

А за Симеон Иванов нещо да кажеш? Къде са вашите талантливи кадри, че не ги виждам нещо? Не се заяждам, просто дискутираме ;)
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 фев 2010 16:30

pomiqrat написа:
Гуу написа:Това са мен са играчите, които не биха могли да допринесат с нищо за ЦСКА: Здравко Чавдаров, Александър Бранеков, Коста Янев, Светослав Петров, Руи Мигел, Орлин Орлинов, Дормушали Саидходжа.

При добри евентуални добри оферти може да се раздлим и с : Иван Иванов, Павел Виданов, Йордан Тодоров,Тодор Янчев, Николай Манчев, Викторс Морозс, Тодор Тимонов.

Хм, май като гледам "изгоних" половиния ни отбор, ама както и да е. :lol:

Между другото, няма да е лошо авторът на темата да промени заглавието й, като напише "Кои да махне Андоне, а не "Кой да махне Андоне". Тъй като в началото си помислих, че става въпрос за махане именно на самия ни треньор. ;)

Най-добре да се откажеш от размишленията. Тодор Янчев кой ще го купи? Знаеш ли го на колко години е, че да го поиска някой? Здравко Чавдаров е в пъти по-добър от дървото Караджов.

ОК, приемам забележката за Тошко. Въпреки това обаче, той е на години, определено си личеше през есента, че не може да изиграе няколко мача поред на ниво.
Но за Чавдаров обаче въобще не съм съгласен, само като се сетя как овисва на центрирания, ме заболява стомаха. Освен това Здравко Чавдаров не е първа младост. Безмсилено е да налагаме един напълно безперспективен вратар като него.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 фев 2010 16:36

edmon_dantes написа:А за Симеон Иванов нещо да кажеш? Къде са вашите талантливи кадри, че не ги виждам нещо? Не се заяждам, просто дискутираме ;)

Браво, това е чудесен тарнсфер.
Ние също имахме подобни трансфери преди време: продадохме Мишо Александров на Борусия Дортмунд, Росен Колев на Рединг, Мартин Тошев на Кьолн и Томислав Павлов в Селтик.
Тепърва Симеон Иванов ще трябва да се доказва, нали се сещаш, че само по себе си неговия трансфер не му осигурява място в Райо Валекано. ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 фев 2010 21:25

Аз също не съм съгласен, че трябва да се маха, а да вземе да играе мачовете не с по 25 души, а с 15 -тина най-много, защото ще стане страшно, ако така я карат, който и да остане няма да може да издържи 90 мин. Абсолютна загуба на време е според мен добър треньор да пуска по толкова мнгого играчи в един мач! Какво ще кажете по въпроса, колеги?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2010 09:03

antonio написа:Гордееш ли се с тези трансфери??? Всъщност вие си продадохте най-добрите футболисти на Васлуй и на Металург Донецк. Нашият най-добър футболист Иван Стоянов сега е на път да отиде в Спартак Москва, който е доста по-велик клуб от Металург. Нали не се съмняваш, че ако предложим Стоянов на Металург за 500 хиляди евро веднага ще го вземат....Просто те видяха евтиничък футболист като Зе Соарес и си го взеха, не могат да си позволят Иван Стоянов...

Вие къде продадохте В.Димитров и В.Илиев,че не се сещам?В кой Баку се опитахте да продадете(и не успяхте)Й.Тодоров?Котев не го ли искат(а,може би,не искат?) от същия този Васлуй?От коя Махала,пардон,Махачкала "запитаха" за "Принца",Н.Манчев и кой беше още там?В кой Изток се опитвате да "пробутате" Вл.Манчев:а)Близкия,б)Средния,в)Далечния?Ив.Стоянов да не се "загуби" по пътя към Спартак М и да се озове някъде другаде?Той и Генков навремето отиде в Динамо.Е,и?Така,че айде по-скромно с "трансферите".Какво ще кажеш,а?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2010 09:18

Гуу написа:
edmon_dantes написа:А за Симеон Иванов нещо да кажеш? Къде са вашите талантливи кадри, че не ги виждам нещо? Не се заяждам, просто дискутираме ;)

Браво, това е чудесен тарнсфер.
Ние също имахме подобни трансфери преди време: продадохме Мишо Александров на Борусия Дортмунд, Росен Колев на Рединг, Мартин Тошев на Кьолн и Томислав Павлов в Селтик.
Тепърва Симеон Иванов ще трябва да се доказва, нали се сещаш, че само по себе си неговия трансфер не му осигурява място в Райо Валекано. ;)

1.Трансфер на Росен Колев няма:
"През лятото на 2007 година изкара проби в английския Рединг, където остави отлични впечатления и клубът желаеше да го закупи, но ЦСКА постави висока трансферна сума за таланта (1 400 000 евро)Подписа първи професионален договор с ЦСКА преэ 2008 г. През сезон 2008/09 играе и за [[ПФК ЦСКА (София) - „Б“ отбор|дубъла на ЦСКА]"
Тука нещо съм сконфузен:значи е добър за Рединг,но не и за мъжкия отбор на ЦСКА?1,4 млн. евро-вие луди ли сте?
2.Трансфер на М.Тошев в Кьолн няма:
"-Играл си известно време в Кьолн, разкажи малко повече за този етап от живота ти.
- Да, бях там известно време. Получих много тежка контузия докато бях в ЦСКА и се лекувах в Германия. Започнах да тренирам с Кьолн и можех да остана в този отбор, но при създалите се проблеми в ЦСКА ми се обадиха и аз предпочетох да се върна.
3.Трансфер на Т.Павлов в Селтик,общо-взето,няма.Няма 25 мача в националния,няма виза,няма Селтик,има Миньор Пк.И тук нещо ме смущава:значи е "добър" за Селтик,но не е добър за ЦСКА?

Върни се в “Архив”