Гуу написа:edmon_dantes написа:А за Симеон Иванов нещо да кажеш? Къде са вашите талантливи кадри, че не ги виждам нещо? Не се заяждам, просто дискутираме

Браво, това е чудесен тарнсфер.
Ние също имахме подобни трансфери преди време: продадохме Мишо Александров на Борусия Дортмунд, Росен Колев на Рединг, Мартин Тошев на Кьолн и Томислав Павлов в Селтик.
Тепърва Симеон Иванов ще трябва да се доказва, нали се сещаш, че само по себе си неговия трансфер не му осигурява място в Райо Валекано.

1.Трансфер на Росен Колев няма:
"През лятото на 2007 година изкара проби в английския Рединг, където остави отлични впечатления и клубът желаеше да го закупи, но ЦСКА постави висока трансферна сума за таланта (1 400 000 евро)Подписа първи професионален договор с ЦСКА преэ 2008 г. През сезон 2008/09 играе и за [[ПФК ЦСКА (София) - „Б“ отбор|дубъла на ЦСКА]"
Тука нещо съм сконфузен:значи е добър за Рединг,но не и за мъжкия отбор на ЦСКА?1,4 млн. евро-вие луди ли сте?
2.Трансфер на М.Тошев в Кьолн няма:
"-Играл си известно време в Кьолн, разкажи малко повече за този етап от живота ти.
- Да, бях там известно време. Получих много тежка контузия докато бях в ЦСКА и се лекувах в Германия. Започнах да
тренирам с Кьолн и можех да остана в този отбор, но при създалите се проблеми в ЦСКА ми се обадиха и аз предпочетох да се върна.
3.Трансфер на Т.Павлов в Селтик,общо-взето,няма.Няма 25 мача в националния,няма виза,няма Селтик,има Миньор Пк.И тук нещо ме смущава:значи е "добър" за Селтик,но не е добър за ЦСКА?