Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Кой ще води отбора???
Йешич е в джамахирията а от там знаете как пускат! Справка онези изстрадали грешници медицинските сестри!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- el pipita
- Контакти:
Re: Не пускат Йешич в ЦСКА
Asen4o59 написа:Няма по-големи глупаци от сегашните собственици на ЦСКА!
Аз пък ги разбирам ТИТАН-те. Неможе човек без никакъв треньорски опит човек да иска такава огромна заплата! Никакви резултати, търпяха го толкова време,по нищо не показа че трябва да е треньор на ЦСКА.Една победа срещу Динамо Москва и това е!Нищо повече, купуват му сумати му и играчи и пак нищо.Затва Довиждане!
- Red_champions
Re: Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Идването на Йешич би било голяма грешка.Помнете ми думата.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Гонят Пенев в най-неподходящия момент без да имат сигурен заместник за поста му. Титани кого ще търсите за треньор, кога ще започне подготовка с отбора? Пенев може да не ви е обещал титлата, но сега със сигурност няма да я вземем заради такива малоумни решения!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- Gonzo0009
- Контакти:
Не смеят да вземат Ангел Чевенков 
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Чичо Митко е вечният спасител. Предполагам, че щом със Йешич не стана ще пробват Стойчо. Ако и с него не стане работата е ясна. Чичо Митко пак е на върха.
[center]
[/center]

[/center]Re: Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Доста несериозно е да изгониш тренщора си,преди въобще да си преговарял с желания нов наставник.Като нищо Чичо Митко пак ще поеме отбора и догодина да го изгонят по време на подготовката,да се върне Любослав Пенев,после Стойчо и така до безкрай...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Да върнат Любо!
Rodn1 написа:Да върнат Любо!
И той ще се върне?
Аз понеже съм повече за Стойчо отколкото за Йешич, ще си изразя мнението чрез думите на Тиаго Силва в интервюто на Боян Бойчев за "Труд", което ще излезе утре :
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=342681
Та ето и важния в случая пасаж :
"- Сколари ли е най-добрият треньор, с когото сте работил?
- Да, велик човек. И в България имате треньор от голяма класа - Стойчо Младенов. Той е много по-напред от останалите. Начинът, по който води подготовката, прави отборите му силни. Резултатите ги знаете много добре. Младенов вкарва отлична динамика в играта, отборите му са безкрайно дисциплинирани."
Аз съм за Стойчо, но е пределно ясно че няма да е той, защото докато беше свободен ние си имахме Любо, но стана ясно че си имаме и едно малоумно ръководство, което на тема футбол просто пращи от "акъл"....
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=342681
Та ето и важния в случая пасаж :
"- Сколари ли е най-добрият треньор, с когото сте работил?
- Да, велик човек. И в България имате треньор от голяма класа - Стойчо Младенов. Той е много по-напред от останалите. Начинът, по който води подготовката, прави отборите му силни. Резултатите ги знаете много добре. Младенов вкарва отлична динамика в играта, отборите му са безкрайно дисциплинирани."
Аз съм за Стойчо, но е пределно ясно че няма да е той, защото докато беше свободен ние си имахме Любо, но стана ясно че си имаме и едно малоумно ръководство, което на тема футбол просто пращи от "акъл"....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!