ЛЕВСКИ - Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bad Boy

Re: В Жилина смениха треньора, заради равенството с Левски !

Мнениеот Bad Boy » 24 сеп 2008 16:47

Добре, аз ще ви питам направо: Защо батков в двуседмичната пауза на мачовете с бате не рискува а? Ако беше спожил някой треньор сега щеше да е с "ЧИСТИ" ръце пред феновете. Отговора му щеше да бъде: Ето играхме с нов треньор и неуспяхме. Какво искате повече?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 сеп 2008 17:01

Каквото и да си говорим, аз съм на мнение, че в Левски има доста качествени играчи....това че някакъв който се мисли за треньор, не може да ги подреди, и да им даде елементарни задачи, като : владеене на топка, къси бързи подавания ( по земя ) ! остри центрирания от крилата ( не балони както е сега ) и така нататък, ясно се вижда, че Велев не може да ги накара да играят опростен но грамотен футбол ! Вместо това виждаме, как Гонзо се опитва да бъде градивен халф, Жоро Христов, се лута по терена ( надявам се да не е заради алкохол ) и не знае къде да застане, иначе великолепният Жоазиньо забит все там, на крилото, дори и то да е затворено, от поне двама ( както в мача с локо сф. ) уж дефанзивните ни халфове са на противникоият пеналт.....да няма офанзивен халф....но какво прави в такъв случай, нормален западноевропейски отбор ? Ами взима се един юноша ( в случая офанзивен халф ) пуска се и играе, дори да се спъва в топката....ами това ще си е наше момче ! Чувам много добри отзиви, за някакво градивно халфче, в дубала на Левски, май че се казва Михаил Михайлов....в досегашните мачове правило невероятни неща.....асиситенции, че и голове.....Къде сте господин Велев, треньор ли сте, или само да стоиш на пейката да те снимат камерите ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 24 сеп 2008 20:14

Нас ни няма е тва е цялата истина ! Какво стана със силата на Левски от 2007 година!!! Сега вече сме един от нй-скапаните клубове в България !!!
LEVSKI FOREVER!!!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

sonioblue
Контакти:

ЛЕВСКИ-ЖИЛИНА ПО ТВ 2

Мнениеот sonioblue » 26 сеп 2008 19:22

От сега правя такава тема,за да не питате после цяла седмица къде ще дават мача-отговорът е по тв 2 пряко в четвъртък

levski_suport

Re: ЛЕВСКИ-ЖИЛИНА ПО ТВ 2

Мнениеот levski_suport » 26 сеп 2008 19:29

споко пак ще има неразбрали....вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 26 сеп 2008 19:29

от КОЛКО ЧАСА Е :D :D :D хахаха
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

northss
Контакти:

Мнениеот northss » 26 сеп 2008 19:56

Каква телевизия всички които обичат ЛЕВСКИ на ГЕРЕНА САМО ЛЕВСКИ [color=#0000FF][/color]

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 26 сеп 2008 19:58

levski_suport написа:споко пак ще има неразбрали....вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв :shock: :shock: :shock:

Нали се сещаш,че много хора ще го гледат по ТВ и ще се молят Левски да падне.Колкото до мен-и утре съм на Герена,и в четвъртък пак съм там.

northss
Контакти:

Мнениеот northss » 26 сеп 2008 20:06

Levski_Sf написа:
levski_suport написа:споко пак ще има неразбрали....вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв :shock: :shock: :shock:

Нали се сещаш,че много хора ще го гледат по ТВ и ще се молят Левски да падне.Колкото до мен-и утре съм на Герена,и в четвъртък пак съм там.
Остави ги турските блоклуци да злобеят който обича ЛЕВСКИ трябва да е на ГЕРЕНА САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 26 сеп 2008 20:07

levski_suport написа:вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв :shock: :shock: :shock:

Все пак не всички сме от София и околията , така че ни остава единствено телевизора

Върни се в “Архив”