Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
Отново много хубаво изработена тема. Надявам се нещата с най-симпатичния за мен в това първенство отбор на Валенсия да се оправят, колкото се може по-скоро. Реал и Барселона отново ще се "сбият" за титлата. Не искам да си представя,че отбори като Атлетико и Севиля могат да станат шампион на Испания 

1914
- paceto
- Контакти:
Обикновено като се карат двама, то третият печели. 

Барселона със сериозен интерес към носителя на златната обувка - Чиро Иммобиле от Лацио. Доста любопитно
Незнам дали би паснал. Преди не се представи на чак толкова високо ниво в Испания.

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- JackPackage
- Контакти:
Екстра, нека да го вземат и да разкарат Меската
Лампард не знам дали беше уволнен до Коледа, но Куман е много вероятно да прекара Коледата на Канарите с биричка в ръка, броейки си парите от неустойката

Лампард не знам дали беше уволнен до Коледа, но Куман е много вероятно да прекара Коледата на Канарите с биричка в ръка, броейки си парите от неустойката

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Ми ние като вземем Мане и Чиро поне в Испания няма да имаме проблеми в моментното състояние на Реал

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Ми ние като вземем Мане и Чиро поне в Испания няма да имаме проблеми в моментното състояние на Реал![]()
Нито сте взели някой, нито сте продали някой. Т.е. всичко в момента са празни приказки.
Като гледам на ръководството на Реал Мадрид пък хич не му пука, тъй като те не мислят да правят входящи трансфери.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

50 милки за Чиро си е обир 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- paceto
- Контакти:
kingofpop написа:Ми ние като вземем Мане и Чиро поне в Испания няма да имаме проблеми в моментното състояние на Реал![]()
Една година по-рано.
kingofpop написа:Предполагам пак ще станем шампиони януари, въпреки че Реал се очертава да не са същите клетници като миналия сезон
paceto написа:Една година по-рано.kingofpop написа:Предполагам пак ще станем шампиони януари, въпреки че Реал се очертава да не са същите клетници като миналия сезон
Реално до януари Барса водеха в класирането и уволниха Валверде след мача за купата .. човека е бил прав отчасти.