Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Просто не приемам тезите, че някоя загуба и отпадане е възможно да е по престижна и от печеленето на някое желязо. Загубата си е загуба и никога не е престижна.
Точно за това много се дразнех едно време на някои фенове и журналисти в БГ като кажат "какво като станат шампиони" нали ще отпаднат от еди кой си анонимник. Ми много важно дали ще отпаднат в 1, 2 или 5 кръг. Важното е желязото : )
Groucho написа:rhaegar написа:Е не ща, нали ти казах, че крайната цел е Киев да е син.![]()
Не е достатъчно. Киев може да си е син и със загубен финал от Челси.
Заменяш ли титла в Англия за загубен финал от Челси в ШЛ![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Thsmith написа:Може, но не и за мен.
Аз съм се радвал на титлите многократно повече от всеки евро мач. Бих заменил Шл и 1/4 финала за УЕФА веднага за по още една титла или още някое 7:1Без да се замислям дори за секунда.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Thsmith написа:От как ги заряза Капело е се сребърното желязо макс : )
Левият краен бранител Сеад Колашинац е първото лятно попълнение на Арсенал . Той пристига от Шалке 04 .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта