angelofdeath написа:Трансферът на Китанов е добър по-много причини. Млад, переспективен българин, с опит във А група и много години игра пред себе си. Говори се и за няколко човека от Литекс, но ще стане ясно след време. Аз лично предпочитам чужденците Гришата да ги продаде. Видя се, че при правилна селекция и добро ръководство ЦСКА може да побеждава само с българи. Един така селектиран отбор ще спечели много от неутралните фенове и ще върне на стадиона отказалите се последните години. Последното се видя прекрастно във В група, където хората искренно се радваха на младите момчета. Гръбнака смятам, че го имаме, но за да има по-високи постижения трябва да се надгражда. Не говоря за маниите на Стойчо, да разполага с по-двама равностойни за всеки пост, а за една група от двадесет състезатели, които да са взаимнозаменяеми. Имам предвид 11 титуляри, плюс 5 първи резерви и двама вратари. Толкова българи могат да се намерят и то добри.
Гръбната на отбора вече е изграден!
Оттук насетне само надграждане!
Крила си имаме, трябва ни втори нападател, двама вътрешни халфове и ляв и десен бек.
@ Аз имам предпочитания за едни момчета на тия постове, ама не бих ги съобщавал за момента.
ПП Силно ограничение за чужденци!!! Ако такъв се вземе трябва да е 2 класи над нашите момчета и да се откроява от остналите!!!
Максимално двама, не повече!
23 българи и 2 чужденци! Това е идеалната група!