хич не ми пука за "супер" купата, ако ще да излезем с юношите младша.
Заменям двуцифрена загуба в събота срещу грозна измъчена победа с продължения и дузпи срещу Баку!
Левски - Литекс, финал за СУПЕРКУПАТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Левски - Литекс, финал за СУПЕРКУПАТА
restless написа:хич не ми пука за "супер" купата, ако ще да излезем с юношите младша.
Заменям двуцифрена загуба в събота срещу грозна измъчена победа с продължения и дузпи срещу Баку!
Стига бе! Стига се е стигало до дузпи. Не ми трябват излишни драми... Два гола и да ги пращаме по живо по здраво...САМО ЛЕВСКИ и да живее България!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
За мен състава ни за този финал, би трябвало да е смесица, от титуляри и младите ( Цачев, Огнянов, Балтанов, Киров ) , може и да се пробва, някоя нова тактическа постройка.....все пак Литекс са, с поне две класи над Баку.....така че, ще е една перфектна проверка, на състав и възможности ! Задължително е, да играе един от измежду- Ортега и Христов, с някой от младоците до себе си ! Бардон също, защото определено му трябва сработка с отбора.
Иначе не се надявам много на купа.....ловчанлий, ще са по свежи.....а нашите по небрежни......така че, по скоро се надявам на един хубав и открит мач, пък нека победи по добрият за момента.
Иначе не се надявам много на купа.....ловчанлий, ще са по свежи.....а нашите по небрежни......така че, по скоро се надявам на един хубав и открит мач, пък нека победи по добрият за момента.
Поредната купа в синята витрина.Ще ги бием с 1-0
litex02 написа:Искам всички титуляри да ви играят !!Много ще бием над 2 гола
Оо, над 2? След мача пак ще си говорим.

Имам лошо предчувствие за тоя мач. Литекс са много по-добри от нас и загуба с 0:2 или 0:3 няма да ме изненада, като се има предвид, че ще излезем с младоците. Дано поне след този мач ръководството проумее, че трябва да разкара Милиев, а да върне в състава Бистрон. А тоя смешник Батков сега и с тях се заяжда, баси простака.
- maximalniq
- Контакти:
Милиев не е имал шанс за изява,още повече ,че му е първи сезон.Бистрон получи предостатъчно шанс за изява,видях ме го...Само един мач игра добре (срещу ЦСКА),но пак изостваше от Руи Мигел.

Билетите за Б и В какви цени ще са ??

You'll never walk alone!!
- PetarBG
- Контакти:
Speranza написа:Билетите за Б и В какви цени ще са ??
Б - 2лв.
В - 3лв.
maximalniq написа:Милиев не е имал шанс за изява,още повече ,че му е първи сезон.Бистрон получи предостатъчно шанс за изява,видях ме го...Само един мач игра добре (срещу ЦСКА),но пак изостваше от Руи Мигел.
Милиев игра в няколко мача, а връх на всичко беше този срещу Пирин за купата.