Бундеслига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Re: Бундеслига 2015/2016

Мнениеот thisisthelife » 13 юни 2015 19:41

Captain Stottlemeyer написа:
Тик-Так1892 написа:Очакванията ми са Байерн отново да триумфира с титлата.Моите любимци от Борусия Дортмунд едва ли ще могат да им се противопоставят и предполагам,че ще се борят за участие в ШЛ,както и в турнира за купата на Германия,където имаме по реалистични шансове срещу Байерн.Дано Томас Тухел вземе добри нови попълнения,а Борусия се нуждае от централен нападател и вратар.На всички други постове положението е на ниво и имаме варианти.Доколкото знам Гонзало Кастро от Леверкузен е сигурен трансфер,така че май повече дефанзивни халфове не ни трябват,като не изключвам и реалната възможност Гюндоган все пак да остане в Борусия,на вратарският пост се говори за вратаря на Фрайбург.А в нападение има спекулации за Джеко,но Томас Тухел е казал,че ще даде още шансове на Чиро Имобиле,което за мен не е необходимо,Имобиле е добър футболист,но просто не и в това първенство,така че е добре да го трансферираме,докато все още има интерес към него и не е паднала прекалено много цената му заради лошата му статистика в последния сезон...

1. Според мен трябва да се даде последен шанс на Имобиле (макар, че аз го нарекох неотдавна Импотенте :lol: ). Тухел знае какво прави. ;) Във всеки случай, мястото на Обомеянг, който сигурно е най-бързият футболист в Бундеслигата, не е в центъра на нападението.
2. И Вайденфелер, и Лангерак са много добри вратари. Първият не беше във форма през този сезон, а на втория трябват повече мачове, за да трупа опит и игрова практика.

Имобиле е "one season wonder". Направи един силен сезон и това беше. Ако беше толкова добър, то Ювентус нямаше да го изпуснат, все пак му държаха 50% от правата. Обамеянг беше най-постоянният и най-резултатен играч през изминалия сезон. Не мисля, че на крилото е по-ефективен. Вайнденфелер е много добър вратар, но стар, отделно една камара точки бяха изпуснати заради негови детински грешки. Лангерак е един приличен вратар, но толкова. Ако приемем, че Кастро и Вейгл са единствените сигурни до този момент, то привличането на вратар (Бурки, или Зиелер), халф(Гайс) и нападател(тук вече...) са насоки, към които трябва да се поработи в Дортмунд.
Truth is hate for those that hate the truth.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 13 юни 2015 20:12

Captain Stottlemeyer написа:
Тик-Так1892 написа:Очакванията ми са Байерн отново да триумфира с титлата.Моите любимци от Борусия Дортмунд едва ли ще могат да им се противопоставят и предполагам,че ще се борят за участие в ШЛ,както и в турнира за купата на Германия,където имаме по реалистични шансове срещу Байерн.Дано Томас Тухел вземе добри нови попълнения,а Борусия се нуждае от централен нападател и вратар.На всички други постове положението е на ниво и имаме варианти.Доколкото знам Гонзало Кастро от Леверкузен е сигурен трансфер,така че май повече дефанзивни халфове не ни трябват,като не изключвам и реалната възможност Гюндоган все пак да остане в Борусия,на вратарският пост се говори за вратаря на Фрайбург.А в нападение има спекулации за Джеко,но Томас Тухел е казал,че ще даде още шансове на Чиро Имобиле,което за мен не е необходимо,Имобиле е добър футболист,но просто не и в това първенство,така че е добре да го трансферираме,докато все още има интерес към него и не е паднала прекалено много цената му заради лошата му статистика в последния сезон...

1. Според мен трябва да се даде последен шанс на Имобиле (макар, че аз го нарекох неотдавна Импотенте :lol: ). Тухел знае какво прави. ;) Във всеки случай, мястото на Обомеянг, който сигурно е най-бързият футболист в Бундеслигата, не е в центъра на нападението.
2. И Вайденфелер, и Лангерак са много добри вратари. Първият не беше във форма през този сезон, а на втория трябват повече мачове, за да трупа опит и игрова практика.

Всеки си има мнение. ;) Аз смятам,че Имобиле просто не става за този клуб и първенство,италианците са си такива,немогат да прогресират в такива страни,много редки са изключенията,като видиш и националният им отбор,много малко са тези които играят извън Серия А.Но не е лош футболист,дано отиде в Рома.Обамеянг съм съгласен,че не е за върха на атака,но не мисля,че местото му е и на крилото,там също беше пробван и се видя.Местото му е като втори нападател,което обаче значи,че ще трябва да играеме без типичния плеймейкър като Михтарян или Кагава.Това вече ще си е решение на Тухел,но ако играеме в схема без плеймейкър трябва халфовете ни отзад да са много продуктивни.От тези които притежаваме Кампъл,Милош Йоич са хора,които могат да връзват играта от по задна позиция,Гюндоган ако остане и донякъде може би Нури Сахин.Интересно,спомняш ли си с каква схема играеше Тухел в Майнц защото аз не помня.Според мен трябва да се пробва това,с такава идея във формация 4-2-3-1,която си беше и при Клоп.Относно вратарите... Вайндерфелер е добър,да,но миналият сезон го раздаваше много лежерно,докато Лангерак мен лично не ме впечатли.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2015 00:17

Изображение

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 14 юни 2015 13:02

Тик-Так1892 написа:Очакванията ми са Байерн отново да триумфира с титлата.Моите любимци от Борусия Дортмунд едва ли ще могат да им се противопоставят и предполагам,че ще се борят за участие в ШЛ,както и в турнира за купата на Германия,където имаме по реалистични шансове срещу Байерн.Дано Томас Тухел вземе добри нови попълнения,а Борусия се нуждае от централен нападател и вратар.На всички други постове положението е на ниво и имаме варианти.Доколкото знам Гонзало Кастро от Леверкузен е сигурен трансфер,така че май повече дефанзивни халфове не ни трябват,като не изключвам и реалната възможност Гюндоган все пак да остане в Борусия,на вратарският пост се говори за вратаря на Фрайбург.А в нападение има спекулации за Джеко,но Томас Тухел е казал,че ще даде още шансове на Чиро Имобиле,което за мен не е необходимо,Имобиле е добър футболист,но просто не и в това първенство,така че е добре да го трансферираме,докато все още има интерес към него и не е паднала прекалено много цената му заради лошата му статистика в последния сезон.Все пак аз съм оптимист за Дормтунд и се надявам да ме изненадат приятно с добри резултати,ако пък Байерн не изглеждат добре,ние трябва да се възползваме от това,защото имаме много сериозен потенциал.Другите отбори... не очаквам нищо кой знае какво като новости или бъдещи изненади.Очаквам Шалке 04 да не изглежда добре,защото назначиха за тренер човек,който не е особено надежден поне според мен и ако продължат с управленските си грешки нищо чудно следващият сезон да не участват в Европа.Според мен те сгрешиха с освобождаването на Йенс Келер.Леверкузен ще си поддържат нивото,а пък очаквам спад в класирането на Волфсбург,особено ако продадат Де Брюине и Бас Дост,Диетер Хекинг лично мен не ме впечатлява,отбора му допуска много голове и това се дължи на некомпетентостта му в работата със защитата,а рано или късно дори с тази класа,която притежават в атака и там ще зациклят нещата.Главдбах имат сериозен тренер и отбор,и очаквам те да са основен съперник на Борусия Дортмунд за 2-рото място.Хамбургер според мен отново ще крета и нищо чудно този път и да изпадне,заедно с новаците от Инголщат и Дармщад.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 14 юни 2015 13:04

Аз също се надявам " Вестфалците " да спечелят " Салатирата ".

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 14 юни 2015 16:40

http://gong.bg/football-sviat/transferi ... urg-332899
Много съм доволен от този трансфер,браво на ръководството.
https://www.youtube.com/watch?v=ZM9eUVsH2sE

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2015 21:17

*Армин Фее се завърна на поста старши треньор на германския отбор Айнтрахт (Франкфурт).

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2015 21:38

*Майнц 05 подписа с Флориан Нидерлехнер и Дани Латца.
*Кьолн подписа с Доминик Хайнц.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2015 22:22

Приятелските мачове на отборите от Бундеслигата --> http://www.bundesliga.de/de/liga/news/2014/sommerfahrplaene-der-bundesligisten-testspiele-trainingslager-auftakt.php

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2015 23:45

Само си отбелязвам темата ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”