Captain Stottlemeyer написа:Тик-Так1892 написа:Очакванията ми са Байерн отново да триумфира с титлата.Моите любимци от Борусия Дортмунд едва ли ще могат да им се противопоставят и предполагам,че ще се борят за участие в ШЛ,както и в турнира за купата на Германия,където имаме по реалистични шансове срещу Байерн.Дано Томас Тухел вземе добри нови попълнения,а Борусия се нуждае от централен нападател и вратар.На всички други постове положението е на ниво и имаме варианти.Доколкото знам Гонзало Кастро от Леверкузен е сигурен трансфер,така че май повече дефанзивни халфове не ни трябват,като не изключвам и реалната възможност Гюндоган все пак да остане в Борусия,на вратарският пост се говори за вратаря на Фрайбург.А в нападение има спекулации за Джеко,но Томас Тухел е казал,че ще даде още шансове на Чиро Имобиле,което за мен не е необходимо,Имобиле е добър футболист,но просто не и в това първенство,така че е добре да го трансферираме,докато все още има интерес към него и не е паднала прекалено много цената му заради лошата му статистика в последния сезон...
1. Според мен трябва да се даде последен шанс на Имобиле (макар, че аз го нарекох неотдавна Импотенте). Тухел знае какво прави.
Във всеки случай, мястото на Обомеянг, който сигурно е най-бързият футболист в Бундеслигата, не е в центъра на нападението.
2. И Вайденфелер, и Лангерак са много добри вратари. Първият не беше във форма през този сезон, а на втория трябват повече мачове, за да трупа опит и игрова практика.
Имобиле е "one season wonder". Направи един силен сезон и това беше. Ако беше толкова добър, то Ювентус нямаше да го изпуснат, все пак му държаха 50% от правата. Обамеянг беше най-постоянният и най-резултатен играч през изминалия сезон. Не мисля, че на крилото е по-ефективен. Вайнденфелер е много добър вратар, но стар, отделно една камара точки бяха изпуснати заради негови детински грешки. Лангерак е един приличен вратар, но толкова. Ако приемем, че Кастро и Вейгл са единствените сигурни до този момент, то привличането на вратар (Бурки, или Зиелер), халф(Гайс) и нападател(тук вече...) са насоки, към които трябва да се поработи в Дортмунд.