КироВарна написа:ShooterMan написа:Чета, че предстоели преговори за ЕРНАНДЕС и ЧАНОВИЧ. Преди и дума не се обелваше за оставане на МЕХИЯ, а ЧАНОВИЧ беше отписан, но ето, че Европа обърна нещата. При цялото ми уважение към Бурабия - изобщо не може да се мери с ЕРНАНДЕС, колумбиеца е голяма класа и голям в най-големите мачове
. Дано се разберат, а за ЧАНОВИЧ - какво да кажа? Много ме беше страх, че ще пази, но усетихме, че е сърцато момче и просто бях спокоен. Всички тези, които взеха Купата за мене са легенди и моряци до гроб! Всеки един ще посрещам с аплодисменити на Тича с какъвто и екип да идва, БОЖИЛОВ и КОКОНОВ също влизат в моряшката летопис, искам всеки един моряшки боец да остане на Тича! Успех на ръководството в запазването и надграждането на страхотния ни отбор воден от БЕЛСТЯЩ треньор
Никой не казва,че Бурабия може да се мери с ЕРНАНДЕС!Просто,аз мисля че не лош футболист!А ако можем да задържим МЕХИЯ,ще е най-добрия вариант!Винаги съм мислил,че като вземем Купата,ще го задържат....но сигурно не е толкова лесно!!!
Напротив! Ние има дадахме Шерифа без 1 стотинка, а Ернандес е ненужен в Разград