Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот memnto » 01 дек 2014 18:35

Титуляр вместо Венци не ни трябва, трябва ни заместник. А Шоко не става за такъв, защото той ще иска много пари. Първо няма кой да му ги даде, и 2ро да седи на пейката с 15 к заплата - айде няма нужда.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 дек 2014 18:41

ОК, да обобщя - трябват ти равностойни смени на Венци и Тончи, пък вече да играе този в по-добра форма. ;) Апата обаче за мен е свършил с футбола. Казвам го със съжаление, защото го харесвам. Мисиджан, Супусепа, Жоаким и Крачунов може да си :arrow: .
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 дек 2014 18:45

Red Warrior написа:ОК, да обобщя - трябват ти равностойни смени на Венци и Тончи, пък вече да играе този в по-добра форма. ;) Апата обаче за мен е свършил с футбола. Казвам го със съжаление, защото го харесвам. Мисиджан, Супусепа, Жоаким и Крачунов може да си :arrow: .

Kрачунов може да остане защото е добър за резерва, а и заради гола му срещу ония. ;)
+ това Вальо и Тунчев няма да играят вечно, а Крачуна е попил доста от тях и се справя прилично.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 дек 2014 18:49

memnto написа:
Red Warrior написа:ОК, да обобщя - трябват ти равностойни смени на Венци и Тончи, пък вече да играе този в по-добра форма. ;) Апата обаче за мен е свършил с футбола. Казвам го със съжаление, защото го харесвам. Мисиджан, Супусепа, Жоаким и Крачунов може да си :arrow: .

Kрачунов може да остане защото е добър за резерва, а и заради гола му срещу ония. ;)
+ това Вальо и Тунчев няма да играят вечно, а Крачуна е попил доста от тях и се справя прилично.

На мен никога не ми е харесвал. Оршулич и Причиненко резерви на Вальо и Тунчев, а Чапаев на стендбай.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 дек 2014 18:50

Не е идеален факт, но е прилична резерва без много претенции да играе и с неголяма заплата.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 дек 2014 21:19

Общо взето моето мнение май се покрива с това на повечето други. Нужни са ни ляв и десен бек и централен нападател. Не е нужно да бъдат взети за титуляри - достатъчно е да са добри резерви. Бранителите ни май са прекалено много, така че поне двама измежду Крачунов, Апата, Мисиджан и Супусепа спокойно може да бъдат освободени. Ако пък Мисиджан спре да бъде непрекъснато контузен, може да ни е резервният ляв бек, а да не взимаме нов. Вътрешни халфове и крила имаме достатъчно и не би било фатално, ако примерно по 1 играч от двете споменати зони на терена бъде продаден/освободен. Като споменах, че ни трябва и нападател, не смятам, че трябва Жоаким да напуска, а е добре да имаме трима.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 01 дек 2014 21:48

Определено Крачунов(независимо от гола му) не е на нивото,което искаме да достигнем. Супусепа е трагедия-и в мачовете,които гледах,и в контролите,на които присъствах. За момента титулярният състав според мен е: Дивиш-Венци Василев-Вальо Илиев(Оршулич)-Тунчев-Кукоч: Сънди-Маркиньос: Силва-Фелипе-Платини: Буш. Оттук нататък трябват равностойни,или различни по игрови характеристики заместници,за да има вариативност и дълбочина. Защото проблемът е,че нямаме именно това.В защита имаме някакви опции,най-вече за централните защитници. Вдясно нямаме...Стоянов не е този,който беше. Не знам ако го използват като централен нападател. Но отпред,освен Буш,нямаме толкова раздвижен,борбен,техничен,а и с голмайсторски нюх играч. Като бекове просто нямаме заместници. В халфовата линия,като дефанзивни такива-имаме опции.Но за креативни-не. Централен нападател си е само Буш.Жоаким до момента с нищо не ме е убедил,че е добра опция.Не зна ако си върнем Долапчиев.Но не съм убеден,че е за нивото,което искаме да достигнем.В този аспект трябва да тързим играчи-не за да подменим ъитулярите,а за да имаме заместници,или вариативност.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 дек 2014 05:36

Red_Pride написа:най-големият трансфер ще е Любо да замести Стойчо :evil: :evil:

Не си сериозен, нали??

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 дек 2014 09:10

bobo_13 написа:Къде я видяхте тази фантазия??? Не знам . ЦСКА разчита само на статични положения и в атака всяка топка я хвърлят на фланга и там Силва се мъчи да измисли нещо и ако успее да я сложи на гюме на Буш и той евентуално да я вкара(не е много сигурно). От това което видях през последните 2 месеца май продажбата на когото и да било за повече от 200-300 хиляди ще е огромен успех. Много медии гравитиращи около ЦСКА пишат за умопомрачителни суми за посредствени играчи. Журналистите се скъсаха да тикат и да награждават Буш с "играч на кръга", "играч на месеца" с единствената цел да го лансират някъде за повече пари. Не ми се вижда реално някой да се изръси толкова пари на играч вкарващ на Хасково и ЛЕвски, а във важните мачове със Славия, с Ботев, с Лудите, с Марек и подобни да не може да вкара елементарни положения.

Така като гледам отбора не са закъсали за пари, щом и Стойчо седи вече 2-ра година значи заплатките се плащат и съм далеч от мисълта, че както и в Левски тавана е 15 000 лв. на месец...според мен са евра.

Изобщо не мисля, че си прав. В последните двубои с навлизането във форма на Фелипе играта ни стана далеч по-разнообразна. ЦСКА опитва пробиви не само по-крилата, има много комбинации и през центъра, дублирания по фланговете и двойни пасове. В началото на сезона всяка топка се изритваше от защитниците напред и чакахме да се преборим с преса за нея в противниковата половина, за да направим някаква атака. В момента играта ни няма нищо общо с това! И разберете, един отбор не се гради за 2 месеца, а поне 2 години. Ако тези играчи играят заедно поне сезон и половина, тогава и Лудогорец бихме побеждавали в поне половината двубои, които играем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 02 дек 2014 11:28

mistreated написа:
bobo_13 написа:Къде я видяхте тази фантазия??? Не знам . ЦСКА разчита само на статични положения и в атака всяка топка я хвърлят на фланга и там Силва се мъчи да измисли нещо и ако успее да я сложи на гюме на Буш и той евентуално да я вкара(не е много сигурно). От това което видях през последните 2 месеца май продажбата на когото и да било за повече от 200-300 хиляди ще е огромен успех. Много медии гравитиращи около ЦСКА пишат за умопомрачителни суми за посредствени играчи. Журналистите се скъсаха да тикат и да награждават Буш с "играч на кръга", "играч на месеца" с единствената цел да го лансират някъде за повече пари. Не ми се вижда реално някой да се изръси толкова пари на играч вкарващ на Хасково и ЛЕвски, а във важните мачове със Славия, с Ботев, с Лудите, с Марек и подобни да не може да вкара елементарни положения.

Така като гледам отбора не са закъсали за пари, щом и Стойчо седи вече 2-ра година значи заплатките се плащат и съм далеч от мисълта, че както и в Левски тавана е 15 000 лв. на месец...според мен са евра.

Изобщо не мисля, че си прав. В последните двубои с навлизането във форма на Фелипе играта ни стана далеч по-разнообразна. ЦСКА опитва пробиви не само по-крилата, има много комбинации и през центъра, дублирания по фланговете и двойни пасове. В началото на сезона всяка топка се изритваше от защитниците напред и чакахме да се преборим с преса за нея в противниковата половина, за да направим някаква атака. В момента играта ни няма нищо общо с това! И разберете, един отбор не се гради за 2 месеца, а поне 2 години. Ако тези играчи играят заедно поне сезон и половина, тогава и Лудогорец бихме побеждавали в поне половината двубои, които играем.

Едно настина добро мнение. Но според мен зимната селекция в ЦСКА трябва да е насочена към финансово стабилизиране и покриване на дълговете. Имаме да решаваме много други и по-важни проблеми преди да започнем да гоним титлата. Хубаво би било ако преборим разград тази година, но не бива да е цел номер едно.

Върни се в “Архив”