Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Емигрант 45

Re: Херо: Нито потвърждавам, нито отричам за "Левски" и "Ботев"

Мнениеот Емигрант 45 » 29 апр 2014 15:09

Майнички,и него ще плюете ,че е ЛЕВСКАР.ХЕРО или в ЛЕВСКИ или трябва да си остане в Бургас.Той няма място в бивши сателити на четрибуквието :)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 апр 2014 15:13

boabbb написа:Трудно ми е да си представя как някой ще избере Ботев пред Левски :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Изказването на деня!!!

Agent Yellow написа:Трудно ми е да си представя как някой ще избере Левски пред Ботев .

+1914

Едва ли нормален човек ще избере срутения стадион с качулатите 100 фена, вместо новия стадион и база плюс милионите за селекция от Цв. Василев.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 29 апр 2014 15:16

Всъщност , кой е Херо ?

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 29 апр 2014 15:19

galin56 написа:
boabbb написа:Трудно ми е да си представя как някой ще избере Ботев пред Левски :?

Agent Yellow написа:Трудно ми е да си представя как някой ще избере Левски пред Ботев .

+1914

Едва ли нормален човек ще избере срутения стадион с качулатите 100 фена, вместо новия стадион и база плюс милионите за селекция от Цв. Василев.

А как тогава човек избира да работи на стадион без тоалетни, без сектор, с терен в лошо състояние и президент, който рядко плаща заплати?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 апр 2014 15:20

kanara1978 написа:

:) :) тия сините още живеят в каменната ера :) и се мислят за фактор

Всеки здравомислещ човек иска в Левски,дори и Петев :oops: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 апр 2014 15:25

tzvetan_tee написа:Ако Херо не дойде в "Левски" ще е само от страх. "Левски" е най-титулуваният български отбор, където се играе винаги само и единствено за едно нещо - първото място! Има само още един отбор в БГ при който този принцип кажи-речи важи и това е цска, но там напоследък обявяват нулеви години и т.н. Та, ако Херо иска да играе там където ще бъде най-високо оценен, и където успехите му ще получат най-сериозен отзвук, (обратното важи за провалите), ще избере "Левски"! Ако иска да работи спокойно и без сериозно напрежение ще избере "Ботев", в което няма нищо лошо. Въпросът е колко големи са амбициите му.
Все едно треньор да избира между Манчестър Юнайтед и Тотнъм например.
Каквото и да избере Херо си е негова работа и никой не може да го съди! ;)

Колко много глупости изписани на едно място. Какви първи места те гонят, ти скоро класирането гледал ли си? И не знам какво постоянно се четкате сини и червени и се надъхвате с факти от комунизма. След комунизма последните 20 и кусур години ЦСКА има 4 титли, какво ги четкаш не знам. А Левски и те са на приливи и отливи, като последните години са трагедия(особено тази). Ако искаш обявявайте, че играете не за 1-во, ами за (минус) -1 -во място, хората освен с насмешка няма как друго яче да реагират.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 апр 2014 15:27

Стига глупости, в Ботев въобще няма да му е по-спокойно. Василев затова ли налива милиони, прави стадион и база ? За да живуркат в петицата ли ? Вижте и феновете на Ботев. Днес с едно мнение, утре с друго. Скандираха на стадиона името на Стоилов, а днес го псуят и обиждат, говедо бил и искат да си ходи. Каква е гаранцията, че при няколко слаби мача, няма да обиждат Херо ? Нулева!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 апр 2014 15:27

tzvetan_tee написа:
galin56 написа:

+1914

А как тогава човек избира да работи на стадион без тоалетни, без сектор, с терен в лошо състояние и президент, който рядко плаща заплати?

Човека когато отказа по-добри оферти и заплата от други отбори беше на косъм от смърта. Изобщо това не му беше приоритет. Сега се пооправи(дано да е напълно) и си търси по-добра реализиция вече. А и Черноморец пропаднаха яко последната година.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 29 апр 2014 15:29

tzvetan_tee написа:Ако Херо не дойде в "Левски" ще е само от страх. "Левски" е най-титулуваният български отбор, където се играе винаги само и единствено за едно нещо - първото място! Има само още един отбор в БГ при който този принцип кажи-речи важи и това е цска, но там напоследък обявяват нулеви години и т.н. Та, ако Херо иска да играе там където ще бъде най-високо оценен, и където успехите му ще получат най-сериозен отзвук, (обратното важи за провалите), ще избере "Левски"! Ако иска да работи спокойно и без сериозно напрежение ще избере "Ботев", в което няма нищо лошо. Въпросът е колко големи са амбициите му.
Все едно треньор да избира между Манчестър Юнайтед и Тотнъм например.
Каквото и да избере Херо си е негова работа и никой не може да го съди! ;)

Заиграването между червени и синички продължава с пълна сила. Толкова ли ви е голяма омразата към провинцията :?: :roll: :oops:

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 29 апр 2014 15:32

galin56 написа:
tzvetan_tee написа:
galin56 написа:

+1914

Човека когато отказа по-добри оферти и заплата от други отбори беше на косъм от смърта. Изобщо това не му беше приоритет. Сега се пооправи(дано да е напълно) и си търси по-добра реализиция вече. А и Черноморец пропаднаха яко последната година.

Говоря за Стойчо...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Архив”