XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи) 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи)
3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
onegavon написа:Нас и хикс ни устройва, Ботев също освен ако не излезнат с тотални резерви.При този вариант може и да ги треснем.
Ако ще гоним второто място /което е важно едниствено за да пропуснем първия предварителен кръг в ЛЕ, ако Лудогорец вземе купата/ хикса не ни върши работа. Литекс е с мач по-малко и ако вземе докрая максимума от 9 т. от три мача, а ние хиксираме с Ботев и после бием Локо Пд ще спечелим само 4т., т.е. Литекс ще ни изпревари с 1 т. в крайното класиране.
СПоред мен, Ловеч няма да вземе 9 точки до края, убеден съм дори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Червени Воини
- Контакти:
ivan40 написа:Червени Воини написа:Надявам се вече да играем по-освободено и да покажем добра игра. 0:2 или 1:2 абе като цяло, очаквам много голове, к'вот стане!
А бе вие много си вярвате,да не плачете после![]()
Видях ме ви на "Армията",гениални сте!
Гледам реално на нещата, вие играете "правилен футбол" на Мърльо.
Мислех че ще бъдите фактор във А група, след тези румънци при вас ама уй!
Чудно ми е как сте още 4-ти.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Agnostic front 1912 написа:Micho написа:Коматевци и комплексите им са ясни на всички, но поне засега ръководството на Ботев се държи нормално, не обработва съдии и не органзира селски прояви по медиите. Докато толкова гнусен съдийски отбор като Лудогорец, досега не е имало в българския футбол.
Разкажи за комплексите които имат феновете на отбора на Пловдив?Очаквам с интерес!
Самото скандиране "кур за София" по време на мач срещу Лудогорец говори достатъчно.. Не може да имате 4 пъти по-голям бюджет от нашия, да разполагате с космически за България пари за заплати и трансфери и пак да ни дишате прахта на тия, дето вие, заедно с ония дето уж се мразите с тях от Подуене закривахте толкова време. А е толкова смехотворно да си вярвате, че Х с резервите ви трябва да го броим за успех говори за това колко ви е замъглено всичко пред очите. Радвайте се на тази купа, или този финал, защото ако Гъргоров не беше треснал шибаната греда при дузпите срещу Подуене на 19 декември, сега щяхте да гледате финал през крив макарон.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Ч.Р.Д. на ЦСКА.Ако бием Литекс в Ловеч,мача в Пловдив ще е със значение за бронзовите медали.Но,усилията на предпразливия до страх Мъри са насочени към финала за купата.Този кръг мисля че лудите горяни ще отворят шампанското и ще освободят напреженията на наставника ни.В града на люляците ще излезем с половината резерви,а след изхода му ще еясно дали този двубой ще е от значение.Купа с медали звучи приемливо.Това не означава ,че някой си е бетонирал поста с постигналите цели.
Мача ако беше с цената на титлата, категорична победа за ЦСКА, но при това положение може да завърши всякак ! А"канарчетата" колкото и да са ми симпатични, нямат шанс на финала за купата!
-
HEATSEEKER
- Контакти:
мача е равен 0-0
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Ч.Р.Д. на ЦСКА.Ако бием Литекс в Ловеч,мача в Пловдив ще е със значение за бронзовите медали.Но,усилията на предпразливия до страх Мъри са насочени към финала за купата.Този кръг мисля че лудите горяни ще отворят шампанското и ще освободят напреженията на наставника ни.В града на люляците ще излезем с половината резерви,а след изхода му ще еясно дали този двубой ще е от значение.Купа с медали звучи приемливо.Това не означава ,че някой си е бетонирал поста с постигналите цели.
Благодаря!Мъри е прагматично ориентиран треньор и ще си гони купата.Срещу твърд и агресивен тим като ЦСКА едва ли ще се хвърли на живот и смърт.Предполагам,че ще си пази играчите от контузии и картони.Даже и да започне с основния си състав,второто ще си смени важните футболисти.