ШЛ: 1/2 финал: Челси - Атлети (0:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Re: ШЛ: 1/2 финал: Челси - Атлети (0:0)

Мнениеот bez-nick » 28 апр 2014 11:15

Unforgiven_M написа:
JackPackage написа:на този етап в ШЛ е важна победата, а не как изглеждаш в очите на неутралните запалянковци...който и треньор да попиташ какво предпочита - красива загуба или грозна победа, как мислиш ще ти отговори ?! :roll:

Футбола е за запалянковците. Ако гледането на отбора ти не ти носи удоволствие, съвсем скоро ще спреш да го гледаш, дори и въпреки спечелените купи. Само ще отваряш някой сайт да провериш резултата след мача. И феновете са най-важни, защото ако ги няма - няма да има и пари във футбола.

Абе остави ги, рано или късно и това ще го осъзнаят, ако това им харесва и им доставя удоволствие, тяхна си работа, жалко наистина за футбола като цяло, това ще се превърне сега в новата мода, жалко и за идващото Световно...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 апр 2014 11:15

JackPackage написа:
0007 написа:Мачът на сезона до момента.Излизаме пределно концентрирани,със свежи играчи и търсим гола от първата минута! 2:0 ще е уникално постижение,дано го постигнем.А до хейтърите - дано на 19 май пак така да плюете по отбора,само това ще ви остане :P

24 май бре, на 19-ти беше с Баварците 2012 :lol:

Оф,по инерция го карам :lol: Като гледам първите две страници на темата,очаквам до сряда вечер да стане мазало,такъв невиждан хейт ще е :oops: Най-обичам така - подценявани,мразени,анти-футболният отбор с противния треньор, и накрая триумфираме 8-)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 28 апр 2014 11:18

0007 написа:
JackPackage написа:
0007 написа:Мачът на сезона до момента.Излизаме пределно концентрирани,със свежи играчи и търсим гола от първата минута! 2:0 ще е уникално постижение,дано го постигнем.А до хейтърите - дано на 19 май пак така да плюете по отбора,само това ще ви остане :P

24 май бре, на 19-ти беше с Баварците 2012 :lol:

Оф,по инерция го карам :lol: Като гледам първите две страници на темата,очаквам до сряда вечер да стане мазало,такъв невиждан хейт ще е :oops: Най-обичам така - подценявани,мразени,анти-футболният отбор с противния треньор, и накрая триумфираме 8-)

Колкото триумфира и с Реал М в ШЛ за три години с неизчерпаемият финансов ресурс, колкото триумфира с Челси през този сезон с титли и купи в Англия, чак вече се чуди къде да ги сложи тези триумфирания великият Жузе и великият му футбол с 4 бека...Жозето триумфира в отделните мачове, триумфира когато отборите са наситени от победи(макар че думата при него за победа обикновено е ''излъга'' защото просто му и приляга) Ман Сити след като бяха направили сумати поредни победи, Ливърпул също, Атлетико М също има поредица от поредни победи особено като домакин, браво на него, ще си остане мишка обаче, която излиза от дупката си, когато някой му подаде сиренце и после пак обратно, защото го чака някоя черна котка...
Последна промяна от bez-nick на 28 апр 2014 11:24, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 апр 2014 11:20

JackPackage написа:
zaqwsxd написа:От 1 месец се чудя защо Атлети , а не АтлетиКО?? Иначе силно се надявам да отидем на 3ти финал в ШЛ !

Барселона - Барса
Ювентус - Юве
Атлетико - Атлети
:roll: ;)

За Барса и Юве отдавна се ползват такива съкращения, но за Атлетико явно сега се мъчите да го прокарате като идея, което не е много сполучливо! Ако те са "Атлети", тогава Атлетик Билбао какви ще са, атлетки ли? :lol:
Поне в заглавието на темата трябва да са Атлетико, както си е всъщност името на отбора! ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 апр 2014 11:24

Red thunderstorm написа:
JackPackage написа:
zaqwsxd написа:От 1 месец се чудя защо Атлети , а не АтлетиКО?? Иначе силно се надявам да отидем на 3ти финал в ШЛ !

Барселона - Барса
Ювентус - Юве
Атлетико - Атлети

За Барса и Юве отдавна се ползват такива съкращения, но за Атлетико явно сега се мъчите да го прокарате като идея, което не е много сполучливо! Ако те са "Атлети", тогава Атлетик Билбао какви ще са, атлетки ли? :lol:
Поне в заглавието на темата трябва да са Атлетико, както си е всъщност името на отбора! ;)

Брат, това че ти не си наясно, не значи че "сега се опитваме да го прокараме като идея"..... :lol:
Това че знаеш ботските съкращения, а на Атлетико не, не е мой проблем, как всеки тук го разбра и не се оплака, а само ти не знам... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 апр 2014 11:26

JackPackage написа:
Red thunderstorm написа:
JackPackage написа:

Барселона - Барса
Ювентус - Юве
Атлетико - Атлети

Брат, това че ти не си наясно, не значи че "сега се опитваме да го прокараме като идея"..... :lol:
Това че знаеш ботските съкращения, а на Атлетико не, не е мой проблем, как всеки тук го разбра и не се оплака, а само ти не знам...

Чак пък да се оплаквам :) ..., просто ми е любопитно, нямам претенции, че знам всичко!
Добре, може и да не съм "на ясно", "светни" ме тогава кой и къде ги нарича и изписва като Атлети!
Последна промяна от Red thunderstorm на 28 апр 2014 11:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2014 11:26

Ей Богу, тука пак се напълни с естети-разбирачи. Гледайте си вашите отбори. Знам, че Челси ви бърка надълбоко, но ще трябва да свиквате.

По темата-ще има драма, просто не е в наш стил да се класираме безпроблемно. Трудно 2:1, след обрат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 апр 2014 11:31

Red thunderstorm написа:
JackPackage написа:
Red thunderstorm написа:
JackPackage написа:

Барселона - Барса
Ювентус - Юве
Атлетико - Атлети

Добре, може и да не съм "на ясно", "светни" ме тогава кой и къде ги нарича и изписва като Атлети!

Изображение
Не мисля да ти отговарям повече на въпросите относно името, има си Google най-малкото може да се осведомиш и сам :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 28 апр 2014 11:35

JackPackage написа:Не мисля да ти отговарям повече на въпросите относно името...

Благодаря, беше повече от изчерпателен! Успех срещу Челси!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 апр 2014 11:36

Челси няма да спечели ШЛ, няма как късмета, който извадиха през 2012, да не им го върне сега, или ще отпаднат на дузпи или по някакъв тъп начин, просто е невъзможно и извън всякаква логика да триумфират....

0-0 и Атлетико на финал с дузпи или 1-1 ;)

ако пък играят финал, ще паднат от Реал 100 % :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”